לכל התיכוניסטים שחוזרים מחר ללמוד..

תהנו לכם כל עוד לא התגייסתם.
אני מתגעגע בטירוף לתיכון,הלימודים הבאים כנראה יהיו בטכניון ושם זה לא יהיה פיקניק כמו "בלימודים" בתיכון.

כנ"ל. הייתי נותן הרבה לחזור עכשיו לתיכון. לכל השטויות והצחוקים.
אך חבל שאין יותר טיולים שנתיים 🤘

כנ"ל. הייתי נותן הרבה לחזור עכשיו לתיכון. לכל השטויות והצחוקים.
אך חבל שאין יותר טיולים שנתיים 🤘
תדבר עם נשיא הטכניון. אני בטוח שאפשר לארגן משהו.

שנה הבאה יב. איזה זין זה שהבית ספר נגמר מתישהו. זה פשוט כיף חחחח

כולם פה ממש גדולים אני עולה רק לי' 😛 סופסוף נראה אם תיכון זה באמת כזה קשה או שכמו תמיד סתם מפחידים אותנו

כולם פה ממש גדולים אני עולה רק לי' 😛 סופסוף נראה אם תיכון זה באמת כזה קשה או שכמו תמיד סתם מפחידים אותנו

קשה מאוד!!!!!!!!!!!!!
בהתחלה אתה צריך להלחם מול 2 אריות ואז אם אתה עובר אתה ממשיך ליא' ומשם זה רק מסתבך.

י צריך לשבת וללמוד לא ממש קשה אבל צריך ללמוד אין מה לעשות...
אני עולה ליא נלמד הכי טוב ונקווה לתוצאות טובות

י'א זו בהחלט כיתה לא קלה למי שיש יותר מ 40 יחידות. בכל מקרה אי אפשר להשוות את הלימודים (קרקס) בתיכון ללימודים אקדמאים.

סתם מפחידים אם יש לך טיפת שכל ובחרתה מקצועות שאתה מתעניין בהם זה כל כך קל

וגם לכם דפקו את העבודות הגשה האלה במקום שאלון F באנגלית?

סתם מפחידים אם יש לך טיפת שכל ובחרתה מקצועות שאתה מתעניין בהם זה כל כך קל

וגם לכם דפקו את העבודות הגשה האלה במקום שאלון F באנגלית?
לא ניראה לי יצא ממך משהו אם אתה הולך להגביר אומנות בגלל שאתה אוהב את זה...
צריך ללכת לאן שיש הכי הרבה סיכויים להתקבל לאוניברסיטה כמו פיזיקה\מחשבים\ביו\כימיה וכאלה

י' זה באמת שכונה
בבצפר שלנו הפילו לנו את רוב הבגרויות ביב' אז השנה הזאת הולכת להיות לנו הכי קשה
יא' זה די קשה, חייב להשקיע הרבה

צריך ללכת לאן שיש הכי הרבה סיכויים להתקבל לאוניברסיטה כמו פיזיקה\מחשבים\ביו\כימיה וכאלה

מה זאת אומרת יצא ממנו? ואם הוא הולך ללמוד מתמטיקה יצא ממנו משהו? מישהו בדק את זה?

מה זאת אומרת יצא ממנו? ואם הוא הולך ללמוד מתמטיקה יצא ממנו משהו? מישהו בדק את זה?
לא הכוונה לאחוזי קבלה לאוניברסיטה אני לא יודע מה לגביי ההגברות אבל אני יודע שפיזיקה וחשמל מקבלים בונוסי קבלה

י'א זו בהחלט כיתה לא קלה למי שיש יותר מ 40 יחידות. בכל מקרה אי אפשר להשוות את הלימודים (קרקס) בתיכון ללימודים אקדמאים.

יותר מ40?
אצלינו אפשר מקסימום 40 וגם זה כולל עבודת גמר שעושים בקיץ (שווה 5 יח') אם אתה רוצה יותר אז אתה נשאר כלכך מאוחר שכבר אין מי שילמד אותך

עדיף לסיים ספרות וספורט על 100 מפיסיקה על 60

למזלי מקצועות מדעיים מעניינים אותי אז אני סיימתי ביולוגיה כימיה ביוטכנוגליה על ממוצא 90 אפילו שהייתי בחצי מהשיעורים

יותר מ40?
אצלינו אפשר מקסימום 40 וגם זה כולל עבודת גמר שעושים בקיץ (שווה 5 יח') אם אתה רוצה יותר אז אתה נשאר כלכך מאוחר שכבר אין מי שילמד אותך
במגמה שהייתי בזמנו לקחנו 35 יחידות, אני אישית סיימתי 29 יח"ל כי הורדתי הרבה מקצועות והגעתי למסקנה עוד אז שאני לא נשאר ולא מתכוון לחיות בארץ ואף אחד לא מסתכל על תעודת הבגרות שלך בחו"ל אז אמרתי למה לסבול..

כיתה יב' כיצה יב' שכונה שכונה אבל כמה שעות דפקו לנו 😳
ולכול הסובלים מהתיכוניסים,מחר שישי תחזרו לראות אום יש מצב אפילו תראו אותם היום אם הם לא לומדים בשישי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית