הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

wannaBe Bigger , הלוג של אנרכיסט 😃

AnaRhisT

משתמש פעיל
992
1
נק' מוניטין:
-38
992
1
תוכנית SS
הלוג מתחיל עם סגירת 3 שבועות בחדר כושר,
התחלתי עם משקלי עבודה של:
week 1, day 1
S : 40KG
DL : 50KG
BP : 40KG
PU : 3X5
P : 20KG

ואחרי שלוש שבועות :
week 3, day 3
S : 70KG
DL : 70KG
BP : 52.5KG
PU : 3X7
P: 30KG ועכשיו חזרתי בחזרה ל 20KG כי הכתף כואבת כבר שבוע..

אני מאמין שהתקדמתי מהר מידי.. ולא אכלתי מספיק ועכשיו אני (כנראה) אאלץ לעשות דילואד - מקווה מאוד שלא, נראה איך יהיה אימון הבא! אני אעדכן, כנראה גם עם סרטונים.
יאללה היום מזמין משפחתית, 2 גלידות, בקבוק קולה, 2 קופסאות טונה, ועוד כמה דברים שיפוצצו לי את הבטן ומחר אני מפרק את הראק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נערך לאחרונה:
לא רשמת איזו תוכנית אתה מבצע - אבל לפי משקלי עבודה אנחש שזו הSS?

• פותח/ת השרשור
week 4, day 1
S :
65KG
P : 20KG
PU : 2X8 , 1X6F

הערות :
החלטתי לעבור לפוש פרס, אולי אז אצליח להתקדם לאיזה 40-50 קילו פוש פרס. הכתף השמאלית שלי כואבת כשאני עושה פרס.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
היה פשוט אימון מטורף!
week 4, day 2
S : 67.5KG PR(without fail)
BP : 55KG PR
DL : 80KG PR
מגיע לי מגש פיצה להיום בערב!

הערות :
טוב אז סקוואט היה קשה(כרגיל),
הבנץ' פרס היה גם קשה ובסט השני עצרתי אחרי החזרה השלישית הרגשתי שבחזרה הרביעית אני אפילו לא אצליח להרים כי בקושי הצלחתי בחזרה השלישית (לא נחתי מספיק),
עלייה של 10 קילו בדדליפט ולא היה קשה כמו ה 70. סה"כ האוכל שטחנתי ושעות השינה וכמובן ההתמדה בהחלט עזרו להתקדם במשקלי עבודה גם כשכואב וקשה, אני אמשיך להתמיד לאכול המון ולישון כמו דוב שמן. הרגשה שאי אפשר לתאר אחרי שמסיימים עם הדדליפט.

סרטונים יועלו ככל הנראה בערב.

---------- התגובה התווספה ב 22:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:35 ----------

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
לא מרגיש טוב בזמן האחרון אז לא הלכתי לאימון ביום שני, ביום שבת הייתי באימון והרגליים פשוט כאבו מאוד. בסט הראשון של סקוואט 70ק"ג הצלחתי, 2 הסטים הבאים לא הצלחתי - וגם באתי לאימון אחרי הליכה של 6 שעות בערך עם חברים.
חוץ מזה, אני לא מרגיש את הכתפיים שלי מרוב כאבים, לא יכול להרים אותם אפילו.. הברך השמאלית שלי ממש כואבת כשאני מרים אותה.
במתח שברתי שיא 3X8 PR
ובפרס העלתי ל 22.5..
נראה איך אני ארגיש מחר, אני מאמין שאני גם לא הלך לאימון מחר, אולי סתם התחממות עם משקלים נמוכים ו3 סטים עם משקל נמוך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית