הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הכלוב שדופק את הסקוואט.

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪

הסקוואט היה סקוואט קל של 105 קילו.
אני כבר קצת יותר מחצי שנה במכון הזה, עכשיו זה משהו שלא שמתי לב אליו שנרשמתי וזה שהמוטות בכלוב גבוהיים לי מדי. אחרי הרבה זמן במכון והתרגלתי כבר לכלוב, הלכתי לכמה מכונים באיזור לנסות קצת סקוואט בלי כלוב.. ההבדל היה גדול, לא רק בקטע שטוב לשבור מקביל אלא שפשוט היה לי קל יותר. יותר קל לי לשבור מקביל עם משקל מאשר לעשות את אותו המשקל, להעצר בבור, להתחיל לעלות, סוג של אנטי באונס שכזה.
אין לי מושג מה לעשות, יש לי עוד 4 חודש במכון הזה וללכת עם 140 קילו על הגב איזה 10 צעדים זאת לא אופציה מי יודע מה.. למישהו יש הצעות?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
פשוט תצא מהכלוב, אלא אם יש לך שמה מין סטפ כזה שיכול להחזיק את המשקל.

אם לא שמת לב גם הפגיעה במוטות דופקת לך את המעידה ומכינה אותך למין GM

• פותח/ת השרשור
איזה באסה עם זה, אין לי מה לעבור מכון שיש לי עוד 4 חודש..
MisterHamster שמתי לב האמת אבל אני איכשהוא מתנגד לGM הזה, עוד סיבה לבזבז כוח..
חשבתי על 2 כיוונים, או לעבור לHB או כמו שאמרת, לחפש איזו מדרגה שתגבהה אותי.
הקטע שגם שאני יוצא מהכלוב אין לי הרבה שטח, הכל צפוף וצריך קצת זמן להתמקם, שזה כמעט בלתי אפשרי עם משקל שיא.

לדעתי תכין איזה משטח עץ מרובע או כל סוג אחר של משטח או מדרגה שתוכל להתייצב עליהם ושיחזיקו אותך עם המשקל .

• פותח/ת השרשור
לדעתי תכין איזה משטח עץ מרובע או כל סוג אחר של משטח או מדרגה שתוכל להתייצב עליהם ושיחזיקו אותך עם המשקל .
בנתיים נשמעת לי ההצעה הכי טובה, השאלה היא איך אני ישיג את המשטח חח

• פותח/ת השרשור
בלילה לבוא בשקט ולפרק את המוטות בטחון
😆 הלוואי..
תחשוב שאני בגובה ממוצע, 1.71.. יש הרבה אנשים בגובה שלי שבעצם לא יכולים לעשות סקוואט בגלל זה.. נראלי עשו בכוונה כדי שלא יעשו שם סקוואט 😣

נעלי עקב?

אפשר גם לבצע מחוץ למוטות הבטחון בלית ברירה. 1.70 זה גובה ממוצע?

אין לך במכון שתחים או כמו שאמרו משטח עץ עבה במיוחד יעזור
וHB לא יעזור כי יורידים יותר למטה בשביל לשבור

HB או פרונט. נכון שהירידה היא יותר לעומק אבל מוט יותר גבוה + הגב בזוית ישרה יותר לרצפה.
לכן כתוצאה המוט יהיה מעל המוטות.

אני לא יודע מה איתכם, אבל יצא לי כבר לדפוק את המוט טוב טוב בפרונט במוטות בטיחות בעוד שב-LB הוא לא נוגע בהם.. מה שכן, אפשר לצאת מהכלוב (מפחיד אבל אין הרבה ברירה).

• פותח/ת השרשור
הקטע שזה לא רק לצאת מהכלוב ואז להתחיל בצורה רגועה לעשות סקוואט..
בחוץ יש את המכונה ההיא של הגב (החיקוי של הבנט אובר ראו) ועוד מלא אנשים עוברים במרווח הקטן הזה, גם מה שהמאמנים בטוח שיגידו לי משהו.
חייב להשיג משהו שיגביה אותי כמו איזו מדרגה..

קרה לי המון פעמים ב LB, ב HB אפעם לא קרה לי, חוץ מזה אם אתה מתעקש להישאר ב LB אז תתן מידות לנגר והוא יחתוך לך אחד 😃

בגרייט שייפ יש כלוב זהה לזה
פשוט תצא ממנו זה לא אמור להיות בעיה
בקשר לסקואט שלך אתה לא מרוכז הרבה דברים זזים שלא אמורים לזוז
לפני שאתה יורד תנעל את כול הגוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית