הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי מקבילים

shanidaniel

משתמש פעיל
999
4
נק' מוניטין:
437
999
4
פעם שיכלתי לעשות רק איזה 2-3 מקבילים היו לי כאבים בעצמות שמעל החזה עכשיו אני יכול לעשות כבר איזה 25 מקבילים ופתאום שהתחלתי להוסיף משקל התחלתי שוב להרגיש את הכאב הזה מה לעשות?

כן גם אצלי זה היא זה בסדר גמור, הייתי גם מתחיל כמוך הייתי עושה בקושי 2 חזרות ואכשיו אני יכול לעשות 5 אם תוספת משקל של 30 קילו אבל לא חזר אצלי הכאב לא יודע למה לך חסר, ולמה אתה עושה כל כך הרבה חזרות תנסה להוסיף משקל.

כן זה כאב מוכר - כמו דקירות בחזה. זה קורה גם לי שאני מעמיס משקל בתרגיל הזה. הרגשה של התקף לב.

כן זה כאב מוכר - כמו דקירות בחזה. זה קורה גם לי שאני מעמיס משקל בתרגיל הזה. הרגשה של התקף לב.

זה כאב שמופיע בדרך כלל יותר גבוה מהלב, בצלעות למעלה (כאילו מעל לחזה העליון).

• פותח/ת השרשור
נכון מר לטיסימוס בדיוק בעצמות מעל החזה העליון ואני לא יודע מה לעשות בשביל שזה יפסק הטכניקה שלי מושלמת רק הידים עובדות חזה מובלט החוצה הכל תנועות איטיות מה לעשות?

• פותח/ת השרשור
נכון יש מעל החזה העליון שתי עצמות אז בקצה שלהם איפה שהם קרובות אחת לשנייה שם אני מרגיש את הכאב

אני חושב שאתה מתכוון לעצמות הבריח.
יש אנשים רבים שזה קורה להם... צריך לבדוק שאין בעיה מוגדרת שרופא מזהה ואם אין אז לתת מנוחה
לא נראה לי שכדאי להתאמן על תרגיל מסוים כשכואב כשמבצעים אותו (כאב=משהו לא תקין. כמובן שאתה מבין על איזה כאב אני מדבר) ואני אומר לך גם לפי מה שאני הייתי עושה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית