ייעוץ נעליים

• פותח/ת השרשור liavsg
  • פורסם בתאריך

liavsg

משתמש קבוע
1,223
0
נק' מוניטין:
477
1,223
0
טוב אז אחרי ששיגעתי כבר את הפורום הזה בשאלות, יש לי שאלה אחרונה לפני שאני מתחיל להתאמן.
נעליים.
בגלל הבעיה שיש לי פלטפוס, נעלי אולסטאר/נעליים נמוכות אחרות לא טובות לי, גם כי הרגל קורסת יותר וגם כי הרגל שלי רחבה וזה לא נוח בכלל.
בקיצור, יש לי נעליים כאלה:
http://www.megasport.co.il/index.aspx?id=4270&itemID=5089
הסוליה שלהם שטוחה לגמרי, יש רק את הבולם זעזועים שרואים את התמונה אבל הסוליה שטוחה.
השאלה שלי היא האם עם נעל כזאת ניתן להתאמן באימוני כוח ללא חשש?
אני מבקש גם אם השאלה נשמעת לכם שאלה של ליצן שלא מבין כלום ושכיף להסתלבט עליו, אני מבקש שתיקחו את זה ברצינות ותענו לי ברצינות, תודה.

אתה צריך נעל עם סוליה קשיחה. תחפש "נעליים" בפורום תמצא מספיק נושאים עם המלצות ודיונים על נעליים לאימונים.

פעם הבאה תשתמש באפשרות החיפוש לפני שאתה בא לספר סיפורים.

• פותח/ת השרשור
Cygnus שמע, לא באתי לספר סיפורים, וראיתי המלצות ודיונים בפורום על זה.
אני יודע שנעל עם סוליה שטוחה הכי טובה לאימוני כוח כי יש הרבה יותר יציבות לגב ובכלל לגוף.
מה שאני שואל זה האם זה חובה נעליים כמו אולסטאר או נעלי הרמת משקולות, או שאפשר כל נעל עם סוליה שטוחה ואולי קצת בולמי זעזועים, אבל המאחורה של הסוליה שטוח

לא יקרה כלום לכף הרגל אם שלוש פעמים בשבוע במשך שעתיים תלבש אולסטאר באימון.
קנה אולסטאר

למה שיסבול? גם הרגל שלי רחבה ויש לי פלטפוס וכשחיפשתי נעליים ומדדתי אולסטאר הרגשתי כאילו הנעל עוצרת לי את הדם ברגל מרוב שזה לחץ.. פשוט חיפשתי עוד חברות בסוף מצאתי אחלה נעל שטוחה ויותר רחבה של ריפ קרל.

• פותח/ת השרשור
למה שיסבול? גם הרגל שלי רחבה ויש לי פלטפוס וכשחיפשתי נעליים ומדדתי אולסטאר הרגשתי כאילו הנעל עוצרת לי את הדם ברגל מרוב שזה לחץ.. פשוט חיפשתי עוד חברות בסוף מצאתי אחלה נעל שטוחה ויותר רחבה של ריפ קרל.
כן זה בדיוק מה שקרה לי שמדדתי אולסטאר

כן זה בדיוק מה שקרה לי שמדדתי אולסטאר

תשמע דבר ראשון אם אתה רק מתחיל עכשיו להתאמן אין בעיה שתתחיל עם הנעליים שהראתה.. זה לא מה שיעצור אותך בהתחלה עם מוט ריק כמעט..
בכל מקרה תחפש בריפ קרל יש להם אחלה נעליים שטוחות וגם רחבות וגם הנעלי אדידס הרחבות עם סוליה שטוחה ורחבה טובות.. לא חסר נעליים שהם לא אולסטאר ומתאימות.

---------- התגובה התווספה ב 14:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:16 ----------

לא עדיף שפשוט יעבוד יחף? בהנחה שמשקולות לא מתעופפות במכון שלו..

לא? 😳

• פותח/ת השרשור
תודה אפשר לנעול- שאלתי את כל השאלות שלי בשבוע האחרון פה אני לא יציק לכם יותר תודה לכל מי שעזר לי 😛

[/COLOR]

לא? 😳

למה לא בעצם? במאמר שEMZ פרסם, באשכול על נעלי הרמת משקולות, דווקא מצדדים בהרמת משקולות יחפים. הסיבה היחידה לא להרים יחף היא שבמידה ונופלת לך משקולת על הרגל זה מאוד כואב (להבדיל מ"סתם כואב" אם אתה לובש נעליים).

אני מתכוון למאמר הזה:
http://stronglifts.com/weight-lifting-shoes-squats-deadlifts/

אחי אני ממליץ על brooks casadia 6 או 5 נעל טובה על סולייה גבוה יש לה יציבות מעולה אם אתה מבין קצת בנעליים היא עובדת עם טכנולוגית dna הבעיה היחידה היא קצת יקרה ואם אתה רץ קצת אז היא תשמש אותך בצורה מעולה.

אחי אני ממליץ על brooks casadia 6 או 5 נעל טובה על סולייה גבוה יש לה יציבות מעולה אם אתה מבין קצת בנעליים היא עובדת עם טכנולוגית dna הבעיה היחידה היא קצת יקרה ואם אתה רץ קצת אז היא תשמש אותך בצורה מעולה.

אבל הוא לא רץ הוא עושה סקווט

• פותח/ת השרשור
מה נסגר שיגעתם אותי
אי אפשר להתאמן עם נעל אחרת שהיא לא אולסטאר?
אם יש אתם יכולים להביא לי כמה תמונות להמחיש את זה ואני כבר ימצא לי משהו שיתאים?
תודה רבה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית