הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שיבולת שועל\קוואקר ושאלה על רדבול

• פותח/ת השרשור Dag
  • פורסם בתאריך

Dag

משתמש מתחיל
95
6
נק' מוניטין:
124
95
6
ערב טוב,

1. במאמר שאלות-תשובות על תוכנית הSS יש תפריט מומלץ\דוגמה לרזים.
בתפריט, בארוחת בוקר, כתוב כוס ומשהו של שיבולת שועל אינסטנס (=קוואקר).
אז קודם כל, מישהו שם אי פעם ניסה לאכול כמות כזאת של קוואקר? ועוד על הבוקר???
או שהכוונה היא לכוס וחצי כולל חלב ואז זה כבר משהו אחר.
ובכלל, איך אתם מכינים? אני פשוט מרתיח חלב (סויה), מוסיף כפית או שתיים של סוכר חום, מוסיף קוואקר ומערבב. מה שנקרא - דייסה.

2. לפני אימון אני שותה רדבול. כמה זמן בערך לוקח לו להתחיל להשפיע, ועד מתי הוא אפקטיבי?
אם כבר שותים את הזבל הזה (יותר טעים לי מקפה, מה לעשות..) אז לפחות ננצל אותו עד הסוף.

מתכון לשיבולת שועל(יותר מתאים למסה):
מרתיחים כמה מים שצריך, שופכים לסיר בגודל המתאים, שמים כמה שיבולת שועל (גולמית,טבעית בלהבלה), שמים על אש קטנה עם מכסה ונותנים לזה כמה דקות להתבשל. כשהשיבולת שועל כבר רכה וספגה את המים אני מוסיף :
סוכר, קינמון, אבקת קקאו (שוקולית או טבעית), קוקוס טחון, קצת תמצית וניל
לוקח את כל הדיסה שם בקערה, מוסיף חלב, מחמם במיקרו לקצת זמן
ומוכן!
לפעמים אני עושה את הארוחה ארוחת בילדרים מושלמת ומוסיף סקופ חלבון אחרי שחיממתי במיקרו עם החלב
בתיאבון.

אה ולפעמים אני גם מוסיף שקדים (פרוסות) או פצפוצי שוקולד כאלה וכל מה שאתה חושב שיתאים
בחיטוב אני שם רק קינמון,ממתיק וקצת תמצית וניל

2. תיקח כדורי קפאין, יש להם השפעה יותר ארוכה מרדבול

ב- 250 מ"ל רדבול יש 80 מ"ג קפאין, לדעתי לא ישפיע עליך בכלל.
אם אתה כבר צורך קפאין אז מומלץ 30-45 דקות לפני האימון 😃

האמת שלא הייתי ממליץ על שיבולת שועל אם אתה רזה, זה ממש סותם את התאבון במיוחד בצורה הדייסתית. ואתה צודק, זה די קשה לסיים כוס שלמה של קוואקר לפני בישול.

זה די קל תאמת במיוחד עם זה בדייסה (זה יוצא צלחת קטנה כזאת שקצת יותר גדולה מכוס)-לי זה לא מספיק להשביע (בצורה דייסתית, בצורה יבשה דווקא ממש משביע)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית