הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיאטת 12-12

• פותח/ת השרשור nivoni
  • פורסם בתאריך

nivoni

משתמש פעיל
346
27
נק' מוניטין:
46
346
27
היי חברים,

בטוח שהרבה כאן שמעו על דיאטת ה-12-12 (12 שעות אוכלים - 12 שעות צמים - כולל מים כמובן)

האם יש יתרונות בריאותיים? האם הגוף יכול להיות יותר ערני/אנרגטי?

*המטרה היא לא ירידה במשקל... לכן האם יש יתרונות לחיות כך?

תודה

המטרה היא לא ירידה במשקל... לכן האם יש יתרונות לחיות כך?
אין יתרונות, העקרון היחיד שחשוב הוא גרעון קלורי

באופן כללי אני נגד כל השיטות האלה, אפשר לכתוב על זה אלף מחקרים כמה זה טוב, בסופו של דבר הכי טוב זה מה שתוכל להתמיד בו ומה שהכי נוח לך. אבל ספציפית לירידה במשקל אין שום יתרון.
אה, המטרה היא לא ירידה במשקל
האם יש יתרונות בריאותיים? האם הגוף יכול להיות יותר ערני/אנרגטי?
תנסה..לא רואה סיבה שתיהיה יותר ערני בגלל זמני אכילה לא משנה מה החילוק של הזמנים.

• פותח/ת השרשור
כמו שרשמתי המטרה היא לא ירידה במשקל...
שתי המטרות שחשבתי עליהן:
1.להימנע מאכילת שטויות (אני אוכל מאוד בריא כל היום ומשעות הערב יש לי חשק למתוק..)
2.אם יש יתרונות בריאותיים בדיאטת 12-12 אז אשמח לדעת ואז בכלל אוהב את זה

כמו שרשמתי המטרה היא לא ירידה במשקל...
שתי המטרות שחשבתי עליהן:
1.להימנע מאכילת שטויות (אני אוכל מאוד בריא כל היום ומשעות הערב יש לי חשק למתוק..)
2.אם יש יתרונות בריאותיים בדיאטת 12-12 אז אשמח לדעת ואז בכלל אוהב את זה

אם תאכל כל ערב משהו מתוק זה יותר מבסדר גמור. דיאטה טובה היא 95% אוכל "בריא" ו5% שטויות

2. לא יודע, לא נראלי ולא הייתי מנסה. אתה יכול לנסות תקופה ולראות איך משפיע עליך.

• פותח/ת השרשור
אם תאכל כל ערב משהו מתוק זה יותר מבסדר גמור. דיאטה טובה היא 95% אוכל "בריא" ו5% שטויות

2. לא יודע, לא נראלי ולא הייתי מנסה. אתה יכול לנסות תקופה ולראות איך משפיע עליך.

תודה על התשובה אחי!!!

אשמח לשמוע עוד דעות חברים

• פותח/ת השרשור
כולה לא לאכול בשעתיים הראשונות והאחרונות של היום. די סטנדרט.
אלא אם כן אתה ישן פחות משמונה שעות, ואז זה ממש ממש משמעותי(סתם).

אני קם ב-5 בכל יום

זה אומר מבחינתי לאכול מ-5 בבוקר עד 5 בצהריים
ואז לא לאכול מ-5 בצהריים עד 5 בבוקר

יותר משמעותי עכשיו.. ?

מסכים עם מה שנאמר מעליי,
החוכמה בחיים זה להנות מהכל ולדעת לשים גבולות,
תקציב לך 150-200 קלוריות שבאות מ"שטויות" כמו חטיף בסוף יום או אפילו ארטיק קטן ותראה איך זה יחזיק אותך לאורך זמן

אולי אני סתם דפוק משועמם שחושב שאכילת שטויות זה מיותר לגמרי. אולי בתור דתי שרגיל לשים גבולות לפה שלו עם אכילת מזון כשר בלבד ותנאי בישול מיוחדים, אני מוצא את זה קל ונכון לאכול מזון בריא בלבד (כמובן שנושא בריא נתון לדיון ארוך). ואני לא חושב שאף אדם ביודעין צריך להזיק לעצמו.

בכל אופן, אכלתי בזמן החיטוב שלי 8-16. דהיינו 16 שעות צום. זה מאוד עוזר לתיאבון ולחיטוב לעבור בקלות.

לגבי בריאות, זה תלוי לאן תיקח את זה. אם תאכל ארוחות ענקיות ובגלל זה תרגיש כאבי בטן, אני לא חושב שזה בריא. אבל אם זה יעזור לך כמו לי להתגבר על חשקים, זה מעולה.

זה עוד כלי שאפשר להשתמש בו במידה וזה עוזר לך.

אין לזה ממש יתרונות, אבל לאנשים מסויימים זה יכול לתת הרגשה טובה יותר במהלך היום, אז תנסה ותראה איך זה בשבילך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית