הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הכלוב שדופק את הסקוואט.

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪

הסקוואט היה סקוואט קל של 105 קילו.
אני כבר קצת יותר מחצי שנה במכון הזה, עכשיו זה משהו שלא שמתי לב אליו שנרשמתי וזה שהמוטות בכלוב גבוהיים לי מדי. אחרי הרבה זמן במכון והתרגלתי כבר לכלוב, הלכתי לכמה מכונים באיזור לנסות קצת סקוואט בלי כלוב.. ההבדל היה גדול, לא רק בקטע שטוב לשבור מקביל אלא שפשוט היה לי קל יותר. יותר קל לי לשבור מקביל עם משקל מאשר לעשות את אותו המשקל, להעצר בבור, להתחיל לעלות, סוג של אנטי באונס שכזה.
אין לי מושג מה לעשות, יש לי עוד 4 חודש במכון הזה וללכת עם 140 קילו על הגב איזה 10 צעדים זאת לא אופציה מי יודע מה.. למישהו יש הצעות?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תעשה היי-באר או שתצא מהכלוב(היתה תקופה שעידן היה יוצא מהכלוב), כמו שאמרו אין יותר מדי מה לעשות.

תמדוד את המשטח אתה יכול לקנות 3 משטחים של עץ סנדוויץ 2 ס"מ 1.2X1.2 (בערך תמדוד כבר לבד) ביחד תהיה לך הגבה של 6 ס"מ אם צריך יותר אתה יכול להוסיף בהתאם, אני לא מאמין שצריך יותר מ 6 ס"מ
תחבר אותם עם מסמרים ושים בתוך הראק

• פותח/ת השרשור
איך אני אסתובב עם המשטח הזה חח

בכל מקרה, עם מוט ריק אני כן מצליח לשבור מקביל. העיניין שזה לא כמו שבסינגל כבד אני יורד במהירות ועולה, עם מוט ריק אני יורד לאט לאט ומנסה כמה שפחות לגעת בכלוב. זה אומר שאני יכול לעשות את זה עם 140 קילו?

נערך לאחרונה:
איך אני אסתובב עם המשטח הזה חח

בכל מקרה, עם מוט ריק אני כן מצליח לשבור מקביל. העיניין שזה לא כמו שבסינגל כבד אני יורד במהירות ועולה, עם מוט ריק אני יורד לאט לאט ומנסה כמה שפחות לגעת בכלוב. זה אומר שאני יכול לעשות את זה עם 140 קילו?
אתה יכול, אבל שוב הסיכוי שתפגע בכלוב הרבה יותר גדול ואני לא יודע אם שמת לב אבל הפגיעה בכלוב כמעט תמיד תשבש לך את התנועה וכרגע אולי זה לא עושה בעיות, אבל באיזשהוא שלב זה יכול להזיק לך.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול, אבל שוב הסיכוי שתפגע בכלוב הרבה יותר גדול ואני לא יודע אם שמת לב אבל הפגיעה בכלוב כמעט תמיד תשבש לך את התנועה וכרגע אולי זה לא עושה בעיות, אבל באיזשהוא שלב זה יכול להזיק לך.
כן, שמתי לב, וזה גם הגיוני כי המוט בעצם נתקע ואני ממשיך לזוז, הוא כבר לא "דבוק" עליי.
מצאתי סרטון שלי מלפני כמה זמן עושה

שם אני כן שברתי מקביל דווקא.
לדעתי אני צריך להשים את המוט קצת יותר גבוה (ולהמשיך בLB), המוט אצלי ממוקם ממש נמוך.
נקווה לטוב בראשון..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אתה מדבר על הגלישה? הסקוואט היה מלפני הרבה זמן ודי סדרתי את העיניין.

אופק... אתה יכול פשוט לצאת מהכלוב וזהו... כמובן שאתה צריך להזהר עם זה, ולדעת מתי לעצור בחזרות כדי לא להגיע לכשל.

• פותח/ת השרשור
תשאיר את המשטח קבוע במכון
איזה, המאמנים קקות יזרקו לי את זה בדיוק.. נראה אולי אני אמצא איזה משטח ברחוב ויחביא אותו במכון .😆

אופק... אתה יכול פשוט לצאת מהכלוב וזהו... כמובן שאתה צריך להזהר עם זה, ולדעת מתי לעצור בחזרות כדי לא להגיע לכשל.
תחשוב כמה כוח אני אשקיע בהליכה אחורה בסינגל..
אני די בטוח שאם אני אמקם את המוט טיפה גבוה יותר זה יוכל לעזור, אם לא אני אצטרך להשיג משטח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית