הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה בבנץ' פרס

• פותח/ת השרשור Snatch
  • פורסם בתאריך

Snatch

משתמש מתחיל
268
13
נק' מוניטין:
33
268
13
יש בעיה כבר הרבה זמן בבנץ', זה קורה בעיקר לקראת סיום הסט (1-2 חזרות אחרונות),
שצד אחד עולה מהר יותר מצד שני, ככה שהמוט לא עולה בצורה ישרה.
אם הייתי מתאמן חדש בחדר כושר הייתי מבין שזה קורה בגלל שאין איזון וזה מסתדר עם הזמן,
אבל אני לא כזה וזה לא מסתדר כבר הרבה זמן...
אני לא בטוח ב100% שזה קשור כי בפרס אין בעיה והמוט עולה ישר בשני הצדדים(רוב הפעמים).
לדעתי זה קורה מתוצאה של איבוד הכיווץ בצורה שווה בגב או ספה עקומה או בעיה אחרת
אבל לא יודע איך לסדר את זה ;maeq.
נ.ב יש לי ניסיון גם עם לחיצה בסגנון של ריפטו וגם של טייט ובשניהם זה קורה

1. מה הנתונים שלך?
2. כמה אתה לוחץ?
לדעתי זה בעיה של פרופורציה שיד אחת יותר חזקה מהשניה וזה יסתדר לך עם הזמן אין מה לדאוג
אם אתה כבר מתקדם בתרגיל הזה ועדיין יש לך את הבעיה הזאת, אולי תנסה ללדחוף עם דאמבל עם היד החלשה אבל זה לא בטוח, לדעתי תמשיך כרגיל וזה כבר יסתדר

אולי המוט עצמו טיפה יותר כבד בצד אחד? (גם לנו יש אחד כזה בחדכ,מוט ישן מאוד).
ותשמע זה קורה לכל אחד בבנצ' וזה מסתדר עם הזמן,תעלה סרטון של הטכניקה שלך ואולי אז נוכל לראות את הבעיה

• פותח/ת השרשור
אני עושה את כל התרגילים עם אותו מוט, זה קורה רק בבנץ' פרס ולעיתים רחוקות בפרס
כמו שאמרתי אני לא מתאמן חדש ככה שעוד זמן לא יעזור, זה בעיה עם הספה או עם כיווץ בגב שאני לא יודע איך לתקן

אני עושה את כל התרגילים עם אותו מוט, זה קורה רק בבנץ' פרס ולעיתים רחוקות בפרס
כמו שאמרתי אני לא מתאמן חדש ככה שעוד זמן לא יעזור, זה בעיה עם הספה או עם כיווץ בגב שאני לא יודע איך לתקן

אז זה יתאזן.
אם זה לא יתאזן אחרי פרק זמן מסוים תעלה סרטון
אולי התפיסה שלך לא טועה והרגליים לא באותו מקום מה שנותן כוח יותר בצד אחד של הלחיצה מאשר בשני

אז זה יתאזן.
אם זה לא יתאזן אחרי פרק זמן מסוים תעלה סרטון
אולי התפיסה שלך לא טועה והרגליים לא באותו מקום מה שנותן כוח יותר בצד אחד של הלחיצה מאשר בשני
אני עדין חושב שיד אחת יותר חזקה מהשניה זה הכול

תצלם את עצמך לוחץ. אם אתה מכיר את הסרטונים של טייט אז אתה אמור לדעת שרוב הפעמים אנשים נתקעים בגלל טכניקה לקויה. לי אישית זה קרה גם אבל לא במידה שהפריעה לי להתקדם.

• פותח/ת השרשור
תצלם את עצמך לוחץ. אם אתה מכיר את הסרטונים של טייט אז אתה אמור לדעת שרוב הפעמים אנשים נתקעים בגלל טכניקה לקויה. לי אישית זה קרה גם אבל לא במידה שהפריעה לי להתקדם.
איך המצב הזה יכול להגרם מטכניקה לקויה?
זה מפריע להתקדם כשמגיעים למצב שיד אחת עלתה 5 ס"מ בזמן שהשניה קרובה לנעילה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית