תהנו לכם כל עוד לא התגייסתם.
אני מתגעגע בטירוף לתיכון,הלימודים הבאים כנראה יהיו בטכניון ושם זה לא יהיה פיקניק כמו "בלימודים" בתיכון.
כנ"ל. הייתי נותן הרבה לחזור עכשיו לתיכון. לכל השטויות והצחוקים.
אך חבל שאין יותר טיולים שנתיים 🤘
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תהנו לכם כל עוד לא התגייסתם.
אני מתגעגע בטירוף לתיכון,הלימודים הבאים כנראה יהיו בטכניון ושם זה לא יהיה פיקניק כמו "בלימודים" בתיכון.
תדבר עם נשיא הטכניון. אני בטוח שאפשר לארגן משהו.כנ"ל. הייתי נותן הרבה לחזור עכשיו לתיכון. לכל השטויות והצחוקים.
אך חבל שאין יותר טיולים שנתיים 🤘
כולם פה ממש גדולים אני עולה רק לי' 😛 סופסוף נראה אם תיכון זה באמת כזה קשה או שכמו תמיד סתם מפחידים אותנו
י כל כך שכונה...כולם פה ממש גדולים אני עולה רק לי' 😛 סופסוף נראה אם תיכון זה באמת כזה קשה או שכמו תמיד סתם מפחידים אותנו
כולם פה ממש גדולים אני עולה רק לי' 😛 סופסוף נראה אם תיכון זה באמת כזה קשה או שכמו תמיד סתם מפחידים אותנו
לא ניראה לי יצא ממך משהו אם אתה הולך להגביר אומנות בגלל שאתה אוהב את זה...סתם מפחידים אם יש לך טיפת שכל ובחרתה מקצועות שאתה מתעניין בהם זה כל כך קל
וגם לכם דפקו את העבודות הגשה האלה במקום שאלון F באנגלית?
לא ניראה לי יצא ממך משהו אם אתה הולך להגביר אומנות בגלל שאתה אוהב את זה...
צריך ללכת לאן שיש הכי הרבה סיכויים להתקבל לאוניברסיטה כמו פיזיקה\מחשבים\ביו\כימיה וכאלה
לא הכוונה לאחוזי קבלה לאוניברסיטה אני לא יודע מה לגביי ההגברות אבל אני יודע שפיזיקה וחשמל מקבלים בונוסי קבלהמה זאת אומרת יצא ממנו? ואם הוא הולך ללמוד מתמטיקה יצא ממנו משהו? מישהו בדק את זה?
י'א זו בהחלט כיתה לא קלה למי שיש יותר מ 40 יחידות. בכל מקרה אי אפשר להשוות את הלימודים (קרקס) בתיכון ללימודים אקדמאים.
לא ניראה לי יצא ממך משהו אם אתה הולך להגביר אומנות בגלל שאתה אוהב את זה...
צריך ללכת לאן שיש הכי הרבה סיכויים להתקבל לאוניברסיטה כמו פיזיקה\מחשבים\ביו\כימיה וכאלה
במגמה שהייתי בזמנו לקחנו 35 יחידות, אני אישית סיימתי 29 יח"ל כי הורדתי הרבה מקצועות והגעתי למסקנה עוד אז שאני לא נשאר ולא מתכוון לחיות בארץ ואף אחד לא מסתכל על תעודת הבגרות שלך בחו"ל אז אמרתי למה לסבול..יותר מ40?
אצלינו אפשר מקסימום 40 וגם זה כולל עבודת גמר שעושים בקיץ (שווה 5 יח') אם אתה רוצה יותר אז אתה נשאר כלכך מאוחר שכבר אין מי שילמד אותך
למזלי סיימתי תלימודים :S
לידעתך, זה באמת היה עם הרבה מזל 😣בהחלט מזל גדול
ואני מצטרף לברכות של קרמבו. שמחה גדולה בציפייה שיפסיקו לשוטט לי כבר מתחת לבית בלילות