תמונה תמונת עדכון..

• פותח/ת השרשור alpha
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
מכל מי שהבאת רק לורנזו יותר גדול ממנו

זה רק רשימה של 3 אנשים ודני לא יותר גדול מה2 האחרים

אולי אתה צודק אני חושב שלא. למה אתה בכלל מנסה להכנס בי על משפט שאמרתי?

• פותח/ת השרשור
דני בן 18 טבעי , תראה אנשים בגילו טבעיים.

אתה שמת פה את לורנזו אתה יודע כמה דברים הוא מכניס ? חחחח
מה אתה משווה BB טבעי ללא טבעי +++++++++

---------- התגובה התווספה ב 21:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:29 ----------

וזה לא דיון טבעי לא טבעייייייייייייי דני לא דנייייייייי

תחזרו לנושא המקורי בבקשה תודה 😃

אולי אתה צודק אני חושב שלא. למה אתה בכלל מנסה להכנס בי על משפט שאמרתי?
את האמת לא יודע אתה התחלת אז זרמתי

ואלפה גם האנשים שהראתי טבעייםםם

גם דני טבעי אז מה?
גם רוני קולמן טבעי לא ידעת?

אני מזכיר לכם שדני גם התחייב בזמנו על לחיצה של 140 קילו בנצ' ל8 חזרות. הרבה הרבה פטפוטים.

מסתבר שהוא מעולם לא עבר את ה-100 קילו כדי לגדול.

בישראל התכוונתי ואני מכיר רק אחד וזה מקס .. אולי עוד 1-2 שאתם לא מכירים
כל מתאמן כוח שמתאמן רציני יותר משנה יראה טוב אחרי חיטוב
אולי לא מספיק כדי לעמוד עם תחתונים על הבמה ולקחת מר ישראל אבל בשביל החיים הטובים זה מספיק
אבל הינה דוגמה מקצועים לא משווה אותך עליו ..
לוליק מתחרה מקצועי PL שמן שמן וגבוה לקח מר ישראל במשקל כבד ובעל מסת שריר יותר גדולה מרוב מפתחי גוף בישראל שכנל מזריקים ודאוגים במשך כלהשנה לגוף שלהם...
איך זה יכול להיות ? אויל כי הוא מפמפ שרירים 15 20 חזרות ??

הינה עוד דוגמה
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=18306 מצוינת

קיצר הגוף שלך בנוי מזה שבמשך שנים הצלחת להשיג כוח רב מפיצולים איך שהוו
עם לא היה לך את הכוח שיש לך לא היה לך גוף שנראה ככה לא משנה כמה חזרות הייתה עושה

מה אתה מזיינים תשכל ?.. כמה קנאה יש לכם אנשים.. רק בגלל שלכם לא הולך בפיתוח גוף, אתם מנסים להתנחם בזה שאם מישהו מצליח אז הוא ישר על חומרים.. ואני מכיר את דני טוב מאוד אישית, והוא לא נגע בטסט' בחיים.. מה שהוא לקח זה בדיחה וזה לא נחשב בגדר חומרים..

ואם היה לכם מושג באמת על חומרים, הייתם יודעים להבדיל בין שייפ ואיכות שריר של אדם שלוקח, לבין טיבעי.. זה לא קשה לדעת.

מה אתה מזיינים תשכל ?.. כמה קנאה יש לכם אנשים.. רק בגלל שלכם לא הולך בפיתוח גוף, אתם מנסים להתנחם בזה שאם מישהו מצליח אז הוא ישר על חומרים.. ואני מכיר את דני טוב מאוד אישית, והוא לא נגע בטסט' בחיים.. מה שהוא לקח זה בדיחה וזה לא נחשב בגדר חומרים..

ואם היה לכם מושג באמת על חומרים, הייתם יודעים להבדיל בין שייפ ואיכות שריר של אדם שלוקח, לבין טיבעי.. זה לא קשה לדעת.

מה אתה מזיין את השכל? כמה קנאה יש לך? רק בגלל שלא הלך לך בבגרות בלשון (או בכל בגרות אחרת לצורך העניין) אתה מנסה להתנחם בזה שיש לך פיק בביספס?

המשפט האחרון שלך בכלל ראוי לנעוץ בנעוץ של המשפטים הכי מטומטמים אי פעם. אולי אתה גם יכול למשש לו בביצים ולראות אם הוא מייצר זרע איכותי? בעצם אני בטוח שניסית את זה כבר.

בואנה חבורת קשקשנים. על מי אתם עובדים? על עצמכם? ותארגנו לעצמכם כבר איזה קורס מזורז בעברית.

מה אתה מזיין את השכל? כמה קנאה יש לך? רק בגלל שלא הלך לך בבגרות בלשון (או בכל בגרות אחרת לצורך העניין) אתה מנסה להתנחם בזה שיש לך פיק בביספס?

המשפט האחרון שלך בכלל ראוי לנעוץ בנעוץ של המשפטים הכי מטומטמים אי פעם. אולי אתה גם יכול למשש לו בביצים ולראות אם הוא מייצר זרע איכותי? בעצם אני בטוח שניסית את זה כבר.

אם תשתפר תיהיה פסיכי.. תמשיך לאכול את הלב שלך, הקנאה הורגת אותך.. תסתכל באיזה צורה אתה מגיב ואיך אתה מתעצבן מדיון בפורום ווירטואלי, כנראה שאתה לא יוצא מספיק מהבית.. יש חיים בחוץ שחרר לחץ 🤡

---------- התגובה התווספה ב 00:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:10 ----------

בואנה חבורת קשקשנים. על מי אתם עובדים? על עצמכם? ותארגנו לעצמכם כבר איזה קורס מזורז בעברית.

אף אחד לא עובד עליך, זאת הבעיה.. לאף אחד כאן אין בעיה להודות שהוא לוקח חומרים, אבל יש כאלה שלא לוקחים אז למה קשה לקבל את זה?...

וזה בסה"כ פורום.. לא צריך להתנסח בעברית יפה.. אחרי הכל הרמה של האנשים כאן לא כל כך גבוה 🤘

תפסיק לבלבל את המוח. כל אחד כאן מזיין את המוח שמה שהוא לוקח זה לא חומרים. זה כורכרום או זעפרן.
אנחנו לא האיגודים המטופשים שלכם שבהם הכל מכור ואם שמים את המוח שלהם בציפור היא עפה אחורה.
והרמה של אנשים כאן יותר גבוה ממה שאתה חושב.

אם תשתפר תיהיה פסיכי.. תמשיך לאכול את הלב שלך, הקנאה הורגת אותך.. תסתכל באיזה צורה אתה מגיב ואיך אתה מתעצבן מדיון בפורום ווירטואלי, כנראה שאתה לא יוצא מספיק מהבית.. יש חיים בחוץ שחרר לחץ 🤡

זה מה שמאוננים מול מראה כמוך לא מבינים. התחום שלכם לא מעניין לי אפילו את הביצה המשאלית. פשוט מדי פעם צריך להרגיע אתכם ולהוריד לכם את האגו לאיפה שהוא שייך. זה יפה שצעקת על כולם להפסיק לזיין את השכל ועכשיו אתה אומר "שחרר".

וזה בסה"כ פורום.. לא צריך להתנסח בעברית יפה.. אחרי הכל הרמה של האנשים כאן לא כל כך גבוה 🤘

אין שום בעיה, אם הפורום לא מוצא חן בעיניך, אל תגיב כאן יותר. אני אפילו יכול לעזור לך עם זה. יותר מזה, אני בטוח שאם תפסיק להגיב זה רק יעלה את הרמה הממוצעת של האנשים כאן.

תפסיק לבלבל את המוח. כל אחד כאן מזיין את המוח שמה שהוא לוקח זה לא חומרים. זה כורכרום או זעפרן.
אנחנו לא האיגודים המטופשים שלכם שבהם הכל מכור ואם שמים את המוח שלהם בציפור היא עפה אחורה.
והרמה של אנשים כאן יותר גבוה ממה שאתה חושב.

מסכים איתך. יש מלא אנשים כאלה שכן לוקחים ומנסים להוציא אנשים טיפשים.. אני גם שונא את הקטע הזה.. את דני אני מכיר אישית מלא זמן.. ואני יודע מה הוא לקח ומה לא, ואני יכול להגיד לך בפה מלא שהוא לא נגע בטסט'..לי אין בעיה להודות שלקחתי טסט' דיבול וויני וגם בלדנון.. אבל בוא אני יגיד לך ככה, לא משנה איזה חומר תקח זה לא מה שיעשה אותך אלוף.. זה השקעה גנטיקה ונחישות.. יש מלא אנשים בארץ שלוקחים והם נראים כמו בדיחה..

coldfire
אתה חייב להירגע. אתה סתם מתעצבן.. אם אתה בתור מנהל מרשה לעצמך להתבטא ככה לגולשים זה לא ממש מחמיא לרמה שלך :120ag:

מסכים איתך. יש מלא אנשים כאלה שכן לוקחים ומנסים להוציא אנשים טיפשים.. אני גם שונא את הקטע הזה.. את דני אני מכיר אישית מלא זמן.. ואני יודע מה הוא לקח ומה לא, ואני יכול להגיד לך בפה מלא שהוא לא נגע בטסט'..לי אין בעיה להודות שלקחתי טסט' דיבול וויני וגם בלדנון.. אבל בוא אני יגיד לך ככה, לא משנה איזה חומר תקח זה לא מה שיעשה אותך אלוף.. זה השקעה גנטיקה ונחישות.. יש מלא אנשים בארץ שלוקחים והם נראים כמו בדיחה..

coldfire
אתה חייב להירגע. אתה סתם מתעצבן.. אם אתה בתור מנהל מרשה לעצמך להתבטא ככה לגולשים זה לא ממש מחמיא לרמה שלך :120ag:

יש מצב אתה מסביר לי איך אפשר לדעת אם מישהו מזריק לפי איכות השריר שלו?
תודה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית