הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נייטרו קור וקזאין

Άχιλλεύς

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
אהלן , בדר"כ תמיד מדברים על החלבון ה"רגיל" מי גבינה של אופטימום אבל לא ראיתי שום ביקורות או בדיקות מעבודה (אם יש בכלל) לחלבונים Gold Standard Casein ו Nitro Core 24 (ה10 חלבונים שונים) , Pro Complex.יש תגובות מעולות ברשת עליהם , יש פה מישהו שמשתמש/ השתמש בחלבון הזה , או ידוע להגיד אם מבדיקות מעבדה הוא יצא באותה איכות כמו של אופטימום מי גבינה ?

תודה מראש.

נערך לאחרונה:
בשביל מה אתה צריך את החלבון הזה?
וממה שאני יודע זה נימצא בשוק כבר הרבה מאוד זמן ככה שלא הייתי דואג לגביי בדיקות מעבדה..

• פותח/ת השרשור
זה לא עניין של כמה זמן זה נמצא בשוק , השאלה היא מהפ ןשל האיכות יש הרבה מוצרים שהם פחות איכותיים שהם רצים הרבה זמן בשוק ואנשים קונים...
הרבה פעמים יוצא לי לאכול מזונות קבועים , ורציתי לבדוק מקורות הכנסה של חלבון נוסף וגם כדי לגוון ..
חח זה כמו לשאול למה אתה צריך את המי גבינה ...

למה לצרוף קזאין?
אלא אם כן אתה אוהב טעם של עובש ולשלם יותר על חלבון
קנה חלבון רגיל
[קזאין זאת דרך לעשות עלייך כסף,גם הפרו קומפלקס

בבדיקות מעבדה אתה רואה כמות חלבון/פחמימה/שומן/אפר...
הבדיקה לא ממפה לך את סוג החלבון (מי גבינה,קזאין,ביצה...)

ככה שזה לא משנה אם יש בדיקות, כל עוד החברה אמינה
חוץ מזה שחלבון מי גבינה הוא זול ולכן כדאי לצרוך אותו

• פותח/ת השרשור
למה לצרוף קזאין?
אלא אם כן אתה אוהב טעם של עובש ולשלם יותר על חלבון
קנה חלבון רגיל
[קזאין זאת דרך לעשות עלייך כסף,גם הפרו קומפלקס

חלבון מי גבינה זה לא חלבון רגיל זה חלבון מיוחד? זה שהוא יותר זול זה עניין אחר...
הטעם שלו הוא כמו כל טעם של חלבון מי גבינה מגיע בטעמים שונים ולא טעמי עובש..
יש דרכים יותר גרועות לעשות כסף על אנשים כמו כל הפורמות למינהן ף פה סה"כ מדובר בסוג חלבון שונה ....

moo
בבדיקות מעבדה אתה רואה כמות חלבון/פחמימה/שומן/אפר...
הבדיקה לא ממפה לך את סוג החלבון (מי גבינה,קזאין,ביצה...)

ככה שזה לא משנה אם יש בדיקות, כל עוד החברה אמינה
חוץ מזה שחלבון מי גבינה הוא זול ולכן כדאי לצרוך אות

אוקיי .
זהו בגלל זה שאלתי בגלל שפרו קומפלס או נייטרו מכיל כמה וכמה סוגי חלבון רציתי לדעת בוודאות האם הוא שומר עדיין על ריכז חלבון גבוה כמו בבדיקות מעבדה שנעשו למי מי גבינה של אופטימום.

אופטימום זאת חברה עם מוניטין די גבוה ככה שאני הייתי סומך עליה אבל כמו שאמרו לך פה זה מיותר המחיר העקר בשביל קזאין...
יש בין החלבונים הבדל, זה נכון אבל ההבדל הוא מינורי עד כמה שאני זוכר ולא מצדיק את ההוצאה הכספית*

חלבון מי גבינה זה לא חלבון רגיל זה חלבון מיוחד? זה שהוא יותר זול זה עניין אחר...
הטעם שלו הוא כמו כל טעם של חלבון מי גבינה מגיע בטעמים שונים ולא טעמי עובש..
יש דרכים יותר גרועות לעשות כסף על אנשים כמו כל הפורמות למינהן ף פה סה"כ מדובר בסוג חלבון שונה ....

אוקיי .
זהו בגלל זה שאלתי בגלל שפרו קומפלס או נייטרו מכיל כמה וכמה סוגי חלבון רציתי לדעת בוודאות האם הוא שומר עדיין על ריכז חלבון גבוה כמו בבדיקות מעבדה שנעשו למי מי גבינה של אופטימום.

זה ממש לא כמו טעם של כל חלבון אל תשקר לעצמך.
ומה אתה חושב שהחלבון הזה יבנה לך יותר שריר?זאת ועוד איך דרך לעשות כסף אני לא מבין איך מה שאמרת נוגד את זה,עושים עלייך כסף משני הצדדים
גם מפה וגם מפורמולות

עזוב שטויות
לב על חלבון מי גבינה
מקסימום לא בא לך יש גם אבקות חלבון של ביצים אם אני לא טועה

מה שכן חלבון קזאין ממש ממש טעים לעומת המי גבינה התפל
קיבלתי דוגמית חינם של עוגיות והיה ממש טעים ששקלתי לקנות רק בגלל הטעם אבל זה יקר מדי

• פותח/ת השרשור
זה ממש לא כמו טעם של כל חלבון אל תשקר לעצמך.
ומה אתה חושב שהחלבון הזה יבנה לך יותר שריר?זאת ועוד איך דרך לעשות כסף אני לא מבין איך מה שאמרת נוגד את זה,עושים עלייך כסף משני הצדדים
גם מפה וגם מפורמולות

מה אל תשקר לעמצך? אני טעמתי .
ממחקרים שנעשו לחלבון קזאין יתרונות משלו בגלל פירוקו האיטי , שורה תחתונה אני לא ילד מוגבל אני לא חושב שהוא "בונה יותר שריר" (למרות שבעקיפין יש לו יתרונות גם מהפן הזה)
ואני לא חושב שזו דרך לעבוד עלייך כי למרות שלמי גבינה ערך ביולוגי הכי גבוה והוא הכי נפוץ זה לא אומר שחלבון קזאין הוא חרא , זה שהוא בכמה עשרות שקלים יותר יקר זה משו בפני עצמו אתה לא יכול להשווקת חלבון לפורמולה שאתה בכלל לא ידוע מה התרגובות שם... לא ?....

לחלבון קזאין יש יתרון בספיגה אבל הוא מאוד קטן.
אם אתה חושב שהיתרון הזה שווה את הכסף אז לך על זה.
אף אחד לא עוצר אותך פשוט רובנו חושבים שזה לא שווה את הכסף זה הכל.

• פותח/ת השרשור
חחח סבבה אני חס וחלילה לא מתווכח , הציטוט שלי למשתמש הספציפי כאשר עשיתי השוואה בין איזה פורמולה לחלבון שהוא חלבון לכל דבר אומר שאין הבדל בינהם שזה די לא נכון בעליל...

מה שכן חלבון קזאין ממש ממש טעים לעומת המי גבינה התפל
קיבלתי דוגמית חינם של עוגיות והיה ממש טעים ששקלתי לקנות רק בגלל הטעם אבל זה יקר מדי

גם אני חושב ככה.
בימים שעוד חשבתי שיש הבדל בין זמני הספיגה הזמנתי דלי קזאין בטעם בננה (אופטימום) והוא היה ממש טעים וסמיך.

מה אל תשקר לעמצך? אני טעמתי .
ממחקרים שנעשו לחלבון קזאין יתרונות משלו בגלל פירוקו האיטי , שורה תחתונה אני לא ילד מוגבל אני לא חושב שהוא "בונה יותר שריר" (למרות שבעקיפין יש לו יתרונות גם מהפן הזה)
ואני לא חושב שזו דרך לעבוד עלייך כי למרות שלמי גבינה ערך ביולוגי הכי גבוה והוא הכי נפוץ זה לא אומר שחלבון קזאין הוא חרא , זה שהוא בכמה עשרות שקלים יותר יקר זה משו בפני עצמו אתה לא יכול להשווקת חלבון לפורמולה שאתה בכלל לא ידוע מה התרגובות שם... לא ?....

אני רוצה את המחקרים
שתף בהם את כולנו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית