הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,279
12,430
מנהל
נק' מוניטין:
58,707
103,279
12,430
פה נרכז את כל הפנינות חכמה של חברי האתר. אם אתם חושבים שהשאלה שלכם טיפשית או שאתם מתביישים לפתוח אשכול משלכם (יחד עם זה שהשאלה שלך טיפשית), פרסמו אותה כאן ומישהו נדיב יענה לכם.
אשכולות קודמים (מהחדש לישן):

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=10621
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

כתבת שמה שאני אוכל לפני השינה לא פאקטור בגלל זה חשבתי שלא הבנת כי לא דיברתי בכלל על מה שאני אוכל לפני השינה אלא רק על האוכל לאחר שאני מתעורר.

תודה על התגובה.
לגבי הסקופ אין שום בעיה, פשוט רציתי לדעת אם 10-15 גרם חלבון(משהו כמו 100-150 גרם גבינה לבנה) מספיקים בשביל לשבור מצב "צום"
זאת לא השבירה של הצום שבעייתית כמו הביצועים שיהיו לך באימון ובהתאוששות שאחריה, עם כמות כזאת של אוכל בקיבה.

מסכים, זה לא מצב אידיאלי אבל אני צריך להיות במכון משהו כמו 7-7 וחצי בבוקר. זה לא משאיר לי מקום לאכול יותר מדי לפני האימון אז אני מסתפק בזה בשביל לא להרגיש כבד באימון. מתעורר בשש וחצי אוכל משהו קליל ויוצא

השלמת קלוריות באמצע הלילההה...!

טוב אז ככה:
אני כרגע על גירעון של 1000 קלוריותת,
ואני צריך להגיע ל600 קלוריות גירעוןן
השאלה שלי היא כזאת:
להשלים את הקלוריות הנותרות לפני השינה?..
או להשלים אותך ב2בלילה אני גם ככה מיתעורר בשעה הזאת?..
או שעדיף כבר ללכת לישון עם גירעון של 600 וזהו?...

אהלן אני רוצה להתחיל לקחת כדורי מגנזיום.
איזה הכי כדאי לקנות? או שזה לא משנה... אם אתם משתמשים אז במה?

אם במגנזיום עסקינו ידוע לי שיש לו בעיה עם ספיגה ברמת התוך-תאי
ורב הנגזרות נספגות בעיקר ברמת סרום הדם.

מגנזיום ציטראט ונגזרות אחרות המופיעות קשורות לחומצות שומן הם סבבה
עדיף מגנזיום הקשור לחומצות אמינו (גליקונט או טאורט)

אני אישית מצאתי אחלה מגנזיום
Ultra-Mag של Source Naturals
200 מ"ג לקפסולה עם נגזרות מגנזיום מעורבבות אמיניות, שומניות.

ככלל - נגזרות מלחיות = שלשול :}

בקרוב אני מתחיל חיטוב.על א"ש 20 בערך, מישהו יודע כמה זמן בערך ייקח בחיטוב רגיל לרדת ל12-13% ?
אני שוקל 85 ק"ג, שזה אומר 17 ק"ג שומן . ויש עוד מלא נוזלים . אם נגיד אני מחטב חודשיים +- אז אני יורד סה"כ כ-3.5 ק"ג שומן + נוזלים (בתחילת החיטוב) . אז בערך כמה א"ש יהיה אחרי חודשיים כאלה ?
מקווה שהבנתם אותי חח

בחיפוש פה בפורום על נושא הנוזלים בזמן עלייה במשקל כתוב די הרבה על הגבלה של פחמימות (מובן מאליו) ושל אירובי בעצימות נמוכה-בינונית.

האם איבוד הנוזלים באירובי רלוונטי כי מזיעים או שזה בכלל לא קשור?

מה אתה שואל בעצם? אם מאבדים נוזלים בזמן אירובי או מה לעשות כדי לא לעלות בנוזלים?

אם האיבוד נוזלים נגרם בגלל הזעה (מה שבד"כ לא קורה לי בחורף) או בגלל סיבה אחרת (שאשמח גם לדעת אותה).

הזעה, נשימה, מה שאתה עושה בשירותים. אתה כל הזמן "מאבד" נוזלים... זה המחיר שאתה משלם על להיות בחיים, בין השאר.

הזעה, נשימה, מה שאתה עושה בשירותים. אתה כל הזמן "מאבד" נוזלים... זה המחיר שאתה משלם על להיות בחיים, בין השאר.
לא ניסחתי את עצמי נכון -

מה גורם לאיבוד נוזלים גבוה יותר כשאתה במאזן קלורי חיובי ועושה אירובי לעומת מאזן קלורי חיובי בלי אירובי?
אני מניח שתחרבן את אותה הכמות ולא בטוח שתזיע.

ברור שאירובי "משיל" נוזלים....ואז אתה שותה מים. ואם זה לא היה ברור, אתה מזיע גם בלי האירובי.
אם אתה מחפש לא לעלות בנוזלים במאסה אתה רוצה את הבלתי אפשרי.
בכל זאת מעוניין? פחות פחמימות, פחות חלב, יותר אירובי

שאלה קצת טיפשית אבל חשובה-
אני רוצה לחשב קלוריות ואני לא בטוח כמה זה 100 גרם של חזה עוף, יש מישהו שבערך יכול לתאר לי את הגודל של 100 גרם בחתיכות של חזה עוף? ברור שאי אפשר בדיוק אבל בערך.. זה נורא יעזור.
הנה סתם תמונה שמצאתי בגוגל-http://mad.walla.co.il/archive/354823-5.jpg אולי זה יכול לשמש כמקור לאינדקציה לכמות

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית