הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סוף חיטוב (הגיע הזמן באמת...)

shum_klum

משתמש משקיע
2,345
1,475
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,623
2,345
1,475
זהו עברו 5 חודשי חיטוב ואני לא מתכוון לנסות לרדת עוד כי הגוף כבר לא מאפשר.

מאז האשכול האחרון:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=22740
היה לי יום וחצי של 14-15 אלף קלוריות של ממתקים
כי הייתי חייב את זה בשביל למשוך עוד חודש קשה של חיטוב.
לקח לי 10 ימים לחזור למשקל של לפני אותו יום ממתקים ואז התחלתי 15 יום
של שימוש ביוהימבין לפי "ההוראות" בשילוב פרוטוקולים לשומן העיקש
(עשיתי במהלך ה-15 יום האלה 9 פעמים את פרוטוקול 4, וב-6 הימים הנותרים עשיתי אירובי קל יחסית. כן זה אומר שכל יום עשיתי אירובי בבוקר)
שמרתי על גירעון קלורי מספיק גדול (500-800 קק"ל ליום בערך).
אלה היו 15 יום נוראיים, אי אפשר לתאר את התשישות והעייפות.
אחרי השימוש של היוהימבין לקחתי עוד שבוע של חיטוב כדי לרדת בנוזלים,
תפריט קצת פחות נוקשה אבל עדין לא עברתי את הנייטרלי (גירעון ממוצע באיזור ה-300 קק"ל) משום מה לא ירדתי הרבה בנוזלים,
רק אחרי שהזעתי כתוצאה משהייה מרובה בשמש ראיתי את החיטוב כמו שצריך אבל זה עולה אחרי כוס מים.
קצת התאכזבתי, ציפיתי ליותר, כנראה שהגוף שלי סופח ממש הרבה נוזלים (ואת זה אני רואה גם בהעמסות)
אז בלי עוד חפירות הינה התמונות (התמונות צולמו שבוע שעבר):

1.70
69 קילו

רפוי:
1469g.jpg

מכווץ 1:
1475r.jpg

מכווץ 2: (התאורה לא משהו...)
1478.jpg

מכווץ 3: (כנ"ל)
1480n.jpg

זהו... עכשיו אני קצת משחק במשקל, עושה העמסה "מלוכלכת" ואז מוריד אותה,
מעין יו-יו כזה עד סוף הקיץ שמבחינתי זה תחילת ספטמבר שאז אני אתחיל לאט לאט מסה.

נערך לאחרונה:
תוצאות יפות מאוד ונראה לי שאתה עושה לגמרי בשכל כשאתה חוזר לשפיות. יותר מזה וזה קצת אנורקסי בעיני, לא צריך להיות מקל מהלך.

נראה שהורדת כמה שכבות ממך, תוצאה טובה
תקן אותי אם אני טועה, אבל בחודש האחרון איבדת בעיקר בשר ופחות שומן

• פותח/ת השרשור
תוצאות יפות מאוד ונראה לי שאתה עושה לגמרי בשכל כשאתה חוזר לשפיות. יותר מזה וזה קצת אנורקסי בעיני, לא צריך להיות מקל מהלך.

תודה רבה,
כן, די מיציתי את הירידה...

יפהה מאוד אחי השתמשת בסוף ביוהמבין?

תודה, כן השתמשתי וגם הסברתי איך בדיוק, אתה מוזמן לקרוא את מה שרשמתי זה כתוב שם.

מוניטין. כל הכבוד.

תודה רבה.

נראה שהורדת כמה שכבות ממך, תוצאה טובה
תקן אותי אם אני טועה, אבל בחודש האחרון איבדת בעיקר בשר ופחות שומן

יכול להיות, המשקלים נשארו זהים למרות הירידה ככה שאני חי עם זה בשלום.

---------- התגובה התווספה ב 23:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:13 ----------

כל הכבוד אחי.. חיטוב מקצועי באמת. קבל מוניטין 😃

תודה רבה, גם התוצאות שלך מרשימות ביותר.

מה עשית לשיער? ח
התמונות ממש מטעות ומשחיפות אותך, חבר'ה הוא ענק הרבה יותר במציאות, לדעתי לא איבדת בשר והחיטוב מעולה כבר דיברתי איתך על זה 😃 סחטיין על התוצאה ובאמת 11-10 אחוז.
בהצלחה!

חיטוב יפה, אבל שבועיים יוהימבין זה לא מספיק כדי לקבל "תוצאות". הייתי אומר שצריך לקחת לפחות חודש-חודש וחצי בשימוש יומי (כמובן לשמור על כללי האינסולין). בד"כ להיות על גירעון יחסית נמוך לא מספיק ונדרש לעשות את זה חריף הרבה יותר כדי שזה יעבוד כמו שצריך (לדוגמה אם אכלת עד עכשיו בגירעון של 800, תגדיל את הגירעון לכיוון ה 1000-1200 [עם יוהימבין]). להוריד את הגירעון הקלורי זה לא יעיל בסוף חיטוב, בדיוק ההפך אמור להתרחש.

• פותח/ת השרשור
מה עשית לשיער? ח
התמונות ממש מטעות ומשחיפות אותך, חבר'ה הוא ענק הרבה יותר במציאות, לדעתי לא איבדת בשר והחיטוב מעולה כבר דיברתי איתך על זה 😃 סחטיין על התוצאה ובאמת 11-10 אחוז.
בהצלחה!

תודה אלי.

יפה מאודֱֱֱ

תודה.

חיטוב יפה, אבל שבועיים יוהימבין זה לא מספיק כדי לקבל "תוצאות". הייתי אומר שצריך לקחת לפחות חודש-חודש וחצי בשימוש יומי (כמובן לשמור על כללי האינסולין). בד"כ להיות על גירעון יחסית נמוך לא מספיק ונדרש לעשות את זה חריף הרבה יותר כדי שזה יעבוד כמו שצריך (לדוגמה אם אכלת עד עכשיו בגירעון של 800, תגדיל את הגירעון לכיוון ה 1000-1200 [עם יוהימבין]). להוריד את הגירעון הקלורי זה לא יעיל בסוף חיטוב, בדיוק ההפך אמור להתרחש.

תודה, את האמת שלפני היוהימבין הייתי בגירעון של 200-500 ליום
ובמהלך השימוש ביוהימבין הגדלתי את הגירעון, ימים "חלשים" היו על גירעון של 500
הרוב היו באיזור 700-800 והיו גם כמה ימים בודדים עם גירעון של 1000.
כמובן ששמרתי על כללי האינסולין ואחרי שסיימתי עם היוהימבין ציפיתי לראות ירידה בנוזלים לפחות
כי נשארתי על תפריט דל מאוד בפחמימות (עד 50) פשוט העלתי קצת שומן והגעתי ל-50 פחמימה במקום ל-30 כמו שהיו בחלק מהימים עם היוהימבין.
קצת מאכזב...
אבל אני מרוצה בגדול.
תודה בכל מקרה 😃

כל הכבוד
נראה מצוין!

תודה, גם אתה חטוב אש.

נערך לאחרונה:
לדעתי, אתה צריך לתת דגש על הכתפיים, בעיקר הטרפזים.
חוץ מזה כל הכבוד.

חברים רק לשם הידע הכללי. כמה א.ש. הוא לדעתכם?? שום-כלום אתה מוזמן לענות בעצמך אם אתה יודע כמה אחוז אתה אני אשמח לדעת כי אתה נראה פשוט מצויין....

• פותח/ת השרשור
אני הולך עם הערכה של סוויט במבה, קצת מתחת ל-10

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית