עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז אין יתרון לדל פחמימה במסה? מבחינת העלייה בשומן ובנוזלים
לא מסכים איתך לגבי החולשה,אני באנאבוליק עכשיו בחיטוב ולרוב אני מרגיש ערני יותר ומפוקס (עניין הכוח לא רלוונטי,כי אני במאזן שלילי אני לא מצפה לעלות..למרות שבתחילת החיטוב הדדליפט עףלא יודע כמה זה יעיל מבחינת עלייה נקייה.אבל אתה כן תהיה יבש יותר מבחינת נוזלים אז שזה יתן אשליה של פחות א.שומן.
אני גם שאלתי את זה וחלק אמרו שקשה לעלות בשומן וחלק אמרו שזה בולשיט
מה שכן יכול להיות זה שיהיה יותר קשה להתאושש בדל פחמימה.
ואתה תהיה יותר חלש..מאגרי גליקוגן מתרוקנים לאט לאט (אף פעם לא לגמרי)עד להעמסה מה שישפיע על הכוח וההתאוששות.מצד שני יש כאלה שלא מפריע להם ומתרגלים לזה.
אני כנראה חודש הבא עובר לדל פחמימה במאזן חיובי לפי הקוטוגנית של לייל שזה ה CKD+TKD
שלוקחים פחמימה סביב האימון +העמסות.יש לו בספר חישוב שכביכול אתה מחזיר פחמימה לפי כמות הגילקוגן שרוקנת באימון...כמות הסטים לחלק 2 כפול 5.
אני חוזר בקרוב למסה ואני לא רוצה לעלות הרבה באחוזי שומן.
בכל זאת עדיין קיץ ולא לעניין להסתובב עם כרס.
אם נגיד אני אשאר על 70 גרם פחמימה ככה ואני אהיה על מאזן חיובי עדיין זה יהיה יעיל למסה נקייה?
התכוונתי חולשה באימון-מבחינת העלאת משקלים.לא תחושה כללית.ברגע שמתרגלים לקטוזיס אז הכל בסדרלא מסכים איתך לגבי החולשה,אני באנאבוליק עכשיו בחיטוב ולרוב אני מרגיש ערני יותר ומפוקס (עניין הכוח לא רלוונטי,כי אני במאזן שלילי אני לא מצפה לעלות..למרות שבתחילת החיטוב הדדליפט עף
זה לא נכון, אני סופר קלוריות וערכי החלבון והשומן נשמרים בקנאות. הדבר היחיד שאולי אני לא מקפיד מספיק זה ויטמינים ומינרלים, כי הפחתתי את כמות הירקות, ובפירות אני כמעט לא נוגע. הקריזה והחולשה זה נטו בגלל הפחמימות החסרות.זה כי אתה לא אוכל מספיק.
אני אף לא יודע אם אתה ציני או לאאם אתה על 70 קילו וזה גורם לך לחייך במראה, ההקרבה משתלמת.
אם אתה על 70 קילו וזה גורם לך לחייך במראה, ההקרבה משתלמת.
התכוונת אליי דרך אגב?זה היה בזלזול או מה ברצינות כי לא כל כך הבנתי פשוט.אם אתה על 70 קילו וזה גורם לך לחייך במראה, ההקרבה משתלמת.