עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אתה רוצה להתחזק ולהרים דברים כבדים אתה צריך לחזק את כל הגוף שלך, זה שיהיה לך ידיים יותר גדולות מהגב שלך לא יעזור לך בשום דבראני רוצה לחזק אותם וגם יכולת להשיא ולהרים דברים כבדים.
שלום לכם
אני בן 16 והידיים שלי קצת רכות.
אני רוצה לחזק אותם וגם יכולת להשיא ולהרים דברים כבדים.
האם אפשר לעבוד רק על שריר יד קדמית? אם כן כמה זמן צריך להתאמן? תקופת אימון? תרגילים?סטים?אופן עבודה?
גם אני רוצה שיגדלו את שרירי היד.
אבל שום חדר כושר מקבל מתחת ל 18 באזור מגורי.אתה ענית בעצמך. אתהצ ריך להרים דברים כבדים. בגלל שאתה (אני מניח) לא הולך להיות סבל ולסחוב מקררים, הפיתרון נמצר בחדר הכושר בעזרת תוכנית עם תרגילים מורכבים בעלת הגיון ושתאפשר התקדמות לפחות על בסיס שבועי, האופטימלי יהיה על בסיס כל אימון לפחות בהתחלה.
אני בן 16 גר באזור עפולה רחוק כ 20 ק"מ מעפולה.בעיה. מה אני אגיד לך.
בן כמה? מאיפה? אולי מישהו יוכל למצוא לך משהו שלא מצאת בעצמך
אני בן 16 גר באזור עפולה רחוק כ 20 ק"מ מעפולה.
בעפולה. גם קשה לי להגיע לעפולה ולרמת ישי.גם אני גר 20 ק"מ מעפולה מזה השטויות האלה לא מקבלים מתחת ל18 אני כל הזמן רואה ילדים בחדר כושר.
איפה בדיוק? תן לי שם של מקום. אני מתאמן ברמת ישי.
בעפולה. גם קשה לי להגיע לעפולה ולרמת ישי.
אבל אולי שהם נראו קטנים אבל אולי יהיו מעל 18.אתה רוצה להתאמן בעפולה? ראיתי שם ילדים בזמן שעשיתי את הקורס מדריכים. בלייף אנד פיטנס.
מה לעשות?לא לא הם ילדים בטוח.
טוב שיהיה לך בהצלחה מה אני אגיד.
מה לעשות?
אני אשאר עד לקבלת רשיון נהיגה או עד שאגיע ל 18 ולאחר שאסיים הלימודים.
---------- התגובה התווספה ב 15:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:24 ----------
האם אפשר לעבןד על ידיים אבל לא על מסה רק על כוח וסיבולת?
וגם האם אפשר לחטב הבטן והחזה לבד (לעבוד רק על אלה)?
כמה לעבוד על האמה? תקופת אאימון? מתי להתאמן?תרגלים חוץ מהקפיץ?אתה יכול גם לעבוד רק על האמה.
אתה צריך לעבוד על כל הגוף בצורה שווה+ לעשות תרגילים מורכבים
כמה לעבוד על האמה? תקופת אאימון? מתי להתאמן?תרגלים חוץ מהקפיץ?