הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון כיתה א' - LB - אשכול לימוד מרוכז

MOONLight

גורו חיטוב ממה שקיים היום
6,962
58
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
12,373
6,962
58
גו אקטיב - יהוד
שלום,

אני ארכז באשכול הזה סרטונים לבקורת עבור סקוואט LB שלי אשמח לשמוע הערות. (אם צריך לצלם בצורה שונה כדי לראות דברים נוספים בטכניקה אשמח לשמוע לפעמים הבאות).

הסרטון היום - 60 קילו ל5 חזרות

חלק משגרת האימון:

http://www.lbs.co.il/showthread.php?p=306231#post306231

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
בסדר גמור אלכס אני יעבור שוב על הנק' בSS - בטוח אני מפספס משהו חשוב. אני ייקח כמו שאתה אומר יותר לאט אולי ככה נוכל לעלות בצורה יותר ברורה על הבעיות.

אצלם גם מאחור בפעם הבאה - ייתכן מאוד שהמוט לא יושב טוב.

נערך לאחרונה:
מהזווית שאני רואה 2 בעיות:
1.מרפקים אתה לא שומר למעלה
2.אתה עומד רחב מידי לפי הזווית וגם לפי זה שקשה לך לשבור...

• פותח/ת השרשור
כמו שנסגר עם אלכס ננסה זוויות צילום נוספות.

מתחיל להראות יותר טוב (חוץ מההשמטת חזה וגב עגול)

אלכס אמר לך הכל
תקפיד על חזה לא לשמוט אותו, אתה מעגל את הגב - תכווץ את הזוקפים כל הזמן וכל הזמן תחשוב עליהם, ותשב לאט לאט אחורה אל תמהר.

ותוריד חגורה באמת, קודם שהסקוואט יהיה סקוואט עד שלא תגיע ל 100-120 קילו אין לך למה לשים אותה בנתיים

אני ינסה למה במשקלים של 98 100 אחוז מיכולת קשה מאוד ואפילו בלתי אפשרי בHB לעצור רק בשבירת מקביל אלה זה לוקח אותך עד הסוף ATG מה שנקרה ואז עם הזמן יש כאבים בברכים ובתאומים גם
לעומת זאת בLB הרבה יותר קל לעצור ברידה רק בשבירת מקביל

אני ינסה למה במשקלים של 98 100 אחוז מיכולת קשה מאוד ואפילו בלתי אפשרי בHB לעצור רק בשבירת מקביל אלה זה לוקח אותך עד הסוף ATG מה שנקרה ואז עם הזמן יש כאבים בברכים ובתאומים גם
לעומת זאת בLB הרבה יותר קל לעצור ברידה רק בשבירת מקביל

אתה לא אמור לעצור (אם הבנתי נכון - אתה מתכוון שאתה בולם את עצמך) בכל מקרה, אלא להגיע לבאונס גם ב-LB.
גם ב-HB וגם ב-FS אתה לא אמור "להתרסק" על התאומים.

תקח זמן בין חזרה לחזרה. קשה לשמור על פוקוס ועל הדגשים כשאתה עושה "ספרינט" סקוואט שכזה.

• פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הרבה יותר טוב
את האגודל תעביר לצד שני, תחזיק באחיזה פתוחה, ואל תשבור את שורש כף היד

הסט של הפרונט נראה סבבה, הסט השני נראה כאילו אתה קצת פוחד לרדת על לשבירת מקביל (בחזרות האחרונות יצא לך). יכול להיות שזה בגלל הפיסוק (אין לך הרבה ברירה אם יש לך ספסל בין הרגליים) ויכול להיות שאם תשנה טיפה את הזווית של כפות הרגליים תצליח להוציא טיפה יותר את הברכיים. אבל בעיקרון שינוי מצוין.

תוסיף לכל זה הרמת מרפקים וזה ירגיש לך יותר נוח.

קשה להרים מרפקים באחיזה סגורה כי ככל שאתה מרים אותם השבירה של שורש כף היד גדלה
אם הוא יתקן את האחיזה אז הוא יוכל להרים מרפקים בקלות

גם ב- LB וגם ב- HB צריך לאחוז באחיזה פתוחה?
בשניהם כואבים לי המפרקים ממש אחרי סט ובמשקלי נוצה (עוד לא התחלתי SS אפילו, אלה הפעמים הראשונות שאני מבצע סקוואט חופשי)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית