הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,279
12,430
מנהל
נק' מוניטין:
58,707
103,279
12,430
פה נרכז את כל הפנינות חכמה של חברי האתר. אם אתם חושבים שהשאלה שלכם טיפשית או שאתם מתביישים לפתוח אשכול משלכם (יחד עם זה שהשאלה שלך טיפשית), פרסמו אותה כאן ומישהו נדיב יענה לכם.
אשכולות קודמים (מהחדש לישן):

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=10621
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

בנוגע לצריכת פחמימות אני קצת מבולבל בנושא, אני מתאמן בתוכנית 5X5,
וצורך בסביבות ה240 גרם חלבון ליום, בפחמימות אני קצת מבולבל ולא יודע כמה אני צריך לאכול, אני שוקל 92, כמה גרם פחמימה אני צריך לאכול בשביל שתהיה עלייה במסת שריר? האם הפחמימות הן החשובות, או החלבון הוא הגורם העיקרי?

בנוגע לצריכת פחמימות אני קצת מבולבל בנושא, אני מתאמן בתוכנית 5X5,
וצורך בסביבות ה240 גרם חלבון ליום, בפחמימות אני קצת מבולבל ולא יודע כמה אני צריך לאכול, אני שוקל 92, כמה גרם פחמימה אני צריך לאכול בשביל שתהיה עלייה במסת שריר? האם הפחמימות הן החשובות, או החלבון הוא הגורם העיקרי?
בעיקר החלבון. תקרא את המאמר שמדבר על זה בפורטל.
שיהיה חלבון פי 2 ממשקל גוף, והחלוקה לשומן ופחמימות היא להעדפתך בהתאם למה שעובד הכי טוב עליך. (אם היית שמן בעברך וסובל מרגישות נמוכה לאינסולין אתה תעדיף תזונה עשירה בשומן לעומת הפחמימה, וכנ"ל ההפך)

ההפך אני תמיד הייתי רזה, ועדיין נראה רזה.
אני התחלתי תזונת פליאו, מצד אחד רשום במאמר על הפחמימות שבאימון משקולות על כל 2 סטים צריך להוסיף 5 גרם פחמימה, אך זה יוצא ממש קצת , סביבות 110 ונגיד יש לי קטוזיס אז העליתי את זה ל200 פחמימה ליום.
ושורה מתחת רשום באימון כוח שצריך שצריך 5 גרם פחמימה לקילו, משהו כזה..
אני מבולבל עדיין

ההפך אני תמיד הייתי רזה, ועדיין נראה רזה.
אני התחלתי תזונת פליאו, מצד אחד רשום במאמר על הפחמימות שבאימון משקולות על כל 2 סטים צריך להוסיף 5 גרם פחמימה, אך זה יוצא ממש קצת , סביבות 110 ונגיד יש לי קטוזיס אז העליתי את זה ל200 פחמימה ליום.
ושורה מתחת רשום באימון כוח שצריך שצריך 5 גרם פחמימה לקילו, משהו כזה..
אני מבולבל עדיין
אל תעשה פליאו במקרה שלך.
חלבון פי 2, שומן 60-70 והשאר לפחמימה.

אם זה שמן זית/קוקוס/אבוקדו
או חמאה או שומן מהחי אפשר גם להגיע להרבה יותר מ280ג' ליום וזה לא מזיק.

תיסוף של קפאין לבני נוער יכולה להזיק להם בגביהה או שזה רק מיתוס? מדובר על 200 מ"ג קפאין (קפסולה) לפני אימונים.

נערך לאחרונה:
אם זה שמן זית/קוקוס/אבוקדו
או חמאה או שומן מהחי אפשר גם להגיע להרבה יותר מ280ג' ליום וזה לא מזיק.
בלי קשר, למה שתכניס 2500 קלוריות רק משומן? בהנחה שיש לך בתפריט עוד חלבון פי 2 ממשקל גוף ו-150 גרם פחמימה אתה אוכל 4K ביום?

אפילו יותר, בגלל שאני שותה גם 2 ליטר חלב ביום אז זה מקפיץ לי את הערכים.
ואין לי 2500 קלוריות משומן, כי אני בקושי אוכל שמן זית או קוקוס , בעיקר חמאה זה הכול.

קניתי אבקת חלבון של SAN
אפשר לערבב עם חלב במקום עם מים ?
תודה

אפשרי אבל למה סתם להקשות תעשה פלוס קלורי של 300-400 וכל פעם תגדיל אותו

כי יש לי נטייה להשמנה,לכן שאלתי את השאלה...
אני מעדיף להעלות את המאזן הקלורי מהרגע שהמשקלים יהיו כבדים והגוף באמת יצטרך אותו ...

קניתי כדורי כורכום (בתקווה להיפטר מדלקת בעייתית), מתי וכמה לצרוך ביום?

האם בהעמסת פחמימות יש להמנע מקפסולות אומגה 3 שנלקחות ביום יום?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית