הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בני משפחת שליט קשרו עצמם באזיקונים ושלשלאות ברזל

אז אתה רוצה שחיילים יסכנו שוב את החיים שלהם במבצעים מסוכנים?
אתה מודע לזה שיכולים למות חיילים במבצעים כאלה, מספיק שמת יותר מ1 וכבר זה לא היה שווה את השחרור של גלעד.

מבצעים מסוכנים תמיד יש, הרי לשם כך החיילים הקרביים היתגייסו.
הפעם הם ילחמו בשביל גלעד, פעם הבאה בשביל המדינה, תמיד יש סיכון זאת לא הפואנטה..אי אפשר להיתחמק מזה
אתה מתגייס בשביל דברים כאלה גם, לא רק מלחמות

ברגע שהוא ניסה לקחת חיים של אדם אחר - כן
מבחינתי ערך של חיי אדם = ערך של חיי אדם, וזאת קודם מבלי בכלל להזכיר מה הוא עשה בעבר שלו.
עצם העובדה שמתייחסים לאסירים האלו כמו קלפים בטאקי זה סתם מרגיז, אני חושב שבראש ובראשונה צריך להתייחס אליהם כשווים ואז לשפוט אותם על מעשם.
"התמונה צריכה להיות, מוכרחה להיות, של אלפי אנשים שנוסעים באוטובוסים תמורת שחרור חייל ישראלי אחד. שנדע שהחיים שלהם לא שווים כלום, שאנחנו יכולים להעמיס אותם למשאיות ולטלטל אותם כרצוננו, מכאן ולכאן. שנדע שאנחנו יכולים מחר לעצור עוד אלף כאלה, ועוד עשרת אלפים אם יידרש."
מקווה שהבנת את הרעיון 😃

מבחינתי ערך של חיי אדם = ערך של חיי אדם, וזאת קודם מבלי בכלל להזכיר מה הוא עשה בעבר שלו.
עצם העובדה שמתייחסים לאסירים האלו כמו קלפים בטאקי זה סתם מרגיז, אני חושב שבראש ובראשונה צריך להתייחס אליהם כשווים ואז לשפוט אותם על מעשם.
"התמונה צריכה להיות, מוכרחה להיות, של אלפי אנשים שנוסעים באוטובוסים תמורת שחרור חייל ישראלי אחד. שנדע שהחיים שלהם לא שווים כלום, שאנחנו יכולים להעמיס אותם למשאיות ולטלטל אותם כרצוננו, מכאן ולכאן. שנדע שאנחנו יכולים מחר לעצור עוד אלף כאלה, ועוד עשרת אלפים אם יידרש."
מקווה שהבנת את הרעיון 😃
לא ממש מובן מה אתה אומר , אם אתה בעד השחרור שלהם או לא. אבל אם כן אז הבנתי את הרעיון שאתה אידיוט.
איך זה הגיוני לך לשחרר אלף רוצחים עם דם על הידיים תמורת חייל?
חבר אחד הטובים שלי היה בפיגוע בדולפינריום ואחד מהמשפחה שלו נפטר שם בגלל זה.
למה הם צריכים לחזור לעשות פיגועים שוב? ולרצוח שוב?
בגלל ש"אפשר לעצור עוד אלף כאלה? " מה אתה חושב שהם לא ירצחו יותר מאדם אחד לפחות?
אתה חושב שהם ימכרו קלמנטינות בדרך לחרמון?
זה רוצחים עם דם על הידיים שמחכים לצאת ולהמשיך בפיגועים. לא רק שאתה מסכן את כל האומה שלנו אלא גם בפרט את המשפחה שלך והקרובים אליך.
חס וחלילה מישהו ימות בגלל שיחרור של המחבלים האלה ואתה הייתה מכיר אותו ,איך תרגיש?

מבצעים מסוכנים תמיד יש, הרי לשם כך החיילים הקרביים היתגייסו.
הפעם הם ילחמו בשביל גלעד, פעם הבאה בשביל המדינה, תמיד יש סיכון זאת לא הפואנטה..אי אפשר להיתחמק מזה
אתה מתגייס בשביל דברים כאלה גם, לא רק מלחמות

אפשר להתחמק, לא לשחרר 1500 מחבלים תמורת חייל.

הם פשוט לא מצליחים להבין שזה רק מחמיר את המצב ומעלה את ה"יוקרה" של גלעד בעיני חמאס...

מקווה שהבנת את הרעיון 😃

הקטע הזה עם ערך חיי אדם חייב להפסק. אין לחיי אדם ערך אוניברסלי. החיים שלך שווים כל עוד המדינה שלך או אתה מסוגלים לשמור עליהם, לא יותר מזה. החיים של האסירים שווים, כל עוד יותר משתלם לישראל לשמור עליהם חיים מאשר להרוג אותם, בדיוק כמו החיים של גלעד שליט.
אתה באמת חושב שיש איזו ישות חיצונית שמגדירה "ערך" לחיי אדם?

ומחיים של אסיר פלסטינאי, הם שווים יותר?
אתם מודעים לזה שזו לא יותר ממדיניות ה'דלת המסתובבת' נכון?

כן, גלעד שווה יותר מאשר מחבל. אפילו ככה החמאס חושבים. עובדה: גלעד= מאות מחבלים

לא ממש מובן מה אתה אומר , אם אתה בעד השחרור שלהם או לא. אבל אם כן אז הבנתי את הרעיון שאתה אידיוט.
איך זה הגיוני לך לשחרר אלף רוצחים עם דם על הידיים תמורת חייל?
חבר אחד הטובים שלי היה בפיגוע בדולפינריום ואחד מהמשפחה שלו נפטר שם בגלל זה.
למה הם צריכים לחזור לעשות פיגועים שוב? ולרצוח שוב?
בגלל ש"אפשר לעצור עוד אלף כאלה? " מה אתה חושב שהם לא ירצחו יותר מאדם אחד לפחות?
אתה חושב שהם ימכרו קלמנטינות בדרך לחרמון?
זה רוצחים עם דם על הידיים שמחכים לצאת ולהמשיך בפיגועים. לא רק שאתה מסכן את כל האומה שלנו אלא גם בפרט את המשפחה שלך והקרובים אליך.
חס וחלילה מישהו ימות בגלל שיחרור של המחבלים האלה ואתה הייתה מכיר אותו ,איך תרגיש?
חחח בכלל לא הבנת מה שכתבתי (לא כלכך מפתיע), למה אני טורח לענות לך?
אני אומר שצריך לעשות החלפה של גלעד מול אסיר אחד, אם הם לא מכבדים את ערך החיים של האסירים שלהם עצמם זאת כבר בעיה אחרת.
אבל שוב אני לא מצפה ממך להבין בתור אחד שממהר לקלל אותי בכל דעה שלא כוללת רצח ערבים ודברים דומים, אתה פשוט גוף תקשורת נייד של הממשלה, ברכותיי 😃

הקטע הזה עם ערך חיי אדם חייב להפסק. אין לחיי אדם ערך אוניברסלי. החיים שלך שווים כל עוד המדינה שלך או אתה מסוגלים לשמור עליהם, לא יותר מזה. החיים של האסירים שווים, כל עוד יותר משתלם לישראל לשמור עליהם חיים מאשר להרוג אותם, בדיוק כמו החיים של גלעד שליט.
אתה באמת חושב שיש איזו ישות חיצונית שמגדירה "ערך" לחיי אדם?
לא, אני חושב שערך החיים של בן אדם שווה לערך חיים של בן אדם אחר.
העובדה שאתה והאחרים לא מבינים שאני אומר את זה עוד לפני על מה הוא יושב בכלא או אילו פעולות הוא עשה בעבר מטרידה ביותר, שכן הנקודה היא לא מה עשה מי שיושב שם, אלא אם מתייחסים אליו כאדם או לא.

חחח בכלל לא הבנת מה שכתבתי (לא כלכך מפתיע), למה אני טורח לענות לך?
אני אומר שצריך לעשות החלפה של גלעד מול אסיר אחד, אם הם לא מכבדים את ערך החיים של האסירים שלהם עצמם זאת כבר בעיה אחרת.
אבל שוב אני לא מצפה ממך להבין בתור אחד שממהר לקלל אותי בכל דעה שלא כוללת רצח ערבים ודברים דומים, אתה פשוט גוף תקשורת נייד של הממשלה, ברכותיי 😃

העובדה שאתה והאחרים לא מבינים שאני אומר את זה עוד לפני על מה הוא יושב בכלא או אילו פעולות הוא עשה בעבר מטרידה ביותר, שכן הנקודה היא לא מה עשה מי שיושב שם, אלא אם מתייחסים אליו כאדם או לא.

ואיזה כח אתה בדיוק מחזיק שגורם לדעה שלך להשפיע על משהו או מישהו?

"לא, אני חושב שערך החיים של בן אדם שווה לערך חיים של בן אדם אחר.
העובדה שאתה והאחרים לא מבינים שאני אומר את זה עוד לפני על מה הוא יושב בכלא או אילו פעולות הוא עשה בעבר מטרידה ביותר, שכן הנקודה היא לא מה עשה מי שיושב שם, אלא אם מתייחסים אליו כאדם או לא."

זה לא מעניין מה אתה חושב כי אתה לא יכול לעשות כלום בנוגע לזה

"לא, אני חושב שערך החיים של בן אדם שווה לערך חיים של בן אדם אחר.
העובדה שאתה והאחרים לא מבינים שאני אומר את זה עוד לפני על מה הוא יושב בכלא או אילו פעולות הוא עשה בעבר מטרידה ביותר, שכן הנקודה היא לא מה עשה מי שיושב שם, אלא אם מתייחסים אליו כאדם או לא."

זה לא מעניין מה אתה חושב כי אתה לא יכול לעשות כלום בנוגע לזה
לא כל כך הבנתי למה אתה מתכוון, כדי להקל עלייך אני אכתוב את שתי האפשרויות שנראה לי סביר שהתכוונת:
1. אתה טוען שאני לא יכול להיות מופתע\מוטרד על כך שאתם לא מקבלים את הדעה שלי.
- התכוונתי כמובן להבנת הניקרא, חס וחלילה שאני אכפה עלייך את הדעות שלי.
2. הדעה שלי לא מעניינת אותך או את המתדיינים האחרים, ואתה לא מוכן להקשיב למי שחושב אחרת ממך.
- טוב.

זה לא משנה מה אתה חושב, וזה גם שקר. אני יכול להגיד לך שערך חיי שווה בעיני יותר מערך חייך ואם אתה תגיד אחרת אתה שקרן. אין ערך אוניברסלי לחיי אדם כך שהטענות לגבי ערך חיי אדם הן מגוחכות. אתה יכול לטעון שבעיני המדינה ערך חיי אזרח שווה לערך חייו של מחבל, אבל זה כמובן יהיה קשקוש.

תזכור, יש לך רק את הזכויות שאתה יכול להגן עליהן. גלעד שליט לא יכול כרגע להגן על זכויותיו, וכמו שאתה רואה אין לו כאלה. כנ"ל המחבלים שיושבים בכלא.

לא כל כך הבנתי למה אתה מתכוון, כדי להקל עלייך אני אכתוב את שתי האפשרויות שנראה לי סביר שהתכוונת:
1. אתה טוען שאני לא יכול להיות מופתע\מוטרד על כך שאתם לא מקבלים את הדעה שלי.
- התכוונתי כמובן להבנת הניקרא, חס וחלילה שאני אכפה עלייך את הדעות שלי.
2. הדעה שלי לא מעניינת אותך או את המתדיינים האחרים, ואתה לא מוכן להקשיב למי שחושב אחרת ממך.
- טוב.
"אני אומר שצריך לעשות החלפה של גלעד מול אסיר אחד"
לא לי ולא לאף אחד אחר יש אפשרות להביע דרישה במקרה הזה כי אין לאף אחד כאן את המעמד שיוביל לשינוי

יש לנו אפשרות להביעה דעה אבל לא יותר

---------- התגובה התווספה ב 14:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:35 ----------

זה לא משנה מה אתה חושב, וזה גם שקר. אני יכול להגיד לך שערך חיי שווה בעיני יותר מערך חייך ואם אתה תגיד אחרת אתה שקרן. אין ערך אוניברסלי לחיי אדם כך שהטענות לגבי ערך חיי אדם הן מגוחכות. אתה יכול לטעון שבעיני המדינה ערך חיי אזרח שווה לערך חייו של מחבל, אבל זה כמובן יהיה קשקוש.

תזכור, יש לך רק את הזכויות שאתה יכול להגן עליהן. גלעד שליט לא יכול כרגע להגן על זכויותיו, וכמו שאתה רואה אין לו כאלה. כנ"ל המחבלים שיושבים בכלא.

:98sf:הלוואי שלכל אחד בסוריה היו את הזכויות שיש להם עכשיו

אני מבין מה שאתה אומר, אבל זה בדיוק ההבדל ביני לבינך.

שימי:
מתי דרשתי משהו ואם כן מה הייתה הדרישה?;ssagsz

המדינה כמובן.
ואם לא, אז יש את אירגוני זכויות האדם שיזכירו, הם ואנחנו אלופים בלהזכיר אם לא שכחת 😃

אם המדינה מספקת לך אותן, אלה אינן זכויות טבעיות שיש לך מהיותך בן אדם. ואם המדינה מספקת, היא גם מחליטה למי לספק, ולכן אין שום בעיה לא לספק זכויות למחבלים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית