הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לסקוואט

aviad13

משתמש פעיל
645
1
נק' מוניטין:
-2
645
1
הייתי היום במכון באתי עם התוכנית SS, עכשיו המאמנת שאלה אותי איזה תוכנית אני עושה וכל זה אמרתי לה שאני מביא תוכנית מהבית ואני רק צריך שהיא תדריך אותי איך לעשות את הסקוואט
עכשיו היא אמרה לי כל מה שכתוב באתר שלכם - שהראש צריך להיות מופנה מעלה לעצם רחוק מסוים, עושים תנועה של מין ישיבה על כיסא כשהטוסיק אחורה והכל כמו שצריך חוץ מדבר אחד - היא אמרה לי שהרגליים צריכים להיות ישרות בגלל שזה מחזק את כל השרירים ברגל ואם הרגליים נוטות קצת כמו שכתוב פה זה מחזק רק את השרירים שמתחת למפסעה
אז איך הרגליים צריכות להיות? ממש לא נראה לי שהיא מחרטטת

ואצלי במכון מאמן אמר לי למה אתה שובר מקביל בסקוואט זה לא טוב כי אתה עובד יותר על הישבן.
תעשה איך שקראת ותצלם סרטון רק ככה נוכל לתת לך היערות.

• פותח/ת השרשור
עוד פעם אחי זה לא הגיוני פשוט שהיא טועה בזה כי היא הסבירה מצויין כמו פה חוץ מהעניין של הרגליים, היא גם אמרה לי שמתחילים עושים רגליים ישרות ואחרי שמקבלים קצת ניסיון אפשר להטות את הרגליים, אין בכלל בסיס לטענה הזאת?

• פותח/ת השרשור
חבר'ה חלאס עם האף הזה שלכם שאתם חושבים שאתם יותר טובים, יש גם דרך לדבר לא חייב לרדת על כולם
ואני כן מקשיב לכם עובדה ששיניתי תטכניקה, אני עוד מעט אעלה סירטון ואני אשמח אם תביאו ביקורות

אחי אל תקח קשה זה פשוט שכול שניה משהו פותח כאלה שאלות בהתחלה עונים סבבה ואם הבחור לא כולכך בראש של להקשיב אז עושים צחוק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית