הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
פה נרכז את כל הפנינות חכמה של חברי האתר. אם אתם חושבים שהשאלה שלכם טיפשית או שאתם מתביישים לפתוח אשכול משלכם (יחד עם זה שהשאלה שלך טיפשית), פרסמו אותה כאן ומישהו נדיב יענה לכם.
אשכולות קודמים (מהחדש לישן):

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=10621
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

לא, אתה תתפלא, אבל בפעם בפורום היו דיונים מעניינים. כרגע רמת השאלות היא מתחת לכל ביקורת או רצון של כל מי שנמצא כאן יותר מיומיים לענות.
ידוע שיש כאן דיונים מעניינים. אני קראתי מספר רב של שרשורים מעניינים ברחבי הפורום לפני שנרשמתי, אך דיונים כאלו בדרך כלל לא מתקיימים תחת השרשור הנוכחי, אשר מטרתו לשאלות כמו אלו שנשאלו.

דני שובבני,
אל תבלבל בין "עקיצה" לבין חוסר סבלנות.

שאלה קטנה ודי מפגרת אז זה מתאים לפה:
אני מתכוון לנסות בתחילת המסה הבאה כל מיני מתכונים ואני רוצה לדעת איך אפשר לשלב אבקת חלבון במתכונים (בעיקר מתוקים)
כלומר על חשבון איזה מצרכים זה יכול לבוא? וככה בעצם להתאים למתכון

לא כל כך הבנתי מה אתה צריך ? אבל אם אתה מחפש מתכונים להכנת דברים עם שילוב של אבקת חלבון תריץ חיפוש בפורום EMZ העלה 2 עוגות חלבון שנראות פצצה לפורום

ראיתי אותם כבר אני מחפש עוד דברים..
נגיד לקחת מתכונים רגילים של כל מיני עוגות\עוגיות או כל דבר אחר ולהכניס במקום מצרך מסויים את האבקת חלבון, השאלה איזה מצרך (נגיד אינסטנט פודינג\קמח\לא יודע מה)
לנסות לשלב את האבקה בכל מיני מתכונים

תגידו יש לי שאלה מה נסגר עם הירקות בחיטוב ? מחשיבים אותם או לא ?
ולגבי חזה עוף פרוס ללא עור יענו שניצל בלי שמן כמה קלוריות וחלבון זה ל100 גרם אני לא מוצא ערכים חד משמעיים לזה ...
ועוד משו קטן - שניצל שוקלים גרמים נגיד אני צריך 250 גרם ביום אז זה 250 גרם לפני או אחרי הטיגון ?

נערך לאחרונה:
א.תלוי כמה אתה אוכל אם אתה אוכל ממש הרבה אז אתה צריך להחשיב אם אתה אוכל 4-5 ביום ומתווסף במולטי ויטמין כמוני אז זה זניח אין לך למה להחשיב
ב.לפי נטרוגין [מחשבון קלוריות] 100 גרם של חזה עוף מטוגן ללא שמן הערכים הם: 125 קלוריות 26 חלבון 0 פחמימה ו2 שומן [אני חושב שיש טיפה יותר שומן אבל זה זניח]
ג.אחרי טיגון

אם ביום אחד אכלתי 300~400 קלוריות (מפחממות ומשומן) מעל לתחזוקה 1900 קל'
(חיטוב) אז יום אחרי זה אפשרי לאכול 400~300 קל' פחות או להמשיך לפי התפריט.
תודה!

הזמנתי של 2 קילו יש ?
ואני לא חושב מכיוון שויטמין d נוצר על ידי חשיפה לשמש לא חשיפה למיטת שיזוף

הזמנתי של 2 קילו יש ?
ואני לא חושב מכיוון שויטמין d נוצר על ידי חשיפה לשמש לא חשיפה למיטת שיזוף

אני אישית ראיתי שאין בשום גודל עד 600 גרם. סביר להניח שאין גם בגדלים אחרים, רשום גם על הקופסה- שמנה אחת זה teaspoon.
השאלה זה האם מיטת שיזוף זה אותו סוג של קרינה כמו שמש.

אני אישית ראיתי שאין בשום גודל עד 600 גרם. סביר להניח שאין גם בגדלים אחרים, רשום גם על הקופסה- שמנה אחת זה teaspoon.
השאלה זה האם מיטת שיזוף זה אותו סוג של קרינה כמו שמש.
אם אני לא טועה המורה בביולוגיה שלנו אמרה שזה לא אותו סוג . אחי איפה כתוב התאריך תפוגה של הקריאטין ?

אם אני לא טועה המורה בביולוגיה שלנו אמרה שזה לא אותו סוג . אחי איפה כתוב התאריך תפוגה של הקריאטין ?

IMG_0830.JPG IMG_0835.JPG
*משבירוק למלה
בבקשה

נערך לאחרונה:
תודה רבה ומזה חששתי אין לי את הכתוביות הירוקות למעלה !

אם הזמנתה מי אתר אמין לא נירא לי שזה בעיה פשוט שחכו להדפיס. אתה יכול לראות אם קריאטין בסדר או לא לפי גושים...אם אין גושים אז אמור להיות סבבה.

טוב יש לי שאלה מפגרת שאני מאמין שהרבה אנשים שבחיטוב מזדהים איתי בקטע הזה

אני על 11% וכשאני עומד רואים ריבועים ו-ורידים בבטן אבל כשאני יושב מהזווית שלי זה נראה ממש לא טוב ונראה כאילו הקפלים שיש לי זה שומן והרבה..
אז הבעיה היא אצלי בראש או שפשוט ככה זה על האחוז שאני נמצא בו?

כשאני הולך לים אני ממש מתבאס לשבת ורוב הזמן אני עומד או שוכב לגמרי בפוזה של שיזוף

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית