הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
פה נרכז את כל הפנינות חכמה של חברי האתר. אם אתם חושבים שהשאלה שלכם טיפשית או שאתם מתביישים לפתוח אשכול משלכם (יחד עם זה שהשאלה שלך טיפשית), פרסמו אותה כאן ומישהו נדיב יענה לכם.
אשכולות קודמים (מהחדש לישן):

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=10621
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

תגידו החלבון שיש בחלב יכול להוות תחליף לחלבון בטונה ? אני רוצה להוציא תטונה מהתפריט ולהכניס חלב אבל הבנתי שעדיף חלבון מאוכל מוצק מאשר נוזלים לא?

יש לי בלבול עם שני חישובים...

(1)
יש חישוב... נגיד דוגמא:
שמן זית יש לו 822 קלורויות ל100 גרם ונגיד אני רוצה לדעת כמה יש ב 15 גרם..
אז אני מחשב 822 לחלק ל100 כפול 15 ?

(2)
ונגיד אני רוצה לחשב 400 גרם חלב. אז עושים
120 כפול 4?

תודה facepalm

חישוב שמן זית שאני עושה ולי זה הכי קל = 10 אחוז מ822 זה 82.2 נכון ? נכון ! ואתה רוצה 15 גרם זה אומר 82.2*1.5 וזה יוצא 123.3 וזה שווה ל15 גרם
וחלב זה 120 קלוריות ל200 מ"ל לא ל100 מ"ל ולכן החישוב יהיה 120*2=240 קלוריות ל400 גרם

זה תקין שמהתאריך ה - 3באפריל עד עכשיו אני עומד על אותו מישקל 71 קילו ואני אוכל כמו מטורף מעל 2800 קלוריות אפילו מגיע ל - 3K ? מתאמן רק 3 פעמים בשבוע בלי אירובי

3 מרץ = 69.5
4 מרץ = 69.9
5 מרץ = 69.5
6 מרץ = 69.9
9 מרץ = 69.5
10 מרץ = 70.0
12 מרץ = 68.5
14 מרץ = 69.5
18 מרץ = 70.9
19 מרץ = 70.2
25 מרץ = 70.1
29 מרץ = 70.5
30 מרץ = 70.1
2 אפריל = 70.1
3 אפריל = 71.0
4 אפריל = 71.1
10 אפריל = 72.0

אני במסה 9 שבועות באנץ 95 פרס נתקעתי ב - 60 הורדתי ל 52 דדליפט אני מתקדם עד עכשיו 5 קילו כל אימון בינתיים אני 135
אבל אני מרגיש שאני נתקע תיכף ואני לא מבין למה המישקל גוף לא עולה

אני חושב שצריך לסגור את האשכול שפתחתי שאלה טיפשית..
איך קפאין פועל בגוף שזה גורם לנו להרגיש עם יותר מרץ יותר עירניים ?

אני חושב שצריך לסגור את האשכול שפתחתי שאלה טיפשית..
איך קפאין פועל בגוף שזה גורם לנו להרגיש עם יותר מרץ יותר עירניים ?
הממריץ הוותיק והמקובל ביותר הוא קפאין. כמות של 3-5 מ"ג לכל קילו של משקל גוף (180-300 מ"ג לספורטאי במשקל 60 ק"ג, לדוגמה), הנלקחת כחצי שעה עד שעה לפני האימון או התחרות יכולה לשפר ביצועים מסוימים, בוודאי בספורט משולב.
השפעת הקפאין מגיעה לשיאה בתוך שעה עד שעה וחצי ונמשכת מספר שעות. לכן, אלא אם האימון ארוך באופן חריג, ניתן להסתפק במנה אחת. גם במקרה של קפאין, "יותר" אינו בהכרח טוב יותר, בייחוד אם נלקח על קיבה ריקה.
באופן תיאורטי, הפסקת השימוש בקפאין מספר ימים לפני תחרות תגביר את ההשפעה שלו בזמן התחרות; בפועל, מי שמשתמש בקפאין על בסיס יומי לא ירצה לבצע הפסקה כזו, מפני שהוא יחווה כאבי ראש וירידה בביצועים בזמן ההפסקה ולכן היא אינה מומלצת.
ישנם סוגים רבים אחרים של ממריצים, שהידוע שבהם הוא אפדרין. רבים מהממריצים האלה נמצאים ברשימת החומרים האסורים לשימוש, וגם כאן, שימוש מופרז עלול לגרום להתכווצויות.
לפני השימוש בממריץ כזה או אחר, הספורטאי חייב לבדוק אם הוא נחשב חומר אסור לשימוש ולנסות אותו תחילה בתקופת האימונים, כדי לבדוק האם הוא חווה השפעות שליליות. מיותר לציין שלא כדאי לנסות מוצר חדש יומיים לפני תחרות חשובה.
ברוב המקרים אני ממליץ לספורטאים לדבוק בקפאין. למען האחידות בכמויות, אני מעדיף את השימוש בטבליות (שעל פי רוב זמינות בגדלים של 100-200 מ"ג), מפני שתכולת הקפאין במשקאות קפה משתנה בטווח רחב ממשקה למשקה, ומפני שכדי להגיע לצריכה המומלצת של 5 מ"ג לכל קילוגרם משקל גוף יש לשתות כמות עצומה של נוזלים.
לקחתי את זה מאתר קילוגרם !

שאלה שבהחלט מתאימה לאשכול הזה
אתמול אכלתי פשוטט כמו מטורף בערך400גרם של שוקוךד ואז חצי עוגת פרג וקצת וופלים.
אח"כ שילשתי איזה 5 פעמים והקאתי מלא!! וגם היום בבוקר עוד 3פעמים שלשלתי..
מה אתם אומרים מבחינת קלוריות יש מצב שחלק גדול מהממתקים בכלל לא נקלט ??

שאלה שבהחלט מתאימה לאשכול הזה
אתמול אכלתי פשוטט כמו מטורף בערך400גרם של שוקוךד ואז חצי עוגת פרג וקצת וופלים.
אח"כ שילשתי איזה 5 פעמים והקאתי מלא!! וגם היום בבוקר עוד 3פעמים שלשלתי..
מה אתם אומרים מבחינת קלוריות יש מצב שחלק גדול מהממתקים בכלל לא נקלט ??
אני חושב שכן אתה הוצאת חלק גדול ממנו בכך שהקאת ושלשלת ואתה תראה את זה על המשקל
ולמה אתה אוכל כאלה שטויות ולא אוכל איכותי?

האם אפשר לקחת בהעמסה של הקריאטין 10 גרם בכדורים במנה אחת ולא לחלק את זה בכל היום?

קריאטין בכדורים זה לא מומלץ ביחס לאבקה בגלל הספיגה או משהו כזה
לא צריך לקחת 10 גרם קריאטין אלה רק 5 גרם אתה יכול את ה5 גרם לא לפצל

כן אבל צריך לעשות העמסה הרי רשום במדריך של האתר
כ 10 גרם למשך 10 ימים ואז 5 גרם

אז תדאגו לתקן את המאמר http://www.kilogram.co.il/1514/%D7%AA%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%99-%D7%AA%D7%96%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%97%D7%9C%D7%A7-%D7%91/
"ניתן לתסף בקריאטין בשלוש שיטות: הראשונה, זו שנעשה בה שימוש במחקרים, היא לצרוך 20 גרם של קריאטין ביום, מחולקים ל-4 מנות של 5 גרמים, זאת במשך 5 ימים. ע"י ביצוע העמסה זו השרירים יהיו רוויים בקריאטין בדרך המהירה ביותר, אך ישנם אנשים שיסבלו מבעיות עיכול בשל כך. בשיטה השנייה והפחות אגרסיבית, יש לצרוך 10 גרמים של קריאטין ביום, למשך 10 ימים. אמנם ייקח לגוף זמן רב יותר להגיע לרוויה, אך רוב האנשים לא דווחו על בעיות עיכול כלשהן בזמן השימוש בשיטה זו. לבסוף, ניתן פשוט לצרוך קריאטין במנות של 3 עד 5 גרמים ביום למשך כחודש."

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית