הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה נקייה

גשש בלש

משתמש פעיל
620
2
נק' מוניטין:
5,308
620
2
Team Go Active
אני חוזר בקרוב למסה ואני לא רוצה לעלות הרבה באחוזי שומן.
בכל זאת עדיין קיץ ולא לעניין להסתובב עם כרס.

אם נגיד אני אשאר על 70 גרם פחמימה ככה ואני אהיה על מאזן חיובי עדיין זה יהיה יעיל למסה נקייה?

מה שישנה זה כמה גדול יהיה הפלוס הקלורי שלך, זה לא כל כך משנה העניין של הפחמימות (אולי תספוח עוד קצת נוזלים מהרגיל)
אם תשמור על פלוס קלורי די קטן כמו 200-300 קלוריות לא תעלה הרבה במשקל גוף אבל מצד שני גם ההתקדמות תהיה איטית

500-600 זה סביר (במאסה שאני עשיתי גם הייתי בפלוס של 500) זה תלוי גם בגוף שלך ואיך אתה מגיב לזה.
תתחיל עם 200-300 ותסתכל אם אתה מרוצה ממה שאתה רואה על המשקל ותתחיל לשחק עם זה.

אני ידוע שיש כאלה שעושים אנאבוליק דיאט גם במסה (לא יודע אם יש לזה יתרון מיוחד, יש כאלה שפשוט מעדיפים לדחוף הרבה שומנים וחלבונים שזה אומר גבינות שמנות וכאלה..)
מה שכן פחמימות סופחות נוזלים אבל בכל מקרה אם אתה במאסה אתה תאגור נוזלים

אז אין יתרון לדל פחמימה במסה? מבחינת העלייה בשומן ובנוזלים

לא יודע כמה זה יעיל מבחינת עלייה נקייה.אבל אתה כן תהיה יבש יותר מבחינת נוזלים אז שזה יתן אשליה של פחות א.שומן.
אני גם שאלתי את זה וחלק אמרו שקשה לעלות בשומן וחלק אמרו שזה בולשיט
מה שכן יכול להיות זה שיהיה יותר קשה להתאושש בדל פחמימה.
ואתה תהיה יותר חלש..מאגרי גליקוגן מתרוקנים לאט לאט (אף פעם לא לגמרי)עד להעמסה מה שישפיע על הכוח וההתאוששות.מצד שני יש כאלה שלא מפריע להם ומתרגלים לזה.
אני כנראה חודש הבא עובר לדל פחמימה במאזן חיובי לפי הקוטוגנית של לייל שזה ה CKD+TKD
שלוקחים פחמימה סביב האימון +העמסות.יש לו בספר חישוב שכביכול אתה מחזיר פחמימה לפי כמות הגילקוגן שרוקנת באימון...כמות הסטים לחלק 2 כפול 5.

שלום לך.
אתה מוזמן להנות בתהליך העליה במשקל ומסת השריר בתוספי המזון של אינטראקטיב.
לרשותך הנחה ייחודית של 10% הנחה הניתנים למימוש בכל חנות בארץ שמוכרת את מוצרי אינטראקטיב.
אינטראקטיב היא בין חברות תוספי התזונה הגדולות בצפון אמריקה ובקנדה בפרט.
אינטראקטיב אחראית לייצור מוצריהן של חברות גדולות נוספות כגון GNC,NUTRABOLIC ואחרות.
לחברת אינטראקטיב קו מוצרים אשר נימכר בכ25 מדינות וביניהן ישראל.

למידע נוסף ולשובר ההנחה המיוחד לחברי פורום LBS,לחץ על הלינק המופיע בתחתית ההודעה.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל.

לא יודע כמה זה יעיל מבחינת עלייה נקייה.אבל אתה כן תהיה יבש יותר מבחינת נוזלים אז שזה יתן אשליה של פחות א.שומן.
אני גם שאלתי את זה וחלק אמרו שקשה לעלות בשומן וחלק אמרו שזה בולשיט
מה שכן יכול להיות זה שיהיה יותר קשה להתאושש בדל פחמימה.
ואתה תהיה יותר חלש..מאגרי גליקוגן מתרוקנים לאט לאט (אף פעם לא לגמרי)עד להעמסה מה שישפיע על הכוח וההתאוששות.מצד שני יש כאלה שלא מפריע להם ומתרגלים לזה.
אני כנראה חודש הבא עובר לדל פחמימה במאזן חיובי לפי הקוטוגנית של לייל שזה ה CKD+TKD
שלוקחים פחמימה סביב האימון +העמסות.יש לו בספר חישוב שכביכול אתה מחזיר פחמימה לפי כמות הגילקוגן שרוקנת באימון...כמות הסטים לחלק 2 כפול 5.
לא מסכים איתך לגבי החולשה,אני באנאבוליק עכשיו בחיטוב ולרוב אני מרגיש ערני יותר ומפוקס (עניין הכוח לא רלוונטי,כי אני במאזן שלילי אני לא מצפה לעלות..למרות שבתחילת החיטוב הדדליפט עף

אני חוזר בקרוב למסה ואני לא רוצה לעלות הרבה באחוזי שומן.
בכל זאת עדיין קיץ ולא לעניין להסתובב עם כרס.

אם נגיד אני אשאר על 70 גרם פחמימה ככה ואני אהיה על מאזן חיובי עדיין זה יהיה יעיל למסה נקייה?

אל תהיה ליצן, מסה נקייה זה פיקציה של בילדרים.

תעבור את הקיץ על נייטרלי +\-

שמסתיימת עונת הרחצה תעשה מאסה כמו שצריך

לא מסכים איתך לגבי החולשה,אני באנאבוליק עכשיו בחיטוב ולרוב אני מרגיש ערני יותר ומפוקס (עניין הכוח לא רלוונטי,כי אני במאזן שלילי אני לא מצפה לעלות..למרות שבתחילת החיטוב הדדליפט עף
התכוונתי חולשה באימון-מבחינת העלאת משקלים.לא תחושה כללית.ברגע שמתרגלים לקטוזיס אז הכל בסדר

בסדר למי? אני בדל ומרגיש כמו ילדה שהרביצו לה מכות רצח. באימון, אחרי דדליפט או סקאווט, אם רוח חזקה נושבת אני עלול ליפול... דל פחמימה זה רצח בחסות החוק!! 😵

דל פחמימה גם עושה אותך עצבני.
בהתחלה לא הרגשתי כלום בזמן האחרון אני מתעצבן מכל דבר קטן ואי אפשר לשלוט בזה

זה כי אתה לא אוכל מספיק.
זה לא נכון, אני סופר קלוריות וערכי החלבון והשומן נשמרים בקנאות. הדבר היחיד שאולי אני לא מקפיד מספיק זה ויטמינים ומינרלים, כי הפחתתי את כמות הירקות, ובפירות אני כמעט לא נוגע. הקריזה והחולשה זה נטו בגלל הפחמימות החסרות.
לא נורא, זה טבעי לאבד קצת כוח בחיטוב ולהיות קצת חלש. אני סתם מתבכיין.

שמעו חיטוב זה דבר מרגיז,אין מה לעשות שלא אוכלים פחמימות אז מתעיפים וגם אין כח להרים משקלים כבדים,יש לי חבר בשלב הזה כרגע והוא גם עצבני הרבה יש אנשים שזה משפיע עליהם,אבל התוצאות,התוצאות גורמות לנו לחייך במראה(כמובן למי שיודע איך עושים את זה נכון).

אם אתה על 70 קילו וזה גורם לך לחייך במראה, ההקרבה משתלמת.

לא יפה ליפול על חברה שהם 70 קילו ...
אני גם בדל פחמימה מבחינת פחמימה קצת קוואקר בבוקר ו2 סלטים
וואלה ומרגיש ממש טוב התחושה בבטן סבבה מרגיש קל ממקוד כזה יותר
הבעיה זה רק אחרי אימון שמסיים בסחרחורות ובערב שהערב גוזר אותךךך

תשמע כמו שאמרו לא כולם עושים משה מלוכלכת ומנסים לעלות 20 קילו בחודשיים אני עליתי 3 קילו שריר בחודשיים וזה עדיף מאשר לעלות כל כך הרבהה שומן ונוזלים ולאבד את החיטוב,לא כולם מחפשים להיות מקררים אין כמו גוף עם מסת שריר בינונית+ואחוז שומן נמוך זה נראה הרבה יותר טוב ממסת שריר גבוהה ואחוז שומן גבוה,וגם לא צריך לקרוע את התחת שחיטוב שעתיד לבוא אחר כך

---------- התגובה התווספה ב 01:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:31 ----------

אם אתה על 70 קילו וזה גורם לך לחייך במראה, ההקרבה משתלמת.
התכוונת אליי דרך אגב?זה היה בזלזול או מה ברצינות כי לא כל כך הבנתי פשוט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית