הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלונת על חיטוב.

• פותח/ת השרשור BF%
  • פורסם בתאריך

BF%

משתמש מתחיל
31
0
נק' מוניטין:
0
31
0
כמובן שקראתי את כל המאמרים על חיטוב.
המשקל שלי הוא כ90.
במידה ואני אבחר בחיטוב רגיל ואני יאכל:
90 ג' שומן
200 ג' חלבון
150 ג' פחמימה

אז אני אוכל לעשות העמסה כ 10-14 ימים? (אני שואל מבחינת פגיעה בח"ח כל כך הרבה זמן במאזן שלילי + אירובי 3~ פעמים בשבוע)

מבחינת התאוששות, האם זה יהיה ריאלי לבצע תכנית אימונים ABxABxx ? (ג'נריק בולקין רואטיין - לייל)

המטרה - לרדת בכמה שיותר א.ש במשך 7 שבועות.
ואני על כ18%~ א.ש.

האם זה יהיה הכי אפקטיבי בשבילי או ש PSMF ?

נ.ב - לא אכפת לי אם החיטוב קשה.. אף אחד לא הבטיח שחיטוב זה דבר קל.

---------- התגובה התווספה 05-09-2011 ב 06:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה 04-09-2011 ב 22:06 ----------

מישהו...?

נערך לאחרונה:
העמסה עושים בכל מצב שאתה בגירעון קלורי ללא תלות בערכי מזון שאתה אוכל.
בולקינג רוטין בחיטוב זה רעיון דיי רע בגלל ההתאוששות. אני חושב ש PSMF זה יותר מידי דרסטי ואפשר לרדת יפה גם בלעדיו. עשה תפריט מאוזן וכמו שהמליצו לפני כן, תקח תוכנית FBW מהפורטל לחיטוב ותתמיד איתה. אופציה נוספת זה לעשות תוכנית 5X5 ולהתקדם שבועית.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
העמסה עושים בכל מצב שאתה בגירעון קלורי ללא תלות בערכי מזון שאתה אוכל.
בולקינג רוטין בחיטוב זה רעיון דיי רע בגלל ההתאוששות. אני חושב ש PSMF זה יותר מידי דרסטי ואפשר לרדת יפה גם בלעדיו. עשה תפריט מאוזן וכמו שהמליצו לפני כן, תקח תוכנית FBW מהפורטל לחיטוב ותתמיד איתה. אופציה נוספת זה לעשות תוכנית 5X5 ולהתקדם שבועית.

בהצלחה.

אז מה שאתה אומר בעצם זה שאם אני אבצע חיטוב רגיל עם כ 150 ג' פחמימה ומאזן שלילי של כ 500~ קל' עם תכנית בולקין רואוטאין + אירובי 3 פעמים בשבוע אני לא אצליח להתאושש?

המטרה שלי היא להתאמן כמה שיותר אבל שיהיה ריאלי ולא 5-6 פעמים בשבוע כי זה חסר תועלת.

לגבי הPSMF, אני יודע שזה קיצוני אבל זה לא מה שישבור אותי... למעשה אני לא נשבר לא משנה מה.
השאלה היא מה יהיה הכי אפקטיבי בשבילי למשך 6-7 שבועות.
PSMF עם 2-3 פעמים FBW והליכות?
או
חיטוב רגיל עם בולקין רואוטאין + אירובי 2-3 פעמים בשבוע?

ושוב, השאלה היא לא מה יותר קשה... קשה זה לא פאקטור בשבילי, בשבילי הפאקטור זה מה יותר אפקטיבי בתור בחור עם 18%~ שומן.

נ.ב - אני שונא תכניות כוח, שונא! אני תמיד נפצע בהן.

אף אחת מהאופציות. תתאמן נורמלי עם איזו AB בנפח נמוך ובעצימות גבוהה, אם אתה רוצה תוסיף אירובי אחרי האימון. ההתאוששות היא הפקטור הכי חשוב, במיוחד בחיטוב.

רק לי לא מסתדרים הערכים הסופיים שהוא אוכל בחיטוב? איך לעזאזל אתה מצליח להכניס 90 גרם שומן, 150 גרם פחמימה ו-200 גרם חלבון ועוד להשאר בגרעון קלורי? מה הRMR שלך 5K?

• פותח/ת השרשור
אף אחת מהאופציות. תתאמן נורמלי עם איזו AB בנפח נמוך ובעצימות גבוהה, אם אתה רוצה תוסיף אירובי אחרי האימון. ההתאוששות היא הפקטור הכי חשוב, במיוחד בחיטוב.

מצד אחד אמרת אף אח מהאופציות ומצד שני אמרת לעשות AB ולפעמים להוסיף אירובי.
קיצר אתה אמרת שהאופציה של בולקין רואטאין.. כי זה AB אם אתה לא יודע.
ההתאוששות חשובה ולכן אני שואל האם זה יהיה אפשרי להתאושש מתכנית AB כזאת.

מצד אחד אמרת אף אח מהאופציות ומצד שני אמרת לעשות AB ולפעמים להוסיף אירובי.
קיצר אתה אמרת שהאופציה של בולקין רואטאין.. כי זה AB אם אתה לא יודע.
ההתאוששות חשובה ולכן אני שואל האם זה יהיה אפשרי להתאושש מתכנית AB כזאת.
בולקין רוטין היא סוג של AB, אבל אני רשמתי בפירוש AB עם נפח נמוך. זה לא בולקין רוטין, וכבר רשמנו לך פעמיים בשרשור הזה שלא תתאושש מתוכנית כמו בולקין רוטין.

רק לי לא מסתדרים הערכים הסופיים שהוא אוכל בחיטוב? איך לעזאזל אתה מצליח להכניס 90 גרם שומן, 150 גרם פחמימה ו-200 גרם חלבון ועוד להשאר בגרעון קלורי? מה הRMR שלך 5K?
מה אתה רוצה, זה בסביבות ה-2000 קלוריות, והוא שוקל 90 קילו וגם מתאמן כוח + אירובי.

בולקין רוטין היא סוג של AB, אבל אני רשמתי בפירוש AB עם נפח נמוך. זה לא בולקין רוטין, וכבר רשמנו לך פעמיים בשרשור הזה שלא תתאושש מתוכנית כמו בולקין רוטין.

מה אתה רוצה, זה בסביבות ה-2000 קלוריות, והוא שוקל 90 קילו וגם מתאמן כוח + אירובי.
אז שיוריד מהאירובי, זה לא נותן כלום חוץ מקושי בהתאוששות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית