הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט ודדליפט יחף?

• פותח/ת השרשור liavsg
  • פורסם בתאריך

liavsg

משתמש קבוע
1,223
0
נק' מוניטין:
477
1,223
0
טוב אז כרגע אין ביכולתי לקנות לעצמי נעליים עם סולייה שטוחה ( אני עובד אז בקרוב אני כן אוכל לקנות לעצמי)
אז בנתיים אני מתאמן עם נעלי כדורסל שהייום הבנתי כמה זה פוגע בשיווי משקל, לא נוח בכלל, בקיצור, זה יהיה בסדר אם אני יעשה סקוואט ודדליפט יחף?
עשיתי היום דדליפט יחף ואני חייב להגיד שזאת החוויה כיפית שהייתה לי בדדליפט, כל כך יציבות וכיף למשוך.
מה אתם אומרים? זה סיכון?

הרבה עושים דדליפט יחפים.
יותר קרוב לקרקע - ניתן להרים יותר משקל, וגם יש יותר יציבות(בתחרויות אומנם אסור יחף אבל הרבה מתחרים עולים עם גרביים או מין כפכף דק שיהיה קרוב לרגל יחפה) - הסכנה כמובן שמשקולת תיפול לך על הרגל - אבל אם משקולת של 20 נופלת לך על הרגל גם עם נעל זה לא יהיה פחות כואב.

סקוואט לעומת זאת נראה לי יותר ועדיף נוח עם נעל.

אני חושב שלעבוד יחף זה מאוד נוח, גם בסקוואט. מצד שני אף פעם לא ניסיתי נעל מקצועית.
אני לא חושב שיש סיכון גדול בלעבוד יחף בסקוואט, הסיכון הוא להסתובב יחף בסביבת אימונים.

• פותח/ת השרשור
זאת לא בעיה אני עושה גם סקוואט וגם דדליפט בכלוב וזה בפינה של המכון אז אין ממש מי שיכול להפיל עליי משקולת
אני ינסה אימון הבא סקוואט יחף נראה אם זה נוח

יש בזה סיכון לא קטן..
עדיף להשקיע את ה120 שקל ולקנות אולסטאר (למי ששואל ב-ירכא)

• פותח/ת השרשור
איך אני יפגע במשהו כבד?
איך תיפול עליי משקולת?
אני בסטים הכבדים יהיה בתוך הכלוב, ואני יישאר עד שאני יסיים וכשאני יסיים אני ישים נעליים מה הבעיה?
איך יפול עליי משקולת בדיוק?
כרגע אין לי כסף לקנות נעליים, אמא שלי רוצה שאני יהיה עצמאי ושאני יתחיל לקנות לעצמי דברים, התחלתי לעבוד אבל עדיין לא קיבלתי משכורת
בכל מקרה, אני ינסה אימון הבא לעשות יחף נראה מה יהיה

איך אני יפגע במשהו כבד?
איך תיפול עליי משקולת?
אני בסטים הכבדים יהיה בתוך הכלוב, ואני יישאר עד שאני יסיים וכשאני יסיים אני ישים נעליים מה הבעיה?
כרגע אין לי כסף לקנות נעליים, אמא שלי רוצה שאני יהיה עצמאי ושאני יתחיל לקנות לעצמי דברים, התחלתי לעבוד אבל עדיין לא קיבלתי משכורת
איך?? הכלוב עשוי מספוג?

רוצה לקחת את הסיכון, תהנה. אלה העצמות שלך.

אני מרים יחף. הרבה יותר נוח לטעמי.

חשוב להדגיש - זה לא שמסתובבים במכון יחפים. לפני שנכנסים לסט מורידים נעליים, אחרי שמסיימים סט נועלים נעליים. לא מטיילים במכון יחפים או מפרקים ומעמיסים משקולות יחפים.

איך אני יפגע במשהו כבד?
איך תיפול עליי משקולת?
אם אתה מנסה סקוואט יחף אני ממליץ לך להתחיל במשקלים קלים(עבורך). במשקלים כבדים(עבורך) קח בחשבון:
קרסול חלש עלול להיפצע.
בלי נעליים אין לך תמיכה בקשת כף הרגל, גורם סיכון נוסף לפציעה.

משקלים חדשים אני עושה קודם עם נעליים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא משנה החלטתי שאני ימשיך ככה עד שאני יקבל משכורת ואז אני יקנה לי נעליים
10 ימים אני ישרוד עם נעלי כדורסל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית