הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קולה

• פותח/ת השרשור 12344
  • פורסם בתאריך

12344

משתמש משקיע
3,703
69
נק' מוניטין:
2,210
3,703
69
מישהו יכול להסביר לי איזה חומרים יש בקולה זירו לדוגמה שנחשבים לא בריאים?
ומה דעתכם בנושא באופן כללי, אם זה משהו שמנפחים או לא וכמה זה מזיק?

תודה

הממתיקים המלאכותיים לא בריאים, גורמים לכל מיני נזקים אתה יכול לחפש את זה בגוגל.
אם אתה כבר שותה קולה אז תשתה קולה רגיל זה עדיף וגם יותר טעים.
שמע כל העולם שותה קולה, זה שזה לא בריא זה ידוע בפועל אני לא יודע עד כמה זה באמת פוגע בך, בכל מקרה הייתי ממליץ להפחית את זה.

עדיף לשתות ממתיקים מאשר פרוקטוז.
משמע עדיף משקאות דיאט על משקאות רגילים.

אה? 😳
אמרתי..
free-poster-6vy50hosnc-U-MAD.jpg

הבעיה שלך היא שאתה עושה חיפושים כלילים בגוגל.
הגיע הזמן שתכיר מאגרי מידע קצת יותר מתקדמים. בגוגל גם כתוב שסוכר מגדיל את הזין.
בפעם האחרונה שבדקתי, אני מנהל הפורום. כך שאם תכתוב שטויות לאנשים ששואלים שאלות- תפקידי הוא לעצור אותך ולתת להם את התשובה הנכונה (גם אם זה מוציא אותך הדיוט. אבל זאת לא אשמתי)

אין בעיה עם ממתיקים מלאכותיים עד גבול מסויים. לגבול עדיין לא הגיעו, אבל הגיעו במחקרים לכמויות גדולות מאוד של ממתיקים מלאכותיים מסויימים ולא נגרם שום נזק (כשאני אומר כמויות גדולות, אני מתכוון להרבה יותר מ2-3 בקבוקי קולה דיאט ביום). יש גם מחקרים על עכברים בכמויות פי 5 ממה שנוסו על בני אדם ולא קרה להם שום דבר, אבל הם עדיין עכברים והמחקרים עליהם אינם תקפים. תריץ חיפוש על ממתיקים מלאכותיים בפורום, בוריאציות שונות, פירסמתי על זה פעם כמה מחקרים והיה על זה אשכול שלם.

אין בעיה עם ממתיקים מלאכותיים עד גבול מסויים. לגבול עדיין לא הגיעו, אבל הגיעו במחקרים לכמויות גדולות מאוד של ממתיקים מלאכותיים מסויימים ולא נגרם שום נזק (כשאני אומר כמויות גדולות, אני מתכוון להרבה יותר מ2-3 בקבוקי קולה דיאט ביום). יש גם מחקרים על עכברים בכמויות פי 5 ממה שנוסו על בני אדם ולא קרה להם שום דבר, אבל הם עדיין עכברים והמחקרים עליהם אינם תקפים. תריץ חיפוש על ממתיקים מלאכותיים בפורום, בוריאציות שונות, פירסמתי על זה פעם כמה מחקרים והיה על זה אשכול שלם.
יש לך במקרה רפרנסים? אני אשמח לקרוא 😃

איזה מדענים? ולמה הם טוענים אם שום מחקר לא הוכיח? ולמה לשתות קולה רק בסופשבוע? כדי שאתה תוכל למכור את האבקת חלבון שלך?

Aspartame is, by far, the most dangerous substance on the market that is added to foods.

מה פתאום? לפני כמה זמן הייתה תוכנית על חלב בחדשות וכירורג מלומד הסביר שחלב הרבה יותר מסוכן...
יש כל כך הרבה שטויות ברשת,אפילו לא צריך לחפש..זה שם.

Aspartame is, by far, the most dangerous substance on the market that is added to foods.

מה פתאום? לפני כמה זמן הייתה תוכנית על חלב בחדשות וכירורג מלומד הסביר שחלב הרבה יותר מסוכן...
יש כל כך הרבה שטויות ברשת,אפילו לא צריך לחפש..זה שם.

כן יש שמועות שחלב פעם רצח מישהו עם נבוט, מפחיד אה?

איפה המדענים? ומאיפה אתה יודע שעדיף לא לשתות קולה בכלל?
פעם אמרו את זה גם על קפה.
והקשר הוא שאתה צריך לעבור 10 הודעות. והופ עברת.

עדיף ספרייט, לפחות זה שקוף ואין צבע מאכל.
אי אפשר למחוק את האדומים אצלי על התנהגות טובה או משהו???

אם אתה מבין וקורא וגם כותב מאמרים ...
אז איך זה שאין לך תשובות משלך שמסכמות אלא אתה מסתתר מאחורי כותרות וססמאות של רופאים/דוקטורים?

די תנו לחיות הכל במידה ויהיה בסדר הכי חשוב לשמור על אופטמיות ושימחת חיים זה המאפיין של כל אילו שחיים הרבה יותר מהממוצע...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית