הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך עזרה לגביי ה Intermittent Fasting Diet

• פותח/ת השרשור Robert
  • פורסם בתאריך

Robert

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
קיצר לפי מה שהבנתי נגיד אני צם את כל הזמן שצריך ומגיע לזמן של הארוחות לא בדיוק הבנתי מה אני צריך לאכול הבנתי רק בארוחה שלפני האימון אני צריך לאכול בין 500-800 קלוריות 40% חלבון 40% פחמימה ו20% אבל מה אני צריך לאכול בארוחה של אחריי האימון וכמה קלוריות אני בכללי אמור לצרוך?

---------- התגובה התווספה 22-06-2011 ב 07:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה 21-06-2011 ב 17:44 ----------

מישהו ? אני קראתי מלא מאמרים ובשום מאמר לא כתוב על כמה קלוריות צריך לאכול ביום על מה וכמה לאכול בכל ארוחה יש פה מישהו שעושה את זה ויכול להגיד איך הוא עושה ?

עלה בדעתך שאם לא כתוב את זה שום מאמר זה לא רלוונטי?

אני לא כל כך מתמצא בשיטה אבל לפי מה שאני יודע לא הכמות של הקלוריות משנה אלא התזמון, כאשר הדגש הוא שלא חייבים לאכול כל 3\6\כל מספר אחר של שעות אלא מה שחשוב אלו הערכים בסוף היום

• פותח/ת השרשור
עכשיו הבנתי אבל בכל זאת צריך להיות גבול ואני אפילו לא יודע כמה גרם פחמימה לאכול בכל ארוחה כמה חלבון כמה שומן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית