Fedor "The Last Emperor"

פיידור אגדה. הבעיה שלו היא, שהלוחמים של היום זה לא הלוחמים של פעם...היום הם מכונות על הרגליים וגם על הקרקע.

פיודר איבד הרבה מהתכונות הטובות שהיו לו, ולא התאים את עצמו למה שהולך היום בספורט.
פיודר ב3 קרובות האחרונים שלו יצא אגרסיבי, פעם הוא היה הרבה יותר מחושב(ברוב הזמן) וידע לחכות ולתזמן מכות, עוד דבר שפיודר איבד זה את "אפקט הטייסון" שהיה לו, אנשים פחדו להכנס מולו לזירה...היום זה כבר לא ממש ככה.
פיודר צריך לשנות את כול המשחק שלו, החברה הגדולים והחזקים היום נמצאים בקונדישנינג מטורף יחסית ללפני 10 שנים, והם זזים כמו מידלוויט של פעם.
אם הוא יבחר להשאר בספורט, יש לו הרבה מאוד עבודה, מעבר לזה שאני מאשים בהפסדים שלו גם בצורה מאוד משמעותית את המאמנים שלו שפשוט לא התאימו שום אספקט באימונים שלו לMMA של 2011.

לא לשכוח שחלק מזה זה גם החוקים השונים שהיו בפרייד ואין בסטרייקפורס... כמו לבעוט בראש וכדומה, הוא צריך לרסן את עצמו במידה מסויימת.

אם יש דבר שאני שונא זה לוחמים שהם לא מנצחים בנוקאווט אלא נעילות והכנעות על הקרקע.
לוחם MMA היחד שאני אוהב זה טנק אבוט,שהיה מעיף ראשים בבוקס אחד בשנייות הראשונות של הקרב,אומנם היה מפסיד מאוד מהר בהכנעות אבל בנוקאאווטים הוא מספר אחד.

אם יש דבר שאני שונא זה לוחמים שהם לא מנצחים בנוקאווט אלא נעילות והכנעות על הקרקע.
לוחם MMA היחד שאני אוהב זה טנק אבוט,שהיה מעיף ראשים בבוקס אחד בשנייות הראשונות של הקרב,אומנם היה מפסיד מאוד מהר בהכנעות אבל בנוקאאווטים הוא מספר אחד.
תן לי לנחש, אתה גם מעדיף את רונלדיניו על רוני או וידיץ'.

יש את שיין קארווין, שגם עושה את זה רק שהוא גם טוב בהאבקות.

יש את שיין קארווין, שגם עושה את זה רק שהוא גם טוב בהאבקות.

אני יודע שיש נוקאווטרים נוספים וטנק אבוט לא היחיד,אבל הוא הכי טוב בזה לפי דעתי.
מנצח קרבות באגרוף אחד.
אני בעצמי שנים רבות עוסק באיגרוף,ככה שאני אוהב נוקאווטרים חזקים על פני מתאבקים.

---------- התגובה התווספה ב 20:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:51 ----------

תן לי לנחש, אתה גם מעדיף את רונלדיניו על רוני או וידיץ'.

רונלדיניו תמיד היה השחקן האהוב עליי בכדורגל,מעדיף אותו על פני כל שחקן כדורגל.

אם מדברים על אגדה, הנה עוד אחד, סאקורבה:

ועוד אומן ג'יוג'יטסו, שיניה איוקי:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אוקיי ראיתי תקרב של הנדרון נגד פיידור, וזה פשוט בולשיט אחד גדול, השופט ברור עצר את הקרב בלי סיבה, פיידור עוד שניה היה מסתובב כדי להכנס לגארד, אבל השופט המזדיין הזה קפץ באמצע ועצר, ושניה לפני זה אנדרון קיבל חבטות לראש בדיוק אותו הדבר, אם לא יותר קשות, והשופט המשיך בשלו...

אני לא רוצה להגזים ולהגיד שזה מכור, אבל השיפוט ממש ממש מסריח...

il04CG.gif

זה מצב קצת בעייתי, לאור העובדה שם פשוט נחת עם הפנים לתוך הרצפה, היה שם אגרוף שהפיל אותו ועוד 2 שהוא בכלל לא הגיב אליהם, אני חושב שהוא היה חצי מעולף, כי האגרוף שהוא פספס שם נכנס בידיוק ללסת.
כשאגרוף מגיע מזוית כזאת, אתה לא מוכן והסנטר לא בפנים זה יכול לזעזע דיי חזק וזה מה שקרה, לדעתי פיודר תאורתית הוא יכל להמשיך אבל השופט עשה החלטה מקצועית.
יש אלף ואחת דוגמאות שאפשר היה לומר "ת'שמע אבל הוא לא היה מעולף" זה לא רק העילפון הוא גם צריך לדאוג לזה שהוא לא יפצע בצורה קשה.

נערך לאחרונה:
תסתכל שוב תראה שהוא קופץ לעצור את הקרב שהוא כבר כמעט בגארד שלו, והאגרופים שהנדרון חטף לפני, הוא הגן מפניהם?
נו באמת...

בפרייד קיווין ראנדלמן עשה לו סופלקס והנחית אותו על הראש... ולא קרה לו כלום וגם ניצח בקרב הזה.

בשיפוט MMA יש חוק מאוד בסיסי: אתה חייב להגיב, לזוז, לנסות לצאת מהסיטואציה כשהשופט רואה איזושהיא התקעות(ברט רוג'רס נגד אובראיים) הוא עוצר.
הנדרסון אולי לא הגן טוב את האגרופים אבל הוא זז\ניסה להתחמק וכו', פיודר נחת עם הפרצוף לתוך הרצפה ושכב שם כשהוא חוטף פגזים לראש. מעבר לזה שאל תשכח משהו פשוט, אתה רואה את זה בריפליי פעם אחר פעם, בלייב(ואני ראיתי את הקרב לייב) אתה היית בטוח שהוא מעולף לגמרי וזה גם מה שהשופט ראה.

השופט לא יחכה עד שהמתמודד גמור לגמרי(שלא כמו פעם), תראה לדוגמא תחריות של ואלה טודו אנשים שם נסחבים באלונקה החוצה..
ככה או ככה, לדעתי נגיד ופיודר היה שורד את הסיבוב הקרב היה נעצר ע"י הרופא, כי העין שלו הייתה במצב התנפחות והייתה נסגרת.

טוב האמת שבזה אתה צודק, השופט בסכ"ה בנאדם, והכל זה עניין של שניות, אבל לדעתי אם הקרב לא היה נעצר, אז לא היה פה(בנקודה הזאת), ניצחון לאנדרסון, כי פיידור היה ממשיך להלחם כרגיל(אולי בהמשך הוא היה מנצח, אני רק אומר שהקרב הופסק למרות שיכל היה להמשיך).

אני כבר מזמן חושד שMMA לפעמים יותר מכור מהליגה הישראלית בכדורגל. השאלה מתי יעלו על זה. היו דברים פשוט לא נתפסים.

הmma או לפחות הUFC מכור, אני זוכר קרב של מייקל ביספינג נגד מאט המיל, והקרב היה באנגליה(מאיפה שביספינג), והמיל פשוט קרע אותו 2 סיבובים, טחן אותו, ביספינג לא עשה כלום, סיבוב שלישי היה תיקו במקרה הטוב אם גם לא של המיל, ואיכשהוא הקרב הלך לביספינג, כל הקהל צעק בוז(למרות שזה היה אנגליה, המקום שממנו ביספינג), וגם באגו השדר הישראלי התחיל להתחרפן שם ולצעוק שהUFC מכור, והאמת צדק, זה היה ממש בולט לעין.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית