הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון 190kg squat high bar

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך

Thor

משתמש קבוע
1,332
1
נק' מוניטין:
4,265
1,332
1
190kg squat high bar PR
כן, אני יודע שהיה גוד מורנינג, אבל זה PR.

משקל 87.5

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בעזהי"ת

כבוד. יפה יפה. אגב, לטעמי עדיף להחזיר את הבאר בהתנגשות קדימה עם הכלוב, לא צד אחרי צד.
("ועכשיו תראו איך הוא לא עושה את זה". איזה אסיפת חנונים אידיוטית פתחו לך שם).
.
.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא האמת שזה נאמר על ידי המדריך של החדר כושר שהוא צילם אותי... הוא אמר את זה בצחוק למישהי באמת קצת מפגרת שבאה ביציאה "למה אתה נותן לו לעשות את זה" כאילו אני ילד בן 10...

• פותח/ת השרשור
אני יודע, זה פשוט אינסטינקט(לא טוב כמובן), בגלל המשקל הכבד, שוב זה PR...

אתה צריך לרדת לאט ולשמור על הגב, להרים את החזה כל הזמן שלא יקרוס
אם אתה יורד מהר וקורס ולמטה אתה חושב איך לעלות זה לא יצא טוב
צריך לעבוד מבוקר

• פותח/ת השרשור
תשמע אתה צודק, ובסקוואט בסט עבודה אני באמת עובד ככה, אבל קשה לעשות את זה בPR, לא אומר שלא צריך, אבל יש סבירות יותר גבוהה שדבר כזה יקרה.

• פותח/ת השרשור
עידן תודה, אמממ איך אני יכול... האמת ששמעתי hans zimmer בmp3 בפלאפון לפני הסט, ואז נתתי לצלם אבל ההרגשה של הEPIC נשארה לכל אורך הסקוואט:)

תשמע אתה צודק, ובסקוואט בסט עבודה אני באמת עובד ככה, אבל קשה לעשות את זה בPR, לא אומר שלא צריך, אבל יש סבירות יותר גבוהה שדבר כזה יקרה.

עם קצת ריכוז זה נפתר
בכל מקרה יפה מאוד והתקדמות יפה מאוד

אם מדברים על מתאמנים מפגרים, היום כשאני בתחתית הסקוואט מפגרת באה ומניחה את המגבת שלה על המוט שלי בטענה ש"אה אופס לא שמתי לב שזה מוט"...(צרות הולמס פלייס)

אבל יפה על המשקל, במיוחד עם הHB

• פותח/ת השרשור
תודה... ווהאו אם דבר כזה היה קורה לי הייתי מקלל תאמאמא של הבנאדם... לא יודע איך זה לא אטריף אותך.

אם מדברים על מתאמנים מפגרים, היום כשאני בתחתית הסקוואט מפגרת באה ומניחה את המגבת שלה על המוט שלי בטענה ש"אה אופס לא שמתי לב שזה מוט"...(צרות הולמס פלייס)

אבל יפה על המשקל, במיוחד עם הHB

הולמס פלייס חדר כושר על הפנים
השמועות אומרות שאסור לצעוק

שמרתי את הכוחות שלי לסט הבא... וגם ככה לא היה לי אוויר.(למרות שלדעתי הנהימות שלי מספיק הפחידו אותה)

עריכה: ראיתי שכתבת אחרי ששלחתי במבה, לא יודע אני דווקא צועק אם צריך ועושה רעש אם יוצא לי.
ואם החבורת היי טק הזקנים שבאים כל פעם מתחילים להחליף צעקות מצד אחד של המכון לשני על איך שדפקו אותם במחיר של הפלאפון ובעבודה, אז לי מותר לעשות כמה רעש שאני רוצה(אגב אפילו המאמן שם קורא להם "חברות החזה" כי זה כל מה שהם עושים ככל הנראה)

חוץ מזה נראה לי זה הסניף הולמס פלייס מהיותר נורמאלים.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית