הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,292
12,431
מנהל
נק' מוניטין:
58,708
103,292
12,431
פה נרכז את כל הפנינות חכמה של חברי האתר. אם אתם חושבים שהשאלה שלכם טיפשית או שאתם מתביישים לפתוח אשכול משלכם (יחד עם זה שהשאלה שלך טיפשית), פרסמו אותה כאן ומישהו נדיב יענה לכם.
אשכולות קודמים (מהחדש לישן):

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=10621
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

אין בעיה, אפשרי בהחלט, חלב לא ימנע ממך להגיע למטרה שלך בהנחה והיא לא לעלות על במה עם 5%

אין בעיה, לא משפיע, מיתוס שסבתא רבה אמרה שהנוזלים שוטפים את המיצי עיכול

מה אתה עושה בידיוק ? איך אתה שורף טונה ?
לשרוף טונה כמו בצבא. אם אתה לא יודע מה זה אתה כנראה לא יכול לענות לי על השאלה...

במה יש יותר קלוריות.. בכף טחינה (גולמית) או בכף שמן זית?
אין מזון עם יותר קלוריות משמן נקי, בין אם זה שמן זית קנולה סומסום וכו׳

לשרוף טונה כמו בצבא. אם אתה לא יודע מה זה אתה כנראה לא יכול לענות לי על השאלה...
אמת, בצבא אכלתי בבית...

בחיטוב של 50-60 ג' פחמימה ליום , כמה חלבון ושומן אני אצטרך לצרוך כל יום במידה ואני שוקל 78 ק"ג על 1.70 ? ,
שאלה נוספת- כל שבת (פעם בשבוע) לעשות יום העמסה של 400-500 קל' מעל נייטרלי בחיטוב של 50 ג' פחמימה זה סביר ?

הזמנה של אומגה 3 מחול מומלצת? אין סכנה שמתקלקל בדרך?

כמה גרם חלבון יש ב-100 גרם עוף(כרעיים, 100 גרם הכוונה למשקל בלי כל העצמות וכל מה שלא אוכלים - נטו בשר) ?
לפי האתר הזה, יש 19 גרם חלבון, נשמע לי מעט מדי כיוון שידוע שבעוף יש הרבה..

כשכתוב ערכים תזונתים לחזה עוף מתכוונים ל100 גרם מבושל או או לא??, כי הוא מאבד איזה 10-20 גרם בבישול...

אחד הדברים הכי טעימים שיש.
אם מישהו רוצה לדעת איך לעשות אז תוציאו את המכסה ותלחצו אותו למטה שעל השמן יצוף, ואז לקחת כמה ניירות טואלט מגולגלים ולתת להם להספג בשמן כמה זמן... אחרי זה להדליק ולהשאיר עד שזה נכבה, מדהים!

מי שלוקח קריאטין פעם ראשונה, אפשר בלי העמסה ?
וכמה זמן ברציפות מומלץ לכחת ?

מי שלוקח קריאטין פעם ראשונה, אפשר בלי העמסה ?
וכמה זמן ברציפות מומלץ לכחת ?

אפשר בלי העמסה..אני לקחתי 5 ג' (כפית) עם מים וזה מספיק.
אין בעיה לקחת כמה חודשים ברציפות, אני לקחתי חודשיים והפסקתי. אחרי כמה זמן אבל תמיד מומלץ לעשות "התנקות" לזמן קצר

אז בלי המעסה כמה זמן לוקח לזה להשפיע ?

עוד שאלה: 15 יום עם יוהימבין יהיה מספיק או שעדיף לעשות חודש ?

נערך לאחרונה:
קניתי אבקת חלבון וביומיים האחרונים התחלתי לשתות את האבקה עם כף נס קפה,גם מעורר אותי וגם יושב לי יותר טוב בבטן. אין בעיה לערבב נכון ?

תיאורטית בן אדם יכול לצרוך חלבון אך ורק מאבקת חלבון?
(כלומר בן אדם שצריך 150 גר חלבון ביום יקח 6 סקופים של חלבון לאורך היום ) .
אם נוציא את השיקול הכלכלי .. יכולה להיווצר איזשהיא בעיה מתהליך שכזה ?

אני מסיים חיטוב ורוצה לצאת לשבועיים ניטראלי ואחרי זה להתחיל SS,השאלה היא איזה תוכנית אימונים צריך לבצע בזמן המאזן הניטראלי?
שאלה נוספת:
שמתחילים SS צריך להיכנס למאזן חיובי כבר בשבוע שבועיים הראשונים לתוכנית?

אני מסיים חיטוב ורוצה לצאת לשבועיים ניטראלי ואחרי זה להתחיל SS,השאלה היא איזה תוכנית אימונים צריך לבצע בזמן המאזן הניטראלי?
שאלה נוספת:
שמתחילים SS צריך להיכנס למאזן חיובי כבר בשבוע שבועיים הראשונים לתוכנית?
1. אתה יכול לעשות AB.
2. חובה להיות תמיד במאזן חיובי בSS כל המטרה היא להגדלת מסת שריר שיכולה להיות רק במאזן חיובי.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית