הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בחירת תכנית אימונים

nizan212

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
0
36
0
גובה: 1.89
משקל: 75 ק"ג

המטרה שלי היא לעלות מסה , כמה שיותר מסה .
כבר הרבה מאוד זמן אני מתאמן ולא עולה במשקל לפחות כבר שלושה חודשים .
קראתי פה באתר וראיתי שיש המון תכניות, אבל אני לא יודע מה בדיוק יתאים לי.
אני אשמח אם תוכלו להמליץ על התכנית שהכי תתאים לי שבה אני אצליח לעלות במסת השריר, להתחזק ולפתח גוף כמו שצריך .
תודה רבה ! 😃

• פותח/ת השרשור
התכניות האחרות שמפורסמות "תכניות אימונים לתקופת המסה" שבהן יש תכניות של AB וABC שזה 4 אימונים בשבוע פחות מתאימים לי ?

• פותח/ת השרשור
מה ההבדל בניהם ? ולגבי תכנית הSS יש לי שלוש שאלות :
1. האם כדאי לי להוסיף לתכנית עצמה תרגילי עזר , כמו כפיפות מרפקים , כתפיים ?
2. האם כדאי לי לעבוד בתכנית הזאת 3 או 4 פעמים בשבוע ולמה ?
3. האם יש תרגיל חלופי לדדליפט ?
תודה רבה !

• פותח/ת השרשור
אם אני אתאמן 3 פעמים בשבוע , הגוף אולי ינוח קצת יותר מידי זמן לא? כי יוצא שיומיים ברצף אני לא מתאמן ..

אם אני אתאמן 3 פעמים בשבוע , הגוף אולי ינוח קצת יותר מידי זמן לא? כי יוצא שיומיים ברצף אני לא מתאמן ..

זה בסדר גמור ששישי ושבת למשל לא תתאמן. אתה הולך להרים ב-SS כל אימון יותר משקל ולשבור שיאים על ימין ועל שמאל ככה שתאמין לי שאתה תרצה כמה שיותר זמן מנוחה לפני האימון הבא.
אל תשכח לאכול ולישון.

• פותח/ת השרשור
אם אני עושה יום A יום מנוחה יום B יום מנוחה יום A ואז יומיים מנוחה , אז יוצא שבשבוע אני עובד על B רק פעם אחת, זה לא קצת הזנחה ?

לאאאאאאאאאא! אתה רוצה תשובה אחרת אבל לא יעזור לך. לא משנים את התוכנית אפילו בפסיק. כשתתקדם איתה טיפה תראה כמה השאלות האלה מיותרות.

ואגב, זה מתחלף, בשבוע שאחרי אתה עובד פעמיים B פעם אחת A.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית