עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סקי זה אחלה פעילות אירופית.
השומנים שלך ישרפו אם תצרוך פחות קלוריות ממה שתוציא. גם הליכה בקצב מתון כשעה ביום תוסיף לך הוצאה קלורית וזה עדיף על לשבת בבית ולתרץ תירוצים.אוי .. איזה קטנוני !
שחיה לא רלוונטי לגבי בגלל נגישות לבריכה , הליכה ,פה זה מוזר מכיוון שעד כמה שידוע לי שבהליכה הדופק לא עולה ברמה שמספיקה לשריפת שומנים (65-75 % )
חתירה זה נחמד צריך להתחיל להתאמן בחדר כושר.
קרוס טריינר זה חרא לברכיים. מניסיון.קרוס טריינר
![]()
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3099960,00.htmlצעידה / ריצה / אימון קרוס טריינר: שלושת סוגי האימונים האלו עובדים על הגוף באותו אופן אך בדרגות קושי שונות. מדובר באימונים המפעילים את קבוצות השרירים הגדולות בגוף כנגד משקלנו. משלושתם הצעידה היא הפעילות הקלה ביותר להתחיל בה - אפשר לבצע אותה בכל מקום, וחשוב יותר, היא מומלצת לכולם, וטובה במיוחד לשמירה על משקל גוף תקין ולמלחמה באוסטיאופורוזיס. הריצה והקרוס טריינר מיועדים לעומת זאת למתקדמים. הריצה טובה לאלה שלא סובלים מבעיות אורתופדיות, והקרוס טריינר, שגם הוא מאמץ את הגוף וגורם להזעה, מומלץ דווקא לאלה הסובלים מבעיות ברכיים משום שהלחץ שהוא מפעיל עליהן קטן בהשוואה ללחץ שמפעילה הריצה.
אני אגבה את הטענות בכך שיש לי כאבי ברכיים בערך כל החיים, ואירובי על קרוס טריינר מגביר אותם כמו שאפילו ריצה בהליכון לא עושה 😣YNET לא להיט כמקור אבל אשמח אם תוכלי לגבות את הטענות.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3099960,00.html
זה בסדר גמור. השיפוע מגביר את רמת הקושי של ההליכה.מה לגבי הליכה בשיפוע על הליכון? (בעליה)
איך אף אחד עדיין לא שאל מאיפה אתה יודע שיש לך שחיקת חסחוס?
אתה הולך להגיד שהאורטופד אמר לך? איך הוא בדק? הוא כיפף, שמע שאתה מתאמן ואבחן?
אני טועה?
לצערי אורטופד כן בדק אותי וקבע שיש לי שחיקת סחוס ואף הוריד אותי מתקן לוחם( צבא כן.. )
מבחינת אימונים אני כרגע בתקופת חיטוב ומתאמן על בסיס יומי ומקפיד את מאזן קלורי שלילי
ככה ש-minimonster זה על התירוצים שהחלטת להדביק לי 😉
בילבתם אותי עם כל כך הרבה תשובות ? מה הוחלט לסיכום ?
לצערי אורטופד כן בדק אותי וקבע שיש לי שחיקת סחוס ואף הוריד אותי מתקן לוחם( צבא כן.. )
רציתי רק להסביר למה טוענים שקרוס מפעיל פחות לחץ על הברכיים בהשוואה לריצה - כי כביכול אין נחיתה על כף הרגל וזעזוע כתוצאה מכך, כף הרגל כל הזמן מונחת על משטח.YNET לא להיט כמקור אבל אשמח אם תוכלי לגבות את הטענות.
רציתי רק להסביר למה טוענים שקרוס מפעיל פחות לחץ על הברכיים בהשוואה לריצה - כי כביכול אין נחיתה על כף הרגל וזעזוע כתוצאה מכך, כף הרגל כל הזמן מונחת על משטח.
מצד שני, התנועה עצמה שהקרוס מכתיב לרגל לדעתי "מעצבנת" את הברכיים יותר, כנראה בצורה דומה שאופניים עושים.