הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
פה נרכז את כל הפנינות חכמה של חברי האתר. אם אתם חושבים שהשאלה שלכם טיפשית או שאתם מתביישים לפתוח אשכול משלכם (יחד עם זה שהשאלה שלך טיפשית), פרסמו אותה כאן ומישהו נדיב יענה לכם.
אשכולות קודמים (מהחדש לישן):

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=10621
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

מה ניסגר עם בשר סינטה ? מלא מקומות אומרים שיש בו 40-50 גרם חלבון ..... לעומת זאת מראים גם שמדובר ב-110 קלוריות ככה ככה שאחד מהשניים לא נכון אז מה נכון ומה לא כמות הקלוריות או כמות החלבון ?

זה הערכים שמצאתי עליו לפי מחשבון קלוריות באינטרנט [ל100 גרם]
אנרגייהפחמימותחלבוניםשומן כולל
177 קלוריות2 גרם31 גרם5 גרם

סעמק אם הספוטרים הגרועים גם אחרי כל ההסברים עד שסוףסוף עליתי משקל הוא עוזר לי בחזרה האחרונה ושם את הידיים שלו מתחת למוט כבר מהחזרה השנייה
היום זה היה ספציפית אבל כעיקרון מה עדיף פעם הבאה ? לעשות בנץ' בסמית' מאשין או לא להעלות משקל באותו אימון ....?

תשאר עם אותו משקל אם זה היה לך ממש קל ואתה בטוח שאתה מצליח אימון הבא לסגור עם משקל יותר גבוה תעלה

יום העצמאות על האש ואיזה 200 גרם חלבון בארוחה הגעתי היום לאיזה 300 גרם משו כזה...
לאכול ארוחת ערב עם חלבון או שעד מחר לא לגעת יותר בחלבון? מצד שני מה ייקרה אם לא ייכנס לגוף שלי חלבון איזה 15 שעות -עד הבוקר ככה?

לא כי כבר הוכיח שאפשר לאכול כמות אפילו של 100 חלבון בארוחה אחת ולא תהייה בעיה בספיגה

לא כי כבר הוכיח שאפשר לאכול כמות אפילו של 100 חלבון בארוחה אחת ולא תהייה בעיה בספיגה
זה לא סותר את מה שאמרתי... אולי זה יספג ביותר זמן.
אז בגדול זה בסדר. הבעיה ניראה לי תיהיה למשל בשייק חלבון - זה מים, לא יכח לזה הרבה זמן לעבור במעי...

חוץ מזה איך זה הוכח ? בא מישהו אמר שהוא בדק והגיע למסכנה שזה בסדר. וכשבא מישהו ואומר שהוא בדק והגיע לתוצאות אחרות אז זה שטויות ?

נו...? הכמות שאפשר לספור מארוחה לא מוגבלת כי פשוט העיכול יכח יותר זמן. אני שאלתי לגבי זמן. וזה נאמר גם במאמר הזה, שחלבון מבשר יספג כ 10 גרם לשעה, וחלבון מביצה למשל 1-2 גרם לשעה...

אז אחרי שהבנו אחד את השני - מה קורה במקרה של שייק ? לא ניראה לי שהגוף יכול לעכב את העיכול שלו כדי לספוג את כל החלבון שבו...

אני כל הזמן רעב ואני אוכל 500 קלוריות מעל התחזוקה , זה אומר שאני צריך עוד קלוריות ?
[אני גם מתבגר אז אני צריך גם עוד קלוריות לגדילה ? ]

LB וHB סקוואט- מה ההבדל ביניהם? ובטכניקה ובהשפעה ? ואיך עושים -הכוונה איפה המוט אמור לשבת בדיוק ?
ומה עדיף לעשות ?

מה זה קשור לתזונה ?..
HB המוט ממוקם על הטרפזים, LB כמה ס"מ יותר נמוך, בערך על עצם השכמות.
בגלל שהמוט חייב להיות מעל אמצע כף הרגל, אז שינוי מיקום המוט משנה את זווית הגב בירידה. ב HB אמורים להיות יותר זקופים, וב LB ההפך, ולכן גם אפשר ורציך להשתמש ב HIP DRIVE.
כמו כן ב LB אפשר להרים יותר משקל.

יום שישי אני עובד במסעדה שמוכרת אוכל מוכן, אז קודם כל האם משהו יודע כמה קלוריות בערך כל המטוגנים למיניהם.. קובה נבוליסיה, סיגרים וכל השטויות האלה ?
דבר שני האם צריך לדאוג לגבי הגעה לערכיים ביום הזה ? ניראה לי שלא... חלבון אני בטח מגיע לכמות מטורפת... אוכל סביבות 200-300 גרם פרגיות (פחות נוח לאכול את זה) ועוד מלא נשנושים - קבב, כבד קצוץ, בשר בקר, מטוגנים עם מילוי בשר...
ועוד ארוחת ערב שישי... אז לא ניראה לי שצריך לדאוג לגבי להשלים ערכיים P: (?)

אפשרי לשתות קפה בזמן התחזוקה של הקריאטין?
או שהקפאין מבטל את האפקט שלו?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית