הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מומלץ לכל אלה שלא מאמינים באלוהים.

• פותח/ת השרשור
אל תבלבל אותו עם דברים שהוא לא יודע, אין לו מושג מה זה המפץ הגדול, אבל היי, זה סותר את אלוהים, זה חייב להיות שטויות. :(

כל הגוף שלך, כל המוח,כל האיברים אשר מרכיבים אחד את השני, העצמות העניים שלך, הכל נבראה בצורה מושלמת, איך בדיוק נראה לך שזה קרה ?

אתה יודע מכמה חלקים עשוי שעון? אז תחשוב כמה אדם, שצריך משהו עליון שיבראה בכזאת קפדנות ולא איזה תאוריה מטומטמת שאתם מאמינים בה.

בפעם המליון תראה את ההרצאה, כל חלק זה 10 דקות. תשקיע 10 דקות ביום בצפיית כל חלק, ותקבל תתשובות. כל הפרופסורים שקמו עכשיו, שמנסים להוכיח שאין אלוהים, לא הביאו שום הוחכה לכך.

כי אין צורך להפריח את אלוהים בדיוק כמו שאין צורך להפריח את זה שאין מפלצת ספגטי מעופפת

• פותח/ת השרשור
אני טוען שיש לך בחדר שלושה פילים שקופים, תביא הוכחה שאני טועה.
(קרדיט לאלכס 😛)

בוא אני יפעיל מצלמה נוכיח לך שאין.

בוא תוכיח לי עכשיו אתה איך נבראת ואל תביא לי את התאוריות המפגרות של המפץ

כל הגוף שלך, כל המוח,כל האיברים אשר מרכיבים אחד את השני, העצמות העניים שלך, הכל נבראה בצורה מושלמת, איך בדיוק נראה לך שזה קרה ?

אתה יודע מכמה חלקים עשוי שעון? אז תחשוב כמה אדם, שצריך משהו עליון שיבראה בכזאת קפדנות ולא איזה תאוריה מטומטמת שאתם מאמינים בה.

מושלמת? פחחח
שאלוהים ילמד מBMW איך מנוע צריך להראות ולא זבל כמו הלב שלנו

במקום להיות שפוט ובור ולתת לאנשים שכל המטרה שלהם זה לעשות על פראיירים כסף על ידי שטיפת מוח, תלמד אנטומיה ותקבל תשובה לשאלות האלה שלך, במקום להסתמך על תאוריות מופרכות, סיפורים ואגדות.

הם שקופים
ואתה באמת אידיוט אם לא קלטתה עד עכשיו שאין שום קשר בין המפץ הגדול וחיים

אני ממליץ לך בחום להתחיל לקרוא על אבולוציה ועל מוטציות גנטיות, תהליכים אקראיים וסטוכסטיים.
שוב אתה פוסל תיאוריות בלי שיש לך מושג מה עומד מאחוריהן.
תתחיל לקרוא.

• פותח/ת השרשור
מושלמת? פחחח
שאלוהים ילמד מBMW איך מנוע צריך להראות ולא זבל כמו הלב שלנו

זה שיש אנשים חארות בעולם זה לא סותר, את זה שהגוף שלך בנוי בצורה כל כך מושלמת ושכל אבריו מתפקדים ופועלים. אין קשר בכלל..

Thor
אני לא צריך לקרוא את האגדות המפגרות שלכם, אני מאמין. אתם זה שלא מאמינים. אז בוא אתה ואל תיהיה בור ותראה את כל ההרצאה ותחזור אם תשובות להכל, אני אשמח להקשיב לך.. ונגיד שהרב רמאי והכל אין בעיה תראה קודם

---------- התגובה התווספה ב 18:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:04 ----------

אני ממליץ לך בחום להתחיל לקרוא על אבולוציה ועל מוטציות גנטיות, תהליכים אקראיים וסטוכסטיים.
שוב אתה פוסל תיאוריות בלי שיש לך מושג מה עומד מאחוריהן.
תתחיל לקרוא.

גם אתה פוסל ולא למדת, למה שאני אקשיב לך ? 😆

החסידה הביאה אותי, ואל תביא לי את התיאוריה המטומטמת שאבא שלי ואמא שלי עשו איזה משהו שנקרא סקס. 😆

נגיד והייתה תיבת נח והיה נח והכל ומצאו הוכחות so what
מה אומר לך שזה לא היה טירוף מהתחלה שמישהו לא המציא את הכל? נח לא היה אלוהים, נח היה אולי אחד מהאנשים שקנו את זה שיש אלוהים

זה שיש אנשים חארות בעולם זה לא סותר, את זה שהגוף שלך בנוי בצורה כל כך מושלמת ושכל אבריו מתפקדים ופועלים. אין קשר בכלל..

Thor
אני לא צריך לקרוא את האגדות המפגרות שלכם, אני מאמין. אתם זה שלא מאמינים. אז בוא אתה ואל תיהיה בור ותראה את כל ההרצאה ותחזור אם תשובות להכל, אני אשמח להקשיב לך.. ונגיד שהרב רמאי והכל אין בעיה תראה קודם

---------- התגובה התווספה ב 18:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:04 ----------

כן אתה כן בדיוק כמו שאנחנו חייבים ללמוד את סיפורי הפיות המפגרים שלכם בבית ספר

Thor

איך אתה יודע מה למדתי?

• פותח/ת השרשור
במלחמה האחרונה שהיית, קבוצה של חיילים בעזה, באו להיכנס לבית ספר ממולכד, רגע לפני שנכנסו לטענתם נגאלה רחל אימנו, ואמרה להם לא להיכנס לשם והם ניצלו, בוא תסביר את זה.

• פותח/ת השרשור
נגיד והייתה תיבת נח והיה נח והכל ומצאו הוכחות so what
מה אומר לך שזה לא היה טירוף מהתחלה שמישהו לא המציא את הכל? נח לא היה אלוהים, נח היה אולי אחד מהאנשים שקנו את זה שיש אלוהים

אם היית לומד על נח בבית ספר, היית יודע איך נח בנה את התיבה הזאת. וזה נניח אם היה, זה קיים ומוכח. איך נראלך שהתיבה הגיע להר של 5 אלף רגל ? תקרא על המבול שעמד לפקוד את העולם על תיבת נח יש תשובה.

במלחמה האחרונה שהיית, קבוצה של חיילים בעזה, באו להיכנס לבית ספר ממולכד, רגע לפני שנכנסו לטענתם נגאלה רחל אימנו, ואמרה להם לא להיכנס לשם והם ניצלו, בוא תסביר את זה.

אז רחל הייתה מוכנה לוותר על עיסוקיה בעולם הבא רק בשביל להציל 12 איש במקום ללכת ולהציל מאות אלפים שגובעים באפריקה?

Priorities

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית