סרטון דדליפט 160 ק"ג מהיום

IronMind

משתמש פעיל
491
3
נק' מוניטין:
4,482
491
3
איכות צילום קקי, וגם היה טיפשי לשים חגורה בסט הזה כי לא רואים אם הגב התחתון עגול או ישר.

שבוע הבא אני מקווה להצליח להרים 170 לחזרה אחת עם גב ישר ולאחר מכן אני אאפס משקלים.
סקוואט כבד אני גם אנסה לצלם בקרוב.

צילמתי גם קצת הנפות ודחיקות אחרי כמה חודשים שלא נגעתי בזה ו Seth Able כבר נתן לי ביקורת, אבל אתם מוזמנים גם לצפות ולכתוב דעות. 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
קייל הוא פאוורליפטר (נכון שהוא גם מרים משקלים מטורפים בהרמת משקולות) אז למה שהוא לא יעשה דדליפט עם אחיזה משולבת אם דדליפט זאת המטרה העיקרית שלו ולא ה-C&J?
בקשר לכוח באחיזה, כמו שתומר אמר האחיזה היא לעתים נדירות מה שמגביל אותך בהרמת משקולות.

קייל גם מרים משקולות, עד כמה שידוע לי. אם אחיזה היא לעתים נדירות מה שמגביל אותך, אז למה הוא אומר שקשה לו לעשות הנפות לחזרות בלי רצועות?

קייל גם מרים משקולות, עד כמה שידוע לי. אם אחיזה היא לעתים נדירות מה שמגביל אותך, אז למה הוא אומר שקשה לו לעשות הנפות לחזרות בלי רצועות?
כשעושים סינגלים בדרך כלל לא משתמשים ברצועות אבל אם עושים כמה חזרות זה יכול להגביל אותך (במיוחד אם אתה עושה מהאנג ולא מניח את המוט על הרצפה במהלך הסט).

כשעושים סינגלים בדרך כלל לא משתמשים ברצועות אבל אם עושים כמה חזרות זה יכול להגביל אותך (במיוחד אם אתה עושה מהאנג ולא מניח את המוט על הרצפה במהלך הסט).

זה בדיוק מה שאני אומר. זה לא צריך להגביל אותך. להחזיק 60 קילו אמור להיות די קל.

זה בדיוק מה שאני אומר. זה לא צריך להגביל אותך. להחזיק 60 קילו אמור להיות די קל.
בקלין כן, אבל בהנפה בגלל רוחב האחיזה זה בעייתי לעשות כמה חזרות עם משקלים גבוהים (בשביל מישהו זה יהיה 60 קילו ובשביל מישהו אחר זה יהיה 160), בגלל זה לרוב לא תראה אנשים שעושים קלינים עם רצועות אבל הנפות כן.

Igorek - קראת את מה שכתבתי?
אתה חושב שמיצית את הפוטנציאל שלך להתחזק? (בכלליות, לא רק אחיזה היא הנושא כאן)

בקלין כן, אבל בהנפה בגלל רוחב האחיזה זה בעייתי לעשות כמה חזרות עם משקלים גבוהים (בשביל מישהו זה יהיה 60 קילו ובשביל מישהו אחר זה יהיה 160), בגלל זה לרוב לא תראה אנשים שעושים קלינים עם רצועות אבל הנפות כן.

אוקיי, את זה אני מקבל. אבל אנחנו דיברנו פה על קלינים ודדליפטים.

ובכלל, אם תשים לב IronMind אמר שהוא ניסה עם אחיזה משולבת ולא הצליח. איך יכול להיות שהוא ניסה אחיזה משולבת?

אתם מפספסים את הנקודה:
לנבחרת אולימפית יש שיטת אימונים אחרת - יש להם כבר מכלול של אנשים חזקים שקרובים לגבול הפוטנציאל הגנטי או שכבר מיצו אותו ולכן צריכים לתרגל טכניקה ולא להתחזק.
בתור חובבן אתה צריך להתחזק הרבה יותר מאשר לתרגל טכניקה באימונים שלך, כמובן שיש מקום ורצוי לעבוד נכון אבל מטרת האימון הוא להתחזק, ואילו מטרת התרגול בחלק מהאימון טכניקה.
אנשים בנבחרות האולימפיות לא משנים את צורת האימון שלהם בגלל שהם מגיעים לנבחרת.
באימון של הרמת משקולות אתה מנסה להתחזק בהרמת משקולות ולא בדדליפט (זה טוב להתחזק בדדליפט אבל זה לא העיקר).

Igorek - הם לא משנים, המאמנים משנים בשבילם אחרת הם לא יהיו בנבחרת:
לא לוקחים לנבחרת אנשים שלא חזקים מספיק, לוקחים את המיטב, את הטופ של הסקאלה.
אחרי זה משפרים אצלם דברים שצריך לשפר, אבל הם כבר חזקים וקרובים מאוד או שכבר סיימו את הפוטנציאל התחזקות הגנטי שטמון בהם.
דדליפט יחזק את כל שאר ההרמות, אני מאמין שעל זה אין ויכוח.
אם הם לא יצייתו למאמנים פשוט יחליפו אותם באיש חזק אחר, שכן יקשיב.

tomerA - תפסיק לקרוא באלכסון, תודה.

ובכלל, אם תשים לב IronMind אמר שהוא ניסה עם אחיזה משולבת ולא הצליח. איך יכול להיות שהוא ניסה אחיזה משולבת?
הנקודה שלי היא שכשאתה עושה דדליפט בשביל הרמת משקולות אתה לא עושה את זה בשביל לשפר את האחיזה, לכן אני לא רואה טעם לעשות את זה עם אחיזה משולבת.
ולא הבנתי את השאלה שלך...

הנקודה שלי היא שכשאתה עושה דדליפט בשביל הרמת משקולות אתה לא עושה את זה בשביל לשפר את האחיזה, לכן אני לא רואה טעם לעשות את זה עם אחיזה משולבת.
ולא הבנתי את השאלה שלך...

אתה עושה דדליפט בשביל לשפר את הכל. כולל אחיזה.

השאלה הייתה למה IronMind ניסה לעשות דדליפט באחיזה משולבת. הוא גם מרים משקולות, לא?

Igorek - הם לא משנים, המאמנים משנים בשבילם אחרת הם לא יהיו בנבחרת:
לא לוקחים לנבחרת אנשים שלא חזקים מספיק, לוקחים את המיטב, את הטופ של הסקאלה.
אחרי זה משפרים אצלם דברים שצריך לשפר, אבל הם כבר חזקים וקרובים מאוד או שכבר סיימו את הפוטנציאל התחזקות הגנטי שטמון בהם.
דדליפט יחזק את כל שאר ההרמות, אני מאמין שעל זה אין ויכוח.

tomerA - תפסיק לקרוא באלכסון, תודה.
אם האנשים הגיעו לנבחרת סימן שהאימונים שלהם מספיק טובים והמאמנים לא צריכים לשנות שום דבר.
דדליפט חזק זה ממש לא מה שייתן לך הצלחה אוטומטית בהרמת משקולות.

אם האנשים הגיעו לנבחרת סימן שהאימונים שלהם מספיק טובים והמאמנים לא צריכים לשנות שום דבר.

לא, אבל יש לו הרבה יותר השפעה ממה שאתה חושב. קח את אנדי בולטון ותבדוק מה הקלין שלו. אני מוכן להתערב שהוא יהיה מעל 500 פאונד.

בוא נעשה סדר בדברים.

אתה טוען שאין סיבה להשתמש ברצועות אם יש לך כוח להחזיק את המשקל, נכון?
אני מסכים איתך בקשר לזה אבל העולם הוא לא שחור ולבן.
אני אנסה להסביר את עצמי, רוב מי שמתאמן פה מתאמן בשביל להתזחק בכלליות בשביל מטרה ספציפית (לא מתחרים או משהו כזה). מי שמתחרה מתרכז אך ורק בתחרות שלו ובמשקל שהוא ירים כול השאר לא משנה. לכן כשמשוקלן בא לאימון הוא עושה אימון כדי לשפר את הRM1 אחד שלו בתרגילים בהם הוא מתחרה. הם מתחיל את האימון בדרך כלל עם עבודת טכניקה שבא בין היתר גם האחיזה עובדת. לאחר מכן הוא עובר לעבודת כוח (שבמקרה שלנו זה משיכות), לא מעניין אותו להתעסק עם אחיזה ושטויות כאלה לכן פותרים את זה בעזרת זה ששמים רצועות והוא יכול להתרכז במשיכה יותר. האחיזה שלו עבדה מקודם ועובדת גם עם רצועות וכשהוא יגיע לתחרות האחיזה שלו לא תגביל אותו והיא עולה ביחס ישר עם ההתקדמות שלו במשקלי העבודה של הקלין\סנאץ'. לכן הן לא צריך לעבודות מעבר לתחרות או "להיות חזק בכללי"

אתה עושה דדליפט בשביל לשפר את הכל. כולל אחיזה.

השאלה הייתה למה IronMind ניסה לעשות דדליפט באחיזה משולבת. הוא גם מרים משקולות, לא?
לא יודע... את זה צריך לשאול את IronMind.
בכל מקרה אנחנו סתם טוחנים מים.

בוא נעשה סדר בדברים.

אתה טוען שאין סיבה להשתמש ברצועות אם יש לך כוח להחזיק את המשקל, נכון?
אני מסכים איתך בקשר לזה אבל העולם הוא לא שחור ולבן.
אני אנסה להסביר את עצמי, רוב מי שמתאמן פה מתאמן בשביל להתזחק בכלליות בשביל מטרה ספציפית (לא מתחרים או משהו כזה). מי שמתחרה מתרכז אך ורק בתחרות שלו ובמשקל שהוא ירים כול השאר לא משנה. לכן כשמשוקלן בא לאימון הוא עושה אימון כדי לשפר את הRM1 אחד שלו בתרגילים בהם הוא מתחרה. הם מתחיל את האימון בדרך כלל עם עבודת טכניקה שבא בין היתר גם האחיזה עובדת. לאחר מכן הוא עובר לעבודת כוח (שבמקרה שלנו זה משיכות), לא מעניין אותו להתעסק עם אחיזה ושטויות כאלה לכן פותרים את זה בעזרת זה ששמים רצועות והוא יכול להתרכז במשיכה יותר. האחיזה שלו עבדה מקודם ועובדת גם עם רצועות וכשהוא יגיע לתחרות האחיזה שלו לא תגביל אותו והיא עולה ביחס ישר עם ההתקדמות שלו במשקלי העבודה של הקלין\סנאץ'. לכן הן לא צריך לעבודות מעבר לתחרות או "להיות חזק בכללי"

אני טוען שאם אתה עובד עם רצועות, אתה נהיה טוב בלעבוד עם רצועות אם אתה עובד בלי רצועות, אתה מתחזק בלי רצועות.

כמו שאתה עובד על משיכות עם משקל יותר גבוה מהקלין המקסימלי שלך אני לא רואה למה גם לא לנסות להחזיק משקלים יותר גדולים מהקלין שלך.

אני טוען שאם אתה עובד עם רצועות, אתה נהיה טוב בלעבוד עם רצועות אם אתה עובד בלי רצועות, אתה מתחזק בלי רצועות.

כמו שאתה עובד על משיכות עם משקל יותר גבוה מהקלין המקסימלי שלך אני לא רואה למה גם לא לנסות להחזיק משקלים יותר גדולים מהקלין שלך.

כמו שרשמתי האימון הוא לא רק עם רצועות.
והאימון טכניקה הוא במשקלים מספיק גבוהים שאין שום סיבה שלא תצליח להחזיק את הRM1.
ומי שרוצה יכול לעבוד משיכות בלי רצועות זה פשוט פחות נוח ואפקטיבי למשקולן.

דדליפט חזק לא יתן לך הצלחה אוטומטית בכלום, אבל הוא ירים את שאר ההרמות ביחד איתו כי הגוף מתרגל למשוך הרבה משקל.
בקשר לחלק הראשון - בנבחרת בדר"כ יש את המאמנים הכי טובים (יש יוצאי דופן בכל מצב) שהמטרה שלהם היא לעזור לאנשים הכי טובים להשתפר או להשאר הכי טובים, איך הם עושים את זה גם אני וגם אתה לא יודעים, אחרת היינו מאמנים בעצמנו. ✌️

שמח שעכשיו הגענו לעמק השווה.

דדליפט חזק לא יתן לך הצלחה אוטומטית בכלום, אבל הוא ירים את שאר ההרמות ביחד איתו כי הגוף מתרגל למשוך הרבה משקל.
בקשר לחלק הראשון - בנבחרת בדר"כ יש את המאמנים הכי טובים (יש יוצאי דופן בכל מצב) שהמטרה שלהם היא לעזור לאנשים הכי טובים להשתפר או להשאר הכי טובים, איך הם עושים את זה גם אני וגם אתה לא יודעים, אחרת היינו מאמנים בעצמנו. ✌️

שמח שעכשיו הגענו לעמק השווה.
כשאנשים מגיעים לנבחרת הם לא משנים מאמן, זה לא כדורגל... פשוט לכל נבחרת יש מאמן ראשי שנוסע עם האנשים לכל התחרויות. הרבה פעמים אין שום קשר בין המשקולן למאמן הראשי גם ביום של התחרות (חוץ מזה שהמאמן אומר למתאמן איזה משקלים להרים).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית