הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
פה נרכז את כל הפנינות חכמה של חברי האתר. אם אתם חושבים שהשאלה שלכם טיפשית או שאתם מתביישים לפתוח אשכול משלכם (יחד עם זה שהשאלה שלך טיפשית), פרסמו אותה כאן ומישהו נדיב יענה לכם.
אשכולות קודמים (מהחדש לישן):

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=10621
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

שוקל 72
150 גרם שבוע.
עכשיו מקצץ עוד 100 קלוריו שיבואו ביקר בעיקר בפחימה.
פעם בשבועיים פסדר?

האם שילוב של ממתיק (מתוק וקל) בשייק חלבון שלי משפיע באיזשהוא אופן? (מערבב עם מים)

האם אין בעיה לקחת אקמול/אדוויל/נורופן בסמיכות ללקיחת ג'ק/קפאין?

האם מחשיבים פחמימות רב-כהליות כמו מסטיקים בתפריט דל פחמימה כפחמימה?
(לדוגמא, אם ירדתי על 2 חבילות מסטיק ללא סוכר היום, האם אני אמור להחשיב את הפחמימות שלהם?)

תודה.

טוב זה נראה לי המקום הכי מתאים לשאול את השאלה הזאת:
אני כבר 3 חודשים בחיטוב, השבועיים האחרונים ממש אינטנסיביים, 50-70 פחמימה...
אני מסיים ועושה ייבוש ביום שישי וחשבתי ביום שבת בלילה לעשות צ'יט משוגע, כי אני מתגייס בראשון בבוקר.
עכשיו השאלה היא כזאת:
הגוף כמובן יקבל שוק ולא יהיה רגיל, אבל כמה אני יכול להכניס בצ'יט כדי לא לסבול מכאבי בטן \ קלקולי קיבה?
חשבתי על מגש פיצה ועוד קצת ממתקים ושטויות, נשמע סביר?

.......

רציתי לדעת אם בגילי מומלץ לי [15] לקחת ויטמין D ומגנזיום אבץ וסידן ביחד כי יש לי מולטי של טווינלאב

נערך לאחרונה:
רציתי לדעת אם בגילי מומלץ לי [15] לקחת ויטמין D ומגנזיום אבץ וסידן ביחד כי יש לי מולטי של טווינלאב
מומלץ לא מומלץ זה תלוי בערכים שאתה מכניס לגוף שלך, במידה ומתחת למכסה היומית אין בעיה שתקח כדי להשלים.

....

בחיטוב אני לא מגיע לזה אבל רציתי לדעת במה זה עוזר לי

נערך לאחרונה:
לגביי הויטמין די תעשה בדיקות דם ותבדוק שהכל בסדר אם הכל בסדר והויטמין די נימצא בטווח אז אין צורך לתסף.

,,,,

הויטמין D בטוח בסדר לא יודע למה רציתי לקחת אותו עכשיו קראתי שהוא בא מהשמש ואני כל היום בשמש מושבניק אבל נראה לי שאני ייקח את הפורמולה של אבץ סידן ומגנזיום

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית