הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מומלץ לכל אלה שלא מאמינים באלוהים.

הדיון לא מיותר בכלל. עם דמגוגיה נכונה, אפשר להציג כל שטות כאמת. מזל שבפורום הזה יש אנשים חושבים שמראים לאלו שלא את הכשלים הלוגיים.

בנדה, אם אתה רוצה שמשהו ישטוף לך את המח, עדיף לך לחפש משהו אחר ולא את אמנון יצחק... זה יעלה לך 4000 שקל.

אגב, הדתיים החכמים ממש לא ככה. הדתיים החכמים לא מנסים לכפות את אמונתם. זה לא מהות הדת היהודית.
הדת היהודית בעיקר מהותה היא מצוות של בין אדם לחברו.

למרות שאני אתאיסט , אני חושב שאם כבר אתה הולך לדברים האלה לפחות לך למישהו חכם, אני בטוח שלא חסר.

אגב, הדתיים החכמים ממש לא ככה. הדתיים החכמים לא מנסים לכפות את אמונתם. זה לא מהות הדת היהודית.
הדת היהודית בעיקר מהותה היא מצוות של בין אדם לחברו.

למרות שאני אתאיסט , אני חושב שאם כבר אתה הולך לדברים האלה לפחות לך למישהו חכם, אני בטוח שלא חסר.

בדיוק מה שבאתי לכתוב
בדוגרי דת היא לא דבר הגיוני הבסיס שלה הוא לא הגיוני לכן אין טעם לריב עם אדם מאמין בעזרת עובדות מדעיות

אז איך בעצם אתה לא מתפוצץ אם אתה בנוי מאטומים?

12 איש? יא פרזיט. 12 חיילים ניצלו ואתה אומר לי על גויים באפריקה , למה שהיא תציל אותם? הם גויים.

וואו 😲

ככל שהתקדמתי הלאה בדפים ובתגובות שלך הבנתי עד כמה הכותרת "מומלץ לכל אלה שלא מאמינים באלוהים" התאימה בול, אתה רק דופק את מה שאתה מייצג לכאורה יותר ויותר. אבל מה אני מבין, אני סה"כ גוי 😆

קודם כל בנדה, אני חייב לציין שאתה אחד המונגולואידים הכי גדולים שיצא לי לקרוא הודעות שלהם באינטרנט.

לנושא, בשבילך, אפילו מתורגם לעברית כי קשה לי להאמין שמישהו שחושב שאטומים "מתפוצצים" יודע אנגלית:

תחליף את "הנוצרית" ב"היהודית" וזה בול אליך.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כל השאלות שאתם רק חושבים לשאול,נשאלו וקיבלו מענה..

יש תשובות לשאלות אבל תצטרכו לראות קצת.

וכאן יש תשובות לתשובות:

http://www.hofesh.org.il/index.html

או במילים אחרות - חבל לבזבז זמן על הוויכוח הזה. לא ניתן להוכיח את קיומו של אלוהים בשום צורה. אתה יכול להאמין במה שתרצה, אבל אל תתיימר לטעון שאתה (כאדם מאמין) צודק ושאתאיסטים טועים.

כמו שהסופר האהוב עלי פיליפ ק. דיק כתב באחד מספריו:

"God is dead,' Nick said. 'They found his carcass in 2019. Floating in space near Alpha'

אוי כמה שהייתי צריך את השרשור הזה שיבדר אותי בשעות הקטנות של הלילה.🙌

🎉🎊🎈 בנדה אתה טיפש.

בנדה, אתה מניח שאם מוצאים הוכחה לסיפורי התנך זה אומר שאלוהים קיים, וזה ממש לך נכון. יכול להיות שחלק מהסיפורים, או לפחות הבסיס שלהם נכון, אבל בגלל הזמן ומסיבות כאלו ואחרות הגדילו את הסיפורים, והכניסו את אלוהים באמצע.

בשורה התחתונה, זה לא משנה במה אתה מאמין. תהיה בן אדם טוב, תכבד את כולם, ותהנה מהחיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית