הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
פה נרכז את כל הפנינות חכמה של חברי האתר. אם אתם חושבים שהשאלה שלכם טיפשית או שאתם מתביישים לפתוח אשכול משלכם (יחד עם זה שהשאלה שלך טיפשית), פרסמו אותה כאן ומישהו נדיב יענה לכם.
אשכולות קודמים (מהחדש לישן):

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=10621
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

מה הערכים של 100 גרם אורז מבושל?
בשקית אורז רשום 34 גרם פחמימות
ובגולנגו רשום 25 גרם פחמימות.

רכשתי גושי סויה גדולים (2x2 ס"מ לערך). האמת שזה די טעים ואני יכול לאכול אותם איך שהם, אבל שמעתי שאפשר גם לבשל אותם. יש מתכון לעצלנים שלא מוכנים להשקיע הרבה במטבח?

זה יותר מידי טעים, כמו לאכול קרוטונים. אולי זה קלוי, בגלל זה הטעם הטוב?

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.jpg
    KB 53.4 · צפיות: 127
השאלה שלי מפגרת מידי או לא מספיק מפגרת? 😃

רצוי לציין כי במונח "שומנים טובים" הכוונה לאומגה 3 (בעיקר) ואומגה 6. אומגה 9 אנחנו מקבלים מספיק מהתזונה היומית.
גיגול מהיר לפי אומגה 3 או אומגה 6, יניב די והותר תוצאות מתאימות.

רצוי לציין כי המונח "שומנים טובים" מתייחס לאנשים חסרי מושג.

coldfire,
אז תתקן, תראה שאתה יודע, תענה לגופו של נושא. לתקוף בצורה אישית אדם סתם מעכיר את הדיון ולא תורם מאומה.

coldfire,
אז תתקן, תראה שאתה יודע, תענה לגופו של נושא. לתקוף בצורה אישית אדם סתם מעכיר את הדיון ולא תורם מאומה.

אין לי שום עניין בלתקן את כל הקרקס שמגיע לפורום לאחרונה. קודם תעשו שיעורי בית ותקראו לפחות את הנעוצים והמאמרים שיש בפורום ובפורטל. אחרי זה נדבר.

אתה צודק, אתה באמת לא מראה שום עניין בלנסות להועיל מעל הפורומים.

אתה צודק, אתה באמת לא מראה שום עניין בלנסות להועיל מעל הפורומים.

חבוב, זה לא חדש כאן. כל שנה מגיעים כל הילדים שרוצים "להיות סוסים" לפני הקיץ ופולטים את כל השטויות שהם שמעו פה ושם או למדו בקורס מדריכים.
יש סיבה שההנהלה כאן השקיעה המון שעות בכתיבת כל המידע שנגיש לך כרגע בחינם. וזה לא כדי שנחזור על עצמנו שוב ושוב כי אתה מרגיש מיוחד. זה לא יקרה.

אבל זאת המטרה של במת הפורומים, לעזור לאנשים. אפשר לסגור כמעט כל שרשור עם ההודעה "לך תקרא מאמרים", אבל אז לא יהיו פורומים...

אבל זאת המטרה של במת הפורומים, לעזור לאנשים. אפשר לסגור כמעט כל שרשור עם ההודעה "לך תקרא מאמרים", אבל אז לא יהיו פורומים...

לא, אתה תתפלא, אבל בפעם בפורום היו דיונים מעניינים. כרגע רמת השאלות היא מתחת לכל ביקורת או רצון של כל מי שנמצא כאן יותר מיומיים לענות.

יש סיבה ששאלתי את זה ב"שאלות מפגרות" ולא פתחתי נושא בפורום.
וששאלתי מקורות טובים לשומן התכוונתי למאכלים עם הרבה שומן לא לאיכות שלו.

יש סיבה ששאלתי את זה ב"שאלות מפגרות" ולא פתחתי נושא בפורום.
וששאלתי מקורות טובים לשומן התכוונתי למאכלים עם הרבה שומן לא לאיכות שלו.

ההערה שלי לא הייתה מכוונת אליך.

ZIV אתה חדש פה , אתה תבין לבד או שכבר הבנת שאיאפשר להתווכח איתם חח

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית