ייעוץ high pull

• פותח/ת השרשור J_O_E
  • פורסם בתאריך
כן
דגשים ? כמו פאוורקלין רק בלי להפוך ולהמשיך את המשיכה עם הידיים עד הפטמות
טוב/לא טוב - תלוי למי ומה המטרה שלך, זו משיכה שעדיפה על BOR, ואם תעשה אותה עם מתח יהיה סבבה
ודדליפט תשאיר כמשיכה הכבדה שלך

כן
טוב/לא טוב - תלוי למי ומה המטרה שלך, זו משיכה שעדיפה על BOR, ואם תעשה אותה עם מתח יהיה סבבה

למה הוא עדיף על חתירה?

• פותח/ת השרשור
אני יודע שבקרוספיט משתמשים בזה כתחליף למכונת חתירה...
אז שמישהו יקרא ללפטי...
כן
תודה.
למה עדיף על חתירה? כלומר, מה הקשר? אי אפשר לעשות את שניהם, אחד לטרפזים וחגורת הכתפיים והשני לרחב גבי?

• פותח/ת השרשור
איזו סיבה יש לך לעשות את זה?
לא יודע, אני לא עושה פאוור קלין, ואני לא ממש רואה מה עובד לי על כל חגורת הכתפיים (דלתא מרכזית ואחורית וטרפזים), כי גם מיליטרי לא עובד על האיזור הזה.

אני מבין שאתה לא בעד.

לא יודע, אני לא עושה פאוור קלין, ואני לא ממש רואה מה עובד לי על כל חגורת הכתפיים (דלתא מרכזית ואחורית וטרפזים), כי גם מיליטרי לא עובד על האיזור הזה.

אני מבין שאתה לא בעד.

זה שאתה לא מרגיש לא אומר כלום. נסה לעשות פוש פרס עם משקל קצת יותר כבד, או אפילו כשאתה נועל את הפרס תחזיק את המוט מעל הראש כמה שניות. אני מבטיח דומס באזורים המדוברים יום אחרי.

ואם אתה חושב שאפוור קלין לא עובד על הדברים האלה איך היי פול שזו אותה תנועה בדיוק יפתור את העניין?

ולא, אני לא בעד כי זה לא תרגיל שאפשר למדוד בו משהו. אולי בתור תרגיל עזר.

• פותח/ת השרשור
זה שאתה לא מרגיש לא אומר כלום. נסה לעשות פוש פרס עם משקל קצת יותר כבד, או אפילו כשאתה נועל את הפרס תחזיק את המוט מעל הראש כמה שניות. אני מבטיח דומס באזורים המדוברים יום אחרי.

ואם אתה חושב שאפוור קלין לא עובד על הדברים האלה איך היי פול שזו אותה תנועה בדיוק יפתור את העניין?

ולא, אני לא בעד כי זה לא תרגיל שאפשר למדוד בו משהו. אולי בתור תרגיל עזר.
לא אמרתי שאני לא חושב שפאוור קלין לא עובד על הדברים האלה. אמרתי שאני לא עושה פאוור קלין. פשוט התחלתי חתירות ב-SS, והמשכתי בזה כך שפאוור קלין התפספס לי.

מה הכוונה תרגיל שאי אפשר למדוד בו משהו?

זה כמו רבע סקוואט
אתה לא יודע עד איזו נק' אתה מושך
פאוורקלין או שנכנסת מתחת למוט ועמדת או שלא

אתה יכול לעשות היי פולס +מתח כמשיכות באימון אחד ודדליפט בשני, השאלה איך נראת התוכנית שלך ומה המטרות שלך

• פותח/ת השרשור
זה כמו רבע סקוואט
אתה לא יודע עד איזו נק' אתה מושך
פאוורקלין או שנכנסת מתחת למוט ועמדת או שלא

אתה יכול לעשות היי פולס +מתח כמשיכות באימון אחד ודדליפט בשני, השאלה איך נראת התוכנית שלך ומה המטרות שלך
אוקיי, ומה לגבי משיכות גבוהות וחתירה מהרצפה באימון אחד, ודדליפט בשני?

פשוט לא נכון

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=13460
6) מה אם אין לי מכונת חתירה?

בצע סומו דדליפט היי פול עם 20 ק"ג לגברים, ו-14 ק"ג לנשים. המוט אמור להגיע מהרצפה עד לסנטרך.
10 מטר חתירה הם שווי ערך לסומו דדליפט היי פול אחד.

סומו לא רגיל, עדיין אם זה לא נכון אז כדאי שיערכו את זה.

אוקיי, ומה לגבי משיכות גבוהות וחתירה מהרצפה באימון אחד, ודדליפט בשני?

אין לך כח לעשות מתח הא ?
אפשר אבל תלוי כמה נפח אתה נותן, אני אוהב לתת יותר נפח במשיכות אז אני עושה 2 משיכות באימון ~

כמו שאלכס אמר, אני חושב שזה תרגיל טוב כתרגיל עזר; אפילו טוב יותר, תרגיל למטקון עם משקל.

זה אחד התרגילים בסבב של FGB.

• פותח/ת השרשור
אין לך כח לעשות מתח הא ?
אפשר אבל תלוי כמה נפח אתה נותן, אני אוהב לתת יותר נפח במשיכות אז אני עושה 2 משיכות באימון ~
😃 לא ענין של כוח, ענין של מעצבן לתפוס את הדמבל בין הרגליים כשאתה מוסיף משקל, וגם אפשר לקפוץ רק ב-2.5 קילו. מעדיף חתירה, זה התרגיל שהשפיע לי על הגוף (כוח ומסה) הכי טוב מכל תרגיל אחר פרט לסקוואט.

---------- התגובה התווספה ב 10:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:01 ----------

אגב, שוב אני שואל, לאיזה משקלים אפשר לצפות בתרגיל הזה, נניח בהשוואה לחתירה או דדליפט?

זה תרגיל חדש תצפה למה שהיית עושה איתו פאוורקלין + (ה+ משתנה בכמה חרא הפאוורקלין שלך, אם הוא טוב אז ה+ נמוך, אם הוא חרא ה+ גבוה)

מתח תרגיל יותר טוב, ותקשור את המשקל עם שרשרת, ותעבוד נכון אל תרמה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית