הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כדאי למשוך עוד קצת מאסה על 17%?

• פותח/ת השרשור ziong3
  • פורסם בתאריך

ziong3

משתמש פעיל
343
0
נק' מוניטין:
-19
343
0
כדאי למשוך עוד קצת מאסה על 17%?
אני כרגע אחרי ניתוח ג'ינו אז חודש אסור לי להתאמן כדאי לי למשוך חודשיים של מאסה ? או שכדאי להתחיל חיטוב עכשיו לרדת ל12% ואז לתת מאסה רצינית בחורף ?

• פותח/ת השרשור
כן התחלתי סוג של SS עם קצת תוספות ועליתי בסקוואט ודדליפט יפה מאוד בגלל הניתוח כרגע אני לא יכול להתאמן אבל פשוט בגלל האחוז שומן אני מפחד להגזים .
כדאי גם לקחת קריאטין ?

נערך לאחרונה:
במידה ואתה לא מתמאמן אני מציע לך פשוט לאכול נייטרלי ולשמור על כמות חלבון.
לתסף את עצמך בקריאטין יכול להיות טוב לתקופת אימונים אבל הוא יספח נוזלים ויתן לך הרגשה שהשמנת...תחליט אתה.גם הרוב מפסיקים לקחת אותו בסוך חיטוב בגלל הנוזלים
אני מציע שתזמין בנתיים ותתחיל להשתמש כשתתחיל להתאמן

• פותח/ת השרשור
במידה ואתה לא מתמאמן אני מציע לך פשוט לאכול נייטרלי ולשמור על כמות חלבון.
לתסף את עצמך בקריאטין יכול להיות טוב לתקופת אימונים אבל הוא יספח נוזלים ויתן לך הרגשה שהשמנת...תחליט אתה.גם הרוב מפסיקים לקחת אותו בסוך חיטוב בגלל הנוזלים
אני מציע שתזמין בנתיים ותתחיל להשתמש כשתתחיל להתאמן
אולי אני יזמין קריאטין טהור או שאני יקנה ג'ק כי אני גם לומד וגם עובד .
תגיד גבר ניתוח ג'ינו הזה כמה זמן הוא נמשך?ומהו זמן ההתאוששות?

הניתוח לוקח שעה הוא פשוט מאוד התאוששות זה 10 ימים מינימום ואני צריך להיות עם קורסט כזה 6 שבועות .

אולי אני יזמין קריאטין טהור או שאני יקנה ג'ק כי אני גם לומד וגם עובד .

הניתוח לוקח שעה הוא פשוט מאוד התאוששות זה 10 ימים מינימום ואני צריך להיות עם קורסט כזה 6 שבועות .

אתה יכול לקנות את טהור ולקנות גם משהו שיביא לך "בוסט"לפני האימון (פורמולת קריאטין כלשהי)..אבל אני עדיין לא ממליץ על פריוורקאאוט אלא אם כן אתה מביא את זה במחיר בדיחה,עדיף לקנות את המוצרים בנפרד ולהרקיב פריווראאוט משלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית