הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של הסוס

• פותח/ת השרשור sus
  • פורסם בתאריך

sus

משתמש מתחיל
213
1
נק' מוניטין:
81
213
1
טוב אז ככה... אני פותח לוג כדי לעקוב יותר טוב אחרי המשקלים שלי וסתם כי משעמם לי ...
קצת עלי- בן 20,חייל, 191 94 קילו...

מטרה- לעלות במשקים בתרגילים העיקריים ואז לעשות חיטוב קצר...
רקע על התוכניות שעשיתי- אני מתאמן בערך שנה וחצי מתוכם התאמנתי FBW
בערך חצי שנה ואחרי זה SS עד לפני חודש בערך... במהלך הSS עשיתי כל מיני
הפסקות מסיבות אישיות וגם כי הייתה לי טכניקה על הפנים והיה כואב לי הגב כל הזמן.....
לפני כחודש החלטתי שאני מתחיל טקסס כי התחיל לשעמם לי בSS למרות שלא נתקעתי ברוב התרגילים...
כרגע עשיתי חושבים עם עצמי והחלטתי שאני חוזר לSS לשבועיים -חודש עולה במשקלים כמה שאוכל ואז אני יעשה חיטוב קצר....

שיאים כרגע:
סקוואט 130 3X5
בנץ 100 3X5
דד ליפט 150 3X5
פרס 62.5 3X5
מתח 3X10 בלי תוספת משקל , 3X5 15KG

אימון אחרון ביצעתי:

סקוואט 1X3 135KG
בנץ 1X3 107.5
דד ליפט 155 1X3

כמו שאמרתי כרגע אני חוזר לSS מחר אימון ראשון, נקווה לטוב

• פותח/ת השרשור
יום ראשון:

סקוואט 3X5 130
בנץ 97.5 5X5
דד ליפט 155 1X5

יום שלישי:

סקואט 100 2X5
פרס 67.5 3X3
מתח 3X5 15 KG

מחר יהיה אימון סקוואט ,בנץ ודד ליפט 1X3...

אני יודע שזה לא בידיוק טקסס אבל זאת התוכנית שאני יעשה לזמן הקרוב... ירדתי מSS כי משעמם לי כבר לעשות את אותו דבר כל כך הרבה זמן...

---------- התגובה התווספה 23-06-2011 ב 17:31 ---------- התגובה הקודמת הייתה 22-06-2011 ב 18:50 ----------

אימון בינוני....

סקוואט 140 3X
בנץ 110 3X
דד ליפט 165 3X

אני ימשיך במתכונת הזאת עד שהדד ליפט והבנץ ישתפרו טיפה ואז ימשיך טקסס במתכונת הרגילה...

• פותח/ת השרשור
אני לא ממש בקטע של סקוואט....לא מת על התרגיל הזה כי אין לי כלוב במכון.... אני די עושה משהו מינימאלי... אולי אני יעשה 4 סטים פעם הבאה

זה לא עניין של בקטע או לא. אני לא חושב שיש כאן מישהו שממש מאוהב בסקוואט כדי להתחתן איתו, בעיקר בימי נפח של טקסס. אתה בקטע של לצבור כוח, סקוואט זו דרך מעולה לעשות את זה. או שעושים תוכנית או שעושים ליצנות, ואז עדיף לעשות תוכנית אחרת.

• פותח/ת השרשור
תשמע....

אתה לא בגרמניה הנאצית.... דברים זה לא שחור או לבן... אני עושה 3X5 סקואט ומתקדם לאט... מצידי להעלות 2.5 קילו כל שבועיים אפילו... לא כזה מעניין וזה לא המטרה שלי...מה גם שאין לי כלוב (תירוץ) וקשה להתקדם בלי כלוב
בנוסף לרשום למעלה המטרה שלי בשבועות הקרובים זה להתקדם בדד ליפט לכיוון ה170-180 קילו שזה מטרה שלדעתי אני יצליח להשיג...סקוואט פחות לחוץ לי להתקדם

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית