הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון דיאטת דוקאן

eranfitness

משתמש מתחיל
97
0
נק' מוניטין:
154
97
0
רציתי לשתף אתכם במאמר שקראתי על דיאטת דוקאן פרי עיטו של דר' פייר דוקאן הצרפתי - להשכלה הכללית זוהי השיטה שהביאה את קייט מידלטון אשתו של הנסיך וילאם לחופה רזה וחטובה.
הספר "דיאטת דוקאן" מכר בבריטניה כ-250,00 עותקים - נכון לחודש יוני ובארה"ב בן לילה הגיע הספר לראש רשימת רבי המכר של "ניו יורק טיימס".
סלבריטאיות רבות בעיקר בארה"ב טוענות שהתנסו בשיטה והיא עובדת בגדול.
אז איך זה עובד:

* 10 ימים ראשונים: אוכלים רק חלבונים ממקורות חלב רזה, בקר רזה עוף ודגים - תוספת פחמימות מותרת עד כף וחצי של שיבולת שועל.
* 10 ימים ועד הגעה למשקל מטרה - אוכלים כמו בחלק הראשון רק בתוספת ירקות אבל לא עמילניים דוגמת תפ"א, תירס אפונה וכו'.
* בהגעה למשקל המטרה - תוספת של פרוסת לחם ופרי פעם ביום ועד פעמיים בשבוע אורז או תפ"א. פעם בשבוע ארוחת צ'יט מלאה - לא ג'אנק.

* תחזוקה - אוכלים מה שרוצים במגבלה הקלורית של התחזוקה ופעם בשבוע חוזרים ל-24 שעות לשלב הראשון.

המלצות המחבר לפעילות גופנית - 20 דקות הליכה ביום.

שתיה - מים והרבה.

* ברור לי שלכל מי שבא מהתחום ממש "גיליתי לו את אמריקה" אבל, אשמח לשמוע את דעתכם.

איזו דעה אתה רוצה? תאכל עוגות קצפת, תהיה במאזן קלורי שלילי ותהיה חטוב - זה לא מדע טילים.

• פותח/ת השרשור
משה אני לא מחפש דיעה מדעית אבל,
יש כאן בטוח אנשים שהיו שמנים וניסו כל מיני שיטות שכן או לא עבדו עליהם ואני לא מתייחס כרגע לדיוק מאחורי המאזנים אלא לדרך ריקון המאגרים ועד למצב התחזוקה.
מעבר לזה ברור שיש למאזן הקלורי השלילי אפקט השאלה אם התוצאות יישמרו לאורך זמן גם במצב תחזוקה?
אני בסה"כ מביא את החומר כפי שהוא פורסם

יש כאן בטוח אנשים שהיו שמנים וניסו כל מיני שיטות שכן או לא עבדו עליהם ואני לא מתייחס כרגע לדיוק מאחורי המאזנים אלא לדרך ריקון המאגרים ועד למצב התחזוקה.
מעבר לזה ברור שיש למאזן הקלורי השלילי אפקט השאלה אם התוצאות יישמרו לאורך זמן גם במצב תחזוקה?
אם תאכל במאזן קלורי נטראלי לאחר החיטוב אז כן התוצאות ישמרו, אם תתחיל לזלול אז לא הם לא ישמרו. אין קשר בין מה שאתה עושה בתהליך החיטוב שלך לתוצאות שלך לטווח הארוך (לפחות לא בפן הפיזיולוגי).

ואם הוא שוקל 120 ורוצה לרדת ל70?
שנה בלי אף פחמימה חוץ משיבולת שועל וירקות?
אתה לא מבין - זה דיאטה בשביל סלבריטאיות מארה''ב (אה כן, והדוכסית מיורק). זה לא נועד לשמנים רגילים 😣

לא נראה טוב. מילא דל (מאד מאד) בפחמימה, אבל מה עם שומנים?

עוד דיאטה טרנדית ומטופשת שזה כבר נמאס. כל שני וחמישי צצה איזה דיאטת פלא חדשה.

התפריט בדיאטה הזאת לא מאוזן בשיט, וכמו שמשה אמר: הכל תלוי במאזן.

כמו שאני תמיד טוען: אנשים מחפשים את הפתרון הקל, והבריטים שזה בכלל עם של מפגרים מוכנים ללכת אחרי כל טרנד של בית המלוכה או משהו שקשור אליו

כמו שאני תמיד טוען: אנשים מחפשים את הפתרון הקל, והבריטים שזה בכלל עם של מפגרים מוכנים ללכת אחרי כל טרנד של בית המלוכה או משהו שקשור אליו
זה גם לא פתרון קל - ללעוס גבינות רזות, דג ובשר דל שומן כל היום בלי פחמימות ובקושי עם ירקות.
העיקר שקייט מידלטון רזתה עם זה!

אין, אין על הדיאטה הזאת של ימי השבוע, שכל יום אוכלים מאכלים שמתחילים באות של אותו יום. אין!!!!

אין, אין על הדיאטה הזאת של ימי השבוע, שכל יום אוכלים מאכלים שמתחילים באות של אותו יום. אין!!!!
ראשון: רוגלעך, ריקוטה, ריבה, רביולי
שני: שומן
שלישי: שומן
רביעי: רוגלעך, ריקוטה, ריבה, רביולי
חמישי: חומוס, חלב, חלווה, חמאה, חלה
שישי: שומן
שבת: שומן

זה דיאטה זה?

ראשון: רוגלעך, ריקוטה, ריבה, רביולי
שני: שומן
שלישי: שומן
רביעי: רוגלעך, ריקוטה, ריבה, רביולי
חמישי: חומוס, חלב, חלווה, חמאה, חלה
שישי: שומן
שבת: שומן

זה דיאטה זה?
אחלה דיאטה שבעולם.

ראשון - רעל.
שני - שמנת מקולקלת.
שלישי - מקיאים מהרעלת מזון של היומיים הראשונים.
רביעי - רגל קרושה.
חמישי - חור של בייגלה.
שישי - שוב מקיאים מהרעלת מזון של היומיים הקודמים.
שבת - שום דבר.

לא צריך סייקל שני. אחרי הראשון מתפגרים.

---------- התגובה התווספה ב 15:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:31 ----------

אגב, יש דיאטה יותר יעילה: בימים שמסתיימים ב-day צמים, בשאר הימים אוכלים הכל חופשי. הצלחה מובטחת! as seen on TV! call now!!!

עזבו, הטריק הבדוק של הסלבס: להקיא בשירותים.
תמיד עובד! נוסה אינספור פעמים על דוגמניות וכוכבות קולנוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית