עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סליחה אבל מה זה הבולשיט הזה?לפי הניסיון שלי עם אימון קבוצות... (אני לא מוסמך או משהו)
עדיף לך לחלק את האימונים ל2 סוגים:
1. אימון ריצה ארוך - ריצה ארוכה (20 דק מינימום). קצב אחיד שמאפשר לך לסיים את הריצה בלי הפסקות.
2. אימון ספרינטים - ריצות קצרות ומהירות (בערך 3 דקות). קצב מקסימאלי . להגביר את המהירות לקראת הסוף. מינימום 5 סטים, ההפסקה בין הסטים צריכה להיות בערך כחצי מהזמן שלקח לך הספרינט. (3 דק ספרינט \ 1.5 דק מנוחה)
אתה מתאמן יומיים ברצף וביום השלישי מנוחה. (אימון ריצה ארוך ביום ראשון, אימון ספרינטים ביום שני, יום שלישי מנוחה. וכו)
אתה לא רץ מקסימום מהירות. אתה רק קצב גבוהה ביחס לזמן שאתה רץ.סליחה אבל מה זה הבולשיט הזה?
נראה לך שמישהו יכול לרוץ ספרינט 3 דקות ולנוח אחריו דקה וחצי?
שזה מתחיל להיות קל ואני על 1:1 אז לעלות עצימות,נפח??2000 נחשבת ריצה קצרה אם אני לא טועה לכן הפינוי ח"ח הוא מה שצריך לעבוד עליו על מנת להשתפר בריצה זאת ופחות על סיבולת לב ריאה.
לכן נסה לעשות אינטרוולים,יש על זה כתבה בפורטל
תתחיל עם יחס של 1:3 לדעתי
2000 נחשבת ריצה קצרה אם אני לא טועה לכן הפינוי ח"ח הוא מה שצריך לעבוד עליו על מנת להשתפר בריצה זאת ופחות על סיבולת לב ריאה.
לכן נסה לעשות אינטרוולים,יש על זה כתבה בפורטל
תתחיל עם יחס של 1:3 לדעתי
אם יש לי חודשיים לשפר את הריצת 2000?הכל שאלה של כמה זמן יש לך עד התחרות/מבחן בבית ספר.
אם יש תקופה ארוכה אז כן עושים בהתחלה אימוני נפח ופחות מהירות. גם אם זה ריצת 2000.
כמה זמן אתה עושה ל10 ק"מ? כמה אימונים אתה עושה כרגע בשבוע?אם יש לי חודשיים לשפר את הריצת 2000?
כושר לריצות ארוכות יש לי (אני עושה ריצות של 10 קילומטר)
איך להיתאמן?
אני רוצה לרוץ 2000 בערך ב7 דקות