ייעוץ פציעה בכתף, מה לעשות?

Questions

משתמש מתחיל
102
1
נק' מוניטין:
1
102
1
כבר שבוע יש לי כאבים בכתף. לדעתי זה בכתף האמצעית, כי זה כואב רק בתנועה שמפעילה אותה (כמו בהרחקת כתפיים לצדדים נראה לי?).

בכל תנועה אחרת זה לא כואב, וזה לא מגביל אותי ביום יום. (ז"א, חוץ מזה שאני לא יכול לעשות את התנועה הזאת בלי להרגיש כאב)

בכל מקרה, לא עשיתי פרס ובנץ', או כל דבר שמערב כתפיים כל השבוע, אבל עדיין התאמנתי.
לחזה עשיתי רק CROSSOVER (כי זה מה שאפשר עם הכתף...) ומקבילים (שמשום מה, זה לא כואב לי בכתף. מוזר.)

בכל מקרה, בבנץ' ובפרס אפילו עם מוט ריק אני מרגיש את הכתף. לא כאב, סתם מרגיש.. מה שאומר שעם משקל גבוה זה לא יהיה חכם במיוחד לעשות את התרגילים.

מה אני עושה עם זה? ללכת לרופא? משחות או משהו? מסג'? קרח? מה לעשות?

יש את הפרוטוקול פציעות של לייל
וגם אתה יכול לשים קרח, 20 דקות עם קרח 20 דקות בלי
לדעתי תנוח שבוע תראה אם זה ממשיך, אם כן תעשה את הפרוטוקול פציעות של לייל
אבל שים קרח

בתור אחד שאכל פציעה קשה בכתף אני מציע ללכת לרופא , לא שהוא יתן לך משקה פלאים , תקבל ממנו משהוא נוגד דלקת במידה וזה דלקת ולנוח !! הכי חשוב זה לנוח 100% מפעילות של כוח בחדר כושר , תעשה ארובי לתקופה מסויימת (שיכולה לקחת כמה שבועות טובים)

רפואה שלמה!!!

• פותח/ת השרשור
יש לי כבר יותר משבוע כאבים בכתף בתנועה מסויימת. אני דיי בטוח שזה בכתף האמצעית, כי זה כואב בתנועות שקשורות אליה.

זה לא מפריע לי ביום יום, וגם לא באימונים (רק שכל השבוע אני לא עובד על כתפיים, ולא עושה לחיצות כלשהם חוץ ממקבילים. משום מה במקבילים אני לא מרגיש את זה בכלל)

הבעיה זה שזה לא עובר. ואני לא כזה רואה שיפור.. זה בדיוק כמו שזה היה לפני שבוע.

ראיתי את הפרוטוקול פציעות
http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=103486&postcount=3

וחשבתי שאולי אני יוכל לעשות אותו. עכשיו יש לי כמה שאלות...
נניח והמשקל שלי בפרס הוא 40 ק"ג. לעשות מוט ריק ל25 חזרות?

עד עכשיו התאמנתי כרגיל חוץ מהכתפיים. ז"א סקוואט, מתח, דדליפט, בנט אובר, מקבילים וכו' וזה לא הפריע לכתף.

עכשיו מה לעשות? לא להתאמן על כלום? או לשלב את הפרוטוקול ביחד עם האימונים.. כי אני לא יודע איך זה הולך.

לפי מה שכתוב, כל יום ללכת למכון ולעשות את זה, ולהעלות משקל ולהוריד חזרות בהתאם להתאוששות ולכאב.

---------- התגובה התווספה 31-07-2011 ב 13:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה 30-07-2011 ב 14:05 ----------

אני אשמח לקבל תשובה כי זה לא עובר וזה כבר מתחיל לייאש.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית