ייעוץ אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
פה נרכז את כל הפנינות חכמה של חברי האתר. אם אתם חושבים שהשאלה שלכם טיפשית או שאתם מתביישים לפתוח אשכול משלכם (יחד עם זה שהשאלה שלך טיפשית), פרסמו אותה כאן ומישהו נדיב יענה לכם.
אשכולות קודמים (מהחדש לישן):

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=10621
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

כמה שוקלת כנף ממוצעת כי כשאני שוקל אותה זה לא עולה ת- 100 גרם ומצד שני בקופסא של קילו יש איזה 10 -11 יחידות

שאלה תאורטית
מ.ג 75 א.ש 15.5

עלמנת להגיע ל 10 אחוז שומן כמה ק"ג אצטרך להשיל? וכמה זמן זה אמור לקחת?

לגבי ירקות בחיטוב
כמה ביום מותר בערך ? הבנתי שיותר מדיי זה לא טוב השאלה מה הגבול ואיזה ירקות עדיף (אני יודע שירוקים אבל איזה בעיקר מתוכם)?
ועוד משו - כרוב אפשר לאכול חופשי כמה שאני רוצה?

לגבי ירקות בחיטוב
כמה ביום מותר בערך ? הבנתי שיותר מדיי זה לא טוב השאלה מה הגבול ואיזה ירקות עדיף (אני יודע שירוקים אבל איזה בעיקר מתוכם)?
ועוד משו - כרוב אפשר לאכול חופשי כמה שאני רוצה?
שום דבר אי אפשר לאכול חופשי. ירקות כמו כל מאכל הם בעלי ערך תזונתי וקלורי. תשלב 50 גזרים בתפריט היומי וכנראה שלא תשיג את הגרעון הקלורי שאתה מחפש.
נוטים להמליץ על "ירקות חופשי" כי הם יחסית בעלי ערך קלורי נמוך וממלאים בגלל הסיבים.

בעיקרון אין המלצה גורפת, תנסה להגיע לכמות סיבים מספקת (20-30 גרם לפי המלצת ארגון התזונה האמריקאי) ואני ממליץ להחשיב את הירקות בתפריט על כל ערכם התזונתי (קלוריות, פחמימות וכו') במיוחד אם אתה מבצע דיאטות מיוחדות כמו AD/KCD.

המלצות שלי לירקות בעלי קלוריות/פחמימות נמוכות: מלפפונים, כרוב, חסה, בצל, שום (טוב לתיבול), פלפל ירוק, ברוקולי, פטריות, שמיר, פטרוזיליה.

בהצלחה 😃

שום דבר אי אפשר לאכול חופשי. ירקות כמו כל מאכל הם בעלי ערך תזונתי וקלורי. תשלב 50 גזרים בתפריט היומי וכנראה שלא תשיג את הגרעון הקלורי שאתה מחפש.
נוטים להמליץ על "ירקות חופשי" כי הם יחסית בעלי ערך קלורי נמוך וממלאים בגלל הסיבים.

בעיקרון אין המלצה גורפת, תנסה להגיע לכמות סיבים מספקת (20-30 גרם לפי המלצת ארגון התזונה האמריקאי) ואני ממליץ להחשיב את הירקות בתפריט על כל ערכם התזונתי (קלוריות, פחמימות וכו') במיוחד אם אתה מבצע דיאטות מיוחדות כמו AD/KCD.

המלצות שלי לירקות בעלי קלוריות/פחמימות נמוכות: מלפפונים, כרוב, חסה, בצל, שום (טוב לתיבול), פלפל ירוק, ברוקולי, פטריות, שמיר, פטרוזיליה.

בהצלחה 😃

תודה כרגע אני לא על דל פחמימה אבל כשאני יעשה דל פחמימה עוד שבועיים אני ייקח בחשבון את מה שאתה אומר

אה הבנתי אז שזה רק בימי אימון תודה אלפה! אתה השתמשת בתוסף? הוא עזר לך ? איזה טעמים אהבת?

קולה זירו בחיטוב .... אני לא שותה בדרך כלל קולה או מיצים בכלל אבל אחרי שבוע וחצי בחיטוב אני מתגעגע למתוק ואני חייב משו מתוק בלי קלוריות
אני לא מתכוון לסיים ארגז של שישייה - אני מתכוון למקסימום חצי בקבוק - כמה זה מזיק באמת הקולה זירו הזה ?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית