הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג SS של Guyb

• פותח/ת השרשור Guyb
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
היום היו בעיות עם החדר כושר ולא היה לי זמן, החליפו את הסגל שהיה עכשיו הביאו, חדשים כל כך מטומטמים. עשיתי סתם פרס מהר עם חרא טכניקה כי הייתי חייב לעוף ולא נחתי אין טעם להראות תוצאות.
דדליפט:
70x5.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתמול הלכתי לאימון כדורסל עם חבר שעה וחצי הריצו אותנו.
היום הייתי בחדר כושר אחר חד פעמי והמשקלים היו שונים.
אימון SS:
אימון A:

סקוואט:
50x5.
50x5.
50x5.
בנץ':
72.5x5.
72.5x5.
72.5x5.
מתח:
מ.ג +10 x5x3.

השבוע וחצי הקרובים האימונים לא הולכים להיות מסודרים גם שבוע הבא אני בחופשה לכמה ימים.

• פותח/ת השרשור
התבלבלתי, פעם אחרונה שעשיתי פרס כתבתי שעשיתי עשיתי 45 קילו במקום 42.5.
אימון SS היום:
אימון B:

סקוואט:
52.5x5.
52.5x5.
52.5x5.
פרס:
45x5.
45x5.
45x5.
דדליפט:
75x5.
75x5.
75x5.

לא יודע מה הולך עם הסקוואט אני כן מצליח לשבור טיפה מקביל אבל כל הזמן יוצא לי גוד מורנינג אני פשוט לא מצליח להשאיר את הגב מספיק למעלה, תמיד הוא יורד יותר מידי, איך אפשר לעבוד על זה?..

בפרס נחלשתי ממש לא יודע איך זה קרה, הדדליפט היה מצויין.

• פותח/ת השרשור
אימון SS היום:
אימון A:

סקוואט:
51x5.
51x5.
51x5.
בנץ':
77.5x5.
77.5x4 באסה איבדתי פתאום ריכוז ואז נתקעתי.
77.5x5. הייתי רעב חח דפקתי אוראיאו אחרי הסט השני והרגשתי כמו סופרמן היה סט קל.
מתח:
מ.ג+ 10 קילו x
5 חזרות x 3 סטים.

אימון סבבה, סקוואטים על הפנים, אני בקושי יורד מקביל והגב שלי מגיע למצב גוד מורנינג, זה רחוק מלהיות סקוואט LB כמו שצריך, אני עוד מעט יעלה סרטון ותגידו לי אם אני יכול להמשיך ככה או שאני סתם ייפצע ולעשות משהו אחר, זה הכי טוב שאני יכול לעשות עבדתי חודש על זה בלי לעלות במשקל, אני לא יכול לעשות יותר טוב בגלל הבעיה בברכיים- שהפיקות שלי גבוהות ב2-3 ס"מ מהרגיל וזה מונע ממני לעשות את התנועה כמו שצריך.

---------- התגובה התווספה ב 15:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:42 ----------

חייב עזרה, לפני שאני הורג לעצמי את הגב והרגליים עם הסקוואט הזה, מה אני עושה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה יורד עם החזה ומשאיר את התחת גבוה (החזה יורד יותר מהר מהתחת) מבין מה אני מתכוון ?
התחת מוביל את התנועה שב אחורה לאט לאט ותחזיק את החזה למעלה

אתה לא מחזיק גב (הזוקפים שלך מתעגלים ורפויים)

• פותח/ת השרשור
נקעתי לפני 3 ימים את הרגל אחרי האימון אז אתמול לא התאמנתי.

---------- התגובה התווספה ב 18:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:22 ----------

אימון SS היום:
אימון B:

סקוואט:
לא עשיתי.
פרס:
47.5x5.
47.5x5.
47.5x5.
דדליפט:
80x5. קל.

---------- התגובה התווספה ב 20:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:13 ----------

ממחר אני רביעי, חמישי, שישי בכינרת אז לא יהיה אימון בחמישי.

• פותח/ת השרשור
כינרת היה פצצה הרבה סוכריות גומי, במבה, אוריאו וטונה, יום חמישי עשיתי קצת שכיבות סמיכה ומתח.

אימון SS היום:
אימון A:

bench:
80x5.
80x5.
82.5x5 P.R.!!! חבר שם לי סט אחרון 1.25 קילו בלי ששמתי לב, זה הרגיש לי אותו דבר פתאום אני קולט זה 82.5!
Pullups:
6x1.
6x1.
6x1.

יום שני יש לי סוף סוף MRI שאני יידע מה קורה אם הברך שלי אם בעזרת השם הכל יהיה בסדר נתחיל עם מאמן אישי לעבוד על סקוואטים כי לבד פשוט לא הצלחתי, גם בלי משקל אני לא מצליח לרדת כמו שצריך יש לי בעיה עם זה בקיצור.

• פותח/ת השרשור
אימון SS היום:
אימון B:

press:
חימום.
50x5 היה כבד רצח כמעט ולא הצלחתי חזרה אחרונה אבל PR.
50x3 כבד רצח. סט אחרון כבר לא הצלחתי להרים את הראשון אחרי מנוחה של איזה 6 דקות אז הורדתי קצת משקל.
47.5x5 קשה.
deadlift:
חימום.
90x5 PR !! היה קשה, עוד שנייה חירבנתי במכנסיים אבל הצלחתי.

סקוואט אני ממשיך לנסות לתרגל טכניקה הביאו כל מיני שיטות, שיטת הכיסא וכל אלה אני מקווה שיום אחד אני יעשה סקוואט..

דרך אגב, לגבי הברך היום עשיתי MRI ייקח 5 ימים עד שאני אדע אם היא בסדר, נקווה לטוב.

• פותח/ת השרשור
אימון SS היום:
אימון A:
Bench:
85x3 היה יותר מידי קשה, השלישית בקושי עלתה אז הורדתי משקל, חשבתי שבגלל שאימון אחרון בטעות סט אחרון עשיתי 82.5 והיה לי קל אני יכול לקפוץ היום ל85.
82.5x5.
82.5x5.
82.5x5.
pullups:
5x1.
5x1.
5x1.

הביתה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יש לי היום יום הולדת! אז הייתי צריך ללכת לאימון בוקר כי אני לא בבית כל היום, אבל דווקא הלך טוב!
אימון SS היום:
אימון B:

press:
50x5.
50x5.
50x5.
PR !!!
deadlift:
100x5 PR !!
דרך אגב זה טבעי שאני תמיד מרגיש לחץ בגב תחתון שאני מסיים דדליפט?

הביתה.

קודם כל מזל טוב גבר. דבר שני התחלת את הלוג לפני יותר מחודשיים ועדיין המשקלים שלך ממש נמוכים יחסית . יצא לי לקרוא קצת על פציעות וכו פה. זאת הסיבה למשקלים?

• פותח/ת השרשור
תודה גבר, הייתה לי בעיה בברך ולא התאמנתי 3 שבועות בערך וגם עד עכשיו סקוואטים אני לא יכול לעשות ודדליפט רק התחלתי..
בנץ' יש לי עליה רצופה במשקלים וגם בפרס אני עולה סבבה..
אני פשוט לא מצליח לעשות סקוואט הגוף שלי לא נותן לי לרדת מספיק ולהשאיר את הגב ישר, ואמרו לי היום שיש לי את אותה הבעיה בדדליפט..

• פותח/ת השרשור
שוב אימון בוקר.. והפעם ב8 בבוקר הכי מוקדם שהיה לי אני חושב כי היום אני נוסע לים המלח עכשיו.
אימון SS:
אימון A:

Bench:
85x5 PR !!
85x5.
85x0F פשוט כבר לא הצלחתי להזיז את המוט לא היה כבר כח..
אימון בוקר מגעיל..
Bent Over:
50x5.
50x5.
50x5.
היום החלטתי ללמוד BO כי קשה לי להתקדם במתח, עליתי הרבה במשקל (7 קילו בערך) וניראה תרגיל סבבה אהבתי אותו.
אני יעלה סרטון טכניקה אח"כ.
זוקפי גב עם משקל:
10x2
הוספתי קצת זוקפי גב כי הגב תחתון שלי דיי חלש ואחרי כל תרגיל אני מרגיש אותו מתפוצץ אז צריך לחזק אותו קצת.

יאללה ים המלח 3 ימים !

---------- התגובה התווספה ב 11:42 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:45 ----------

סרטון טכניקה של הBOR:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אימון SS:
אימון B:
press:
52.5x5 PR.
52.5x3.
52.5x5 PR.
Deadlift:
חימום.
110x4.

ניראה איך אני ימשיך מכאן, התחילו לי כאבים בגב התחתון (מהפרס) אני כל שנייה נפצע בגלל משהו אני חושב שאני צריך להוריד משקלים לעבוד על טכניקה ואז להתחיל שוב.. ניראה כבר מה אני יעשה, בינתיים כמו שאתם רואים הולך לי דיי חרא..

שמע, הסקוואט שראיתי פה מפלני 20 יום על הפנים, אני מקווה ששיפרת טכניקה.

בן כמה אתה?

• פותח/ת השרשור
זה נובע מבעיה בברך, אני לא עושה סקוואטים עד שאני יחלים. ובן 16.

אם באלך תפרט מה הבעיה למה אתה יכול לעשות דדליפט וסקוואט לא....
תודה

• פותח/ת השרשור
אם באלך תפרט מה הבעיה למה אתה יכול לעשות דדליפט וסקוואט לא....
תודה

כניראה שאין לי גמישות כמעט בהמסטרינג, אני לא יכול לשבור מקביל בסקוואט בלי לעשות גוד מורנינג ולשבור את הגב.
הבעיה כניראה הייתה גמישות בהתחלה, ואח"כ מטכניקה לא נכונה נפצעתי בברך הייתי עם קביים איזה שבועיים..
עכשיו אני יותר בסדר עדיין צריך לנוח ולא לאמץ יותר מידי את הברך שתרד הנפיחות.
בכל מקרה בדדליפט אני לא חייב לרדת כל כך נמוך כמו בסקוואט וזאת הסיבה.
כשאני יחלים לגמרי אני יתחיל לעבוד על גמישות בתקווה שיום אחד אני יעשה סקוואט כמו שצריך.

---------- התגובה התווספה ב 12:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:50 ----------

אימון SS היום:
אימון A:

בנץ':
60x5 חימום.
85x3.
85x3.
85x2.
כנראה אימון הבא ריסט.
חתירה:
60x5.
60x5.
60x5.
זוקפי גב:
משקל גוף + 10 קילו
12x2.

מקווה שהבור יותר טוב, קראתי במאמר על הSS, הערות אם יש בבקשה:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית