הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
פה נרכז את כל הפנינות חכמה של חברי האתר. אם אתם חושבים שהשאלה שלכם טיפשית או שאתם מתביישים לפתוח אשכול משלכם (יחד עם זה שהשאלה שלך טיפשית), פרסמו אותה כאן ומישהו נדיב יענה לכם.
אשכולות קודמים (מהחדש לישן):

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=10621
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

קולה זירו בחיטוב .... אני לא שותה בדרך כלל קולה או מיצים בכלל אבל אחרי שבוע וחצי בחיטוב אני מתגעגע למתוק ואני חייב משו מתוק בלי קלוריות
אני לא מתכוון לסיים ארגז של שישייה - אני מתכוון למקסימום חצי בקבוק - כמה זה מזיק באמת הקולה זירו הזה ?

אני אישית סוגד לקולה זירו בחיטוב 🙌🙌 ואין בעיה לשתות חצי בקבוק אל תיכנס לסרטים! זה בהחלט מציל אותי שבא לי משהו מתוק

אני אישית סוגד לקולה זירו בחיטוב 🙌🙌 ואין בעיה לשתות חצי בקבוק אל תיכנס לסרטים! זה בהחלט מציל אותי שבא לי משהו מתוק
חחחחחחחח החיטוב הזה הרבה יותר קשה ממה שחושבים לפני שמתחילים . השבוע הראשון הכי קשה מנטלית והאחרון הכי קשה פיזית אבל לא בוכים יאללה נעבור את זה 😃
קיצור תודה 😃

יש לי מחר אימון עצימות (אני בטקסס) זה אפשרי לעשות אירובי מיד אחר כך?

לא יודע מה אתה אומר אבל אני יודע שכל אחד שלקח אותו לא התאכזב . היום לקחתי אותו בטעם תפוח וזה אחד הטעמים היותר טעימים שאי פעם טעמתי

אני אומר שמרכיב העיקרי של זה BCAA...טעם טוב? אני שמח בשבילך. אז תדע לך ששילמתה בהרך 20$ נוספים על הטעם כי הייתה יכול לקנות BCAA בהרבה יותר זול.

כמה כפיות נס קפה או קפה שחור מותר לשתות ביום?
אם אני שותה בבוקר ולפני אימון קפה עם 4 כפיות נס קפה זה יגרום לי לאיזה שהוא נזק או לא? חח

כמה כפיות נס קפה או קפה שחור מותר לשתות ביום?
אם אני שותה בבוקר ולפני אימון קפה עם 4 כפיות נס קפה זה יגרום לי לאיזה שהוא נזק או לא? חח
המינון המומלץ הוא 10 מ"ג * משקל גוף כלומר: מישהו שישקול 80 המינון המומלץ הוא 800 מ"ג , אדם שישקול 100 קילו המינון יהיה 1000 מ"ג וכ'ו ....
תחשב את כל הקפאין שאתה שותה במהלך היום ותראה אם זה בטווח של המינון הנכון . למרות שלפי המשקל שלך אני חושב שהוא אכן בטווח התקין

המינון המומלץ הוא 10 מ"ג * משקל גוף כלומר: מישהו שישקול 80 המינון המומלץ הוא 800 מ"ג , אדם שישקול 100 קילו המינון יהיה 1000 מ"ג וכ'ו ....
תחשב את כל הקפאין שאתה שותה במהלך היום ותראה אם זה בטווח של המינון הנכון . למרות שלפי המשקל שלך אני חושב שהוא אכן בטווח התקין
איפה כתוב כמה קפאין יש בכפית קפה נמס? חח ותודה 😃

אם אני לא טועה בסביבות ה70 לכפית כך שיוצא לך ביום נגיד בסביבות ה600 מ"ג שזה תקין למשקל שלך . אגב איך אפשר לשתות 2 כוסות נס שכל אחת עם 4 כפיות
ולמה אתה לא לוקח פשוט כדורי קפאין לפני אימון הרבה יותר נוח והרבה יותר מרוכז !!!

התחלתי לעבוד בעבודה די פיזית שנשמכת 7 שעות העבודה היא בסופרמרקט גדול ואני הרבה יורד למחסן להביא סחורה ועולה איתה במדרגות ובלי קשר הרבה התרוצצויות כמה קלוריות בערך נשרפות במאמץ כזה אני רוצה להשלים אותם מתזונה זאת אומרת להוסיף עוד אוכל

התחלתי לעבוד בעבודה די פיזית שנשמכת 7 שעות העבודה היא בסופרמרקט גדול ואני הרבה יורד למחסן להביא סחורה ועולה איתה במדרגות ובלי קשר הרבה התרוצצויות כמה קלוריות בערך נשרפות במאמץ כזה אני רוצה להשלים אותם מתזונה זאת אומרת להוסיף עוד אוכל
לא נראה לי שתה יכול לחשב את זה מכיוון שאתה נח גם ואתה צריך לחשב גם את המשקל של הארגזים וכל מיני דברים נוספים . מה שאתה יכול זה לחשב במחשבוני קלוריות עלייה במדרגות

מצד אחד העבודה גורמת לי לשרוף קלוריות אבל מצד שני אני התחלתי להיות ער מ7 בבוקר זאת אומרת שיוצא לי לאכול יותר ממה שהייתי רגיל עד עכשיו אני ישקול את עצמי עוד שבוע ואני יראה אם באמת העבודה עוצרת לי את העליה במישקל מקסימום נוסיף עוד ליטר חלב 3.6% 😆

איך משיגים פאמפ איכותי וארוך לים?
לפני שאני הולך לים אני עושה כמה תרגילים לכל חלק בגוף בשביל להשיג פאמפ אבל זה יורד אחרי איזה שעה..

איך זה שאני פאקינג לא עולה במישקל עם ערכים כאלה :

סה"כ קלוריות:3272 קלוריות
סה"כ חלבון:264 גרם
סה"כ שומן:97.9 גרם
סה"כ פחמימות:329.8 גרם
סה"כ כולסטרול:370.5 מ"ג
סה"כ סיבים תזונתיים:20.9 גרם

איך זה שאני פאקינג לא עולה במישקל עם ערכים כאלה :

סה"כ קלוריות:3272 קלוריות
סה"כ חלבון:264 גרם
סה"כ שומן:97.9 גרם
סה"כ פחמימות:329.8 גרם
סה"כ כולסטרול:370.5 מ"ג
סה"כ סיבים תזונתיים:20.9 גרם
מעבר לתזונה שהיא הכי משפיעה יש גם אימונים ומנוחה
תבדוק יכול להיות התכנית אימונים שלך לא מתאימה לך, ואם לא אז תעלה קלוריות אין פתרון אחר.
ואם אתה עובד בעבודה פיזית זה מסביר הרבה, גם שורף הרבה קלוריות וגם מוריד מהיעילות של האימון.

התוכנית בסדר אני מצליח להתקדם בה פרס 60ל5 דדליפט 150ל5 באנץ 92.5 ל5
אני עובד בעבודה די פיזית 8 שעות לפחות 5 פעמים בשבוע + 3 פעמים בשבוע אימונים
אני יכול להעלות ל 3500 - לאכול בבוקר, לאכול בעבודה ב 12-1, לאכול ב 3-4, ואז לאכול ב 7-8, ואז לאכול לפני השינה .
יוצא לי לישון 6.5-6 שעות בלילה.

אלוהים ישמור כמה אוכל.

נערך לאחרונה:
8 שעות עבודה פיזית? איזה עבודה?
יכול להיות שאתה שורף שם הרבה יותר ממה שאתה חושב...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית