הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ בעיה בכתף שמפריעה

• פותח/ת השרשור liavsg
  • פורסם בתאריך

liavsg

משתמש קבוע
1,223
0
נק' מוניטין:
477
1,223
0
טוב אז ככה, מאז ומתמיד הכתף השמאלית שלי הייתה מוציאה קליקים בקלות יתרה בכל תזוזה קטנה שלי.
עכשיו שמתי לב מאז שהתחלתי SS, שכשאני עושה מיליטרי פרס, אז כשאני מגיע למעלה, לפעמים אם אני לא מחזיק כמה שיותר חזק את השכמות צמודות אז עצם בכתף השמאלית שלי זזה, זה לא כואב אבל זה לא נוח ואז אני כזה מחזיר את העצם לאיך שהיא אמורה להיות וממשיך את התרגיל ודואג לא לאבד ריכוז עם השכמות.
אבל כשאני חושב על זה, זה לא צריך להיות ככה.
בלואו באר סקוואט אני גם מרגיש אחרי הסט שהעצם בכתף זזה לי קצת.
אז הפתרונות שלי בנתיים זה להמשיך SS אבל עם סקוואט הייי באר ואולי להחליף מיליטרי פרס בתרגיל אחר, השאלה היא איזה תרגיל..
אימון הבא אני יראה אם כואב לי הכתף בהיי באר, ואימון הבא יש לי בנצ' פרס אז זה לא בעיה אבל אני צריך לחשוב על החלפת המילטרי פרס כי יום אחד אני עוד יפרוק את הכתף עם התרגיל הזה..

• פותח/ת השרשור
זה לא כואב בכלל ואפשר להגיד שזה היה לי כל החיים
פשוט שמתי לב שהיא זזה טיפה בלחיצה של המיליטרי, זה לא מפריע לי בבנצ' לדוגמה, לא יודע אם זה פריקה, אולי סתם כתף מסריחה

כאבים בכתף

אני חייב להגיד שגם לי יש בעיה בכתף השמאלית...
הכתף השמאלית עושה "קליקים" וקשה לי לבצע איתה תרגילים- אני מרגיש את זה במיוחד בתרגיל פלייס(פרפר) עם משקולות בשכיבה על ספסל- כשאני מגיע למצב שהמשקולות בצידי הידיים (ככה):
B2R2V3H83GlYAAAAAElFTkSuQmCC
6.gif

במצב הזה הכתף השמאלית מתחילה לכאוב לי ואני מרגיש שהיא ממש נמתחת לי וקשה לי לבצע איתה את התנועה בצורה מלאה, לעומת כתף ימין.
יכול להיות שזה קשור לפריקת כתף שקרתה לי בכתף שמאל בגיל 5?

אחי הייתה לי את אותה הבעיה...ובבדיקות וצילומים שעשיתי התגלה גיד כל כך מתוח שהוא פשוט נתקל בעצמות וגידים אחרים בכתף מה שגורם לו לעשות קליקים ואי נעימויות בתנועות שקשורות יותר לכתף הקדמית..שווה לך ללכת לבדוק את זה

כן ^
עדיף לך לעשות צילום
אם מתגלה שלא היה לך כלום אז כנראה אתה לא מתחמם ומותח טוב את השרירים בתחילת האימון
החימום והמתיחות חשוב במיוחד בכתפיים

• פותח/ת השרשור
טוב, אני יראה מה יהיה באימון ביום ראשון ואני יחליט אם זה שווה בדיקה או לא
בטוח יש איזה בעיה קטנ השאלה כמה זה מפריע לי

איפה אני בודק את זה? לאן ללכת?
צריך לעשות צילום וזה, לא?

את הבדיקות אמנם עשיתי דרך הצבא אבל לא תהיה בעיה לקבל בדיקות כמו c.t רנטגן ובדיקה איזוטופית דרך קופת חולים או דרך הפניית רופא מומחה*

---------- התגובה התווספה ב 23:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:04 ----------

טוב, אני יראה מה יהיה באימון ביום ראשון ואני יחליט אם זה שווה בדיקה או לא
בטוח יש איזה בעיה קטנ השאלה כמה זה מפריע לי

אחי באמת שלא שווה לדחות את זה..
כרגע אתה עושה תרגילים ספציפיים בss
עוד מעט יתווספו לך תנועות שונות לכתף ובמשקלים גבוהים ופשוט ייגרם יותר נזק.
ואני מדבר מנסיון חבל לי שגם אתה תדפק זה דיכאון אמיתי

• פותח/ת השרשור
אבל זה לא שתמיד כשאני עושה פרס לדוגמה הכתף שלי זזה, לפעמים אם אני לא מחזיק את השכמות צמודות אזכשאני מגיע לסוף התנועה אני מרגיש שהעצם זזה ואז אני כזה מחזיר אותה למקום וממשיך כרגיל..זה לא כואב, אז למה לדאוג?

איך אמרת כשפתחת ת'אשכול?

"זה לא צריך להיות ככה"

כשתעמיס משקלים רציניים על הכתפיים לא בטוח שתוכל כבר להחזיר את הכתף למקום..

• פותח/ת השרשור
אולי זה יעבור לי מתישהו?
לא יודע אין לי כוח לעבור את כל התהליך הזה עכשיו, אני סך הכל רוצה כבר לגדול ולהפסיק לבזבז זמן,
אולי אני יחליף את הפרס עם בנצ' חיובי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית