הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב טבעי לתחרות..

• פותח/ת השרשור durr
  • פורסם בתאריך

durr

משתמש מתחיל
159
1
נק' מוניטין:
-33
159
1
יש לי חבר ששקל 100 קילו על 18 אחוז שומן והוא רק 1.73,תוך 4 חודשים הבנאדם ירד ל 8 אחוז שומן ועומד כעת על 72 קילו,השאלה שלי היא כזאת האם הוא יכול להגיע לאזור ה-5,6 אחוז שומן באופן טבעי,יש לציין שלו שבזמן החיטוב הוא לקח רק אבקת חלבון,התאמן 6 פעמים בשבוע +חצי שעה אירובי לאחר כל אימון והגיע לתוצאות מדהימות בלי שום תוסף כזה או אחר,הוא חייב לקחת יהומובין כדי לרדת ל 5 אחוז?

אני לא חושב שהגוף יכול להחזיק מאסת שריר מכובדת על 5% בלי חומר מעורב
ויהומבין זה לא תוסף ששומר מקטאבוליזם

---------- התגובה התווספה ב 03:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 03:01 ----------

לפחות לא הוכיחו

הוא יכול לרדת השאלה אם הוא יכול להחזיק על כזה אחוז שומן לאורך זמן בלי להיות אנורקס.

• פותח/ת השרשור
קלינה,הוא לא שקרן ולא נעליים..הוא לא לקח כלום הייתי אצלו בבית אנחנו החברים הכי טובים ואני יודע כל דבר על החיים שלו,פשוט הוא שמר על תזונת ברזל+אימונים אינטנסיבים+6 פעמים אירובי בשבוע,ובאמת מבלון עם אחוזי שומן גבוהים הפך לפיטנס מודל.לי אישית אין בעיה לעלות תמונה ולהראות לכם אותו אני רק לא יודע אם הוא יסכים.
יש לציין שהייתה לו גם מאסת שריר גבוהה.

קלינה,הוא לא שקרן ולא נעליים..הוא לא לקח כלום הייתי אצלו בבית אנחנו החברים הכי טובים ואני יודע כל דבר על החיים שלו,פשוט הוא שמר על תזונת ברזל+אימונים אינטנסיבים+6 פעמים אירובי בשבוע,ובאמת מבלון עם אחוזי שומן גבוהים הפך לפיטנס מודל.לי אישית אין בעיה לעלות תמונה ולהראות לכם אותו אני רק לא יודע אם הוא יסכים.
יש לציין שהייתה לו גם מאסת שריר גבוהה.
מילת המפתח היא הייתה וכרגע אין לו כלום אם מה שאתה אומר זה באמת נכון

יכול מאוד להיות שהוא איבד לא קצת שריר כי על 8 אחוזי שומן הוא היה יכול להיות 90+- אם תזונה טובה,ואם הוא שוקל 72 אכשיו אז הוא איבד הרבה מאוד בשר וחבל

• פותח/ת השרשור
מילת המפתח היא הייתה וכרגע אין לו כלום אם מה שאתה אומר זה באמת נכון
נכון הוא איבד הרבה שריר,אבל גם נשאר לו הרבה,כי יש לו פשוט מבנה גוף של באדיבילדר מקצועי,והוא נראה הרבה יותר טוב ככה מאשר מקודם,אבל החיטובים..החיטובים,הוא באמת נראה מדהים לפי מה שראיתי פה יש לו גוף בין היפים פה בפורום בלי לפגוע באפחד.

משהו פה נשמע דפוק, החיטוב חרא הוא איבד יותר מדי שריר. או שהוא היה הרבה יותר מ18 א.ש וספק עם הוא ירד ל8 א.ש. תוכל להשוות אם התמונות הקישור שלי. הרבה נוטים להעריך עצמם לא נכון.

הוא יכול-אולי, סביר להניח שלא. מה שבטוח זה שבין אם הוא יקח יהומבין או לא, אם הוא ימשיך בחיטוב הגוף שלו יחלש והוא יהיה חשוף יותר לפציעות וכמובן שתהיה עוד ירידה בכוח ובמשקלי עבודה, במיוחד אם הוא מתאמן 6 פעמים בשבוע. לגביי הגוף שלו-פשוט תעלה תמונה מטושטשת פנים של לפני ואחרי, כדי שיבינו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית