הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאזן קלורי בהכנה לצבא..

• פותח/ת השרשור amitst
  • פורסם בתאריך

amitst

משתמש מתחיל
86
0
נק' מוניטין:
954
86
0
אני מטר 77, שוקל 70-71, בן 18
יש לי שלושה חודשים להתאמן לקראת הצבא, ולכן אני עוזב את כל נושא הפיתוח גוף בצער רב מאוד ):
עכשיו יש לי הרבה שאלות בנוגע לכל העניין של הצבא.
במשך שלושת החודשים הבאים (שהם ההכנה שלי לצבא מבחינת כושר ותזונה),
בזמן שאני עושה אימוני אירובי + כוח (מקסימום חזרות עם משקל גוף)-
על איזה מאזן קלורי אני אמור להיות? חיובי? שלילי? על מה לשים דגש בתפריט?
על מה אני אמור לשים דגש בעת האימונים לצבא? להתאמן על סיבולת לב ריאה ולהשאר באותו המשקל? או לרדת במשקל?

חיובי,ודגש לשמור על חלבון
אתה לא רוצה להיות במאזן שלילי כדי לא להיפצע שאתה מעמיס על עצמך...ואז זה יפגע במטרה שלך,מה שיהיה מפגר למדי ודיי באסה.
אימונים לצבא ממה שהבנתי מאנשים אתה צריך לשים דגש על ספרינטים וסיבולת לב ריאה,אינטרוולים זה יהיה מצוין בשבילך.
אבל בכל זאת,ממליץ לך לא לעשות חרא תוכנית כוח,אלא להיכנס לתת פורום "קרוספיט" בפורום אימונים באתר ולקרוא שם ולעשות את אחת התכניות.

• פותח/ת השרשור
אוקי תודה רבה 😃
אני אנסה להבין מה הולך בקרוספיט הזה, כי באתר של קרוספיט אני לא מבין כלום בתרגילים שמה..

אם אתה מתגייס חבר אני ממליץ לך בחום לעבוד הרבה עם משקל גוף מתח מקבלים פרסים כפיפות בטן ולשלב אימוני סיבולת לב ריאה אינטרוולים יהיה מעולה גם לגביי התזונה תאכל טוב בלי יותר מידי חישובים הרבה חלבון כמובן אתה לקראת צבא תהנה עכשיו כי ב3 שנים הבאות לא יהיה לך זמן לזה כל כך אם אתה הולך לקרבי כמובן

אם אתה מתגייס חבר אני ממליץ לך בחום לעבוד הרבה עם משקל גוף מתח מקבלים פרסים כפיפות בטן ולשלב אימוני סיבולת לב ריאה אינטרוולים יהיה מעולה גם לגביי התזונה תאכל טוב בלי יותר מידי חישובים הרבה חלבון כמובן אתה לקראת צבא תהנה עכשיו כי ב3 שנים הבאות לא יהיה לך זמן לזה כל כך אם אתה הולך לקרבי כמובן

מי אמר שהוא לא יהנה אם הוא שומר על חלבון ומאזן קלורי חיובי?

• פותח/ת השרשור
צודק, תודה אחי :]

---------- התגובה התווספה ב 13:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:33 ----------

מי אמר שהוא לא יהנה אם הוא שומר על חלבון ומאזן קלורי חיובי?
חחחח אני חושב שהוא היה בעד לשמור על מאזן קלורי חיובי, הוא פשוט ניסח את זה בתאכל הרבה חח

קשה מאוד לשמור על תזונה בצבא, במיוחד בטירונות. אם אתה ממש אובססיבי לגבי זה, אתה תצטרך לאכול יותר. ז"א שתנצל כמה שיותר את החדר אוכל של הצבא: ביצים, לחם, גבינות, וכדומה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית